Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Legofer in alergija na KM 28.2.2008 23:00:15
|
|
|
|
vesel
|
Jaz bi na tvojem mestu sla do drugega P po drugomnenje. Ker ji očitno ta Legofer ne odgovarja in to NI normalno,da ima ponoči tako hude težave. To,da ima premalo železa v krvi ji pa dajaj rdečo peso(sok,...)ali pa suho sadje(slive,...) to je naravni vir železa,drugače pa od v lekarni dobiš FLORADIX FLORAVITAL(popolnoma naraven tonik z železom,vitamini in zelišči)! LP
|
|
RE: Legofer in alergija na KM 28.2.2008 23:05:12
|
|
|
|
lex
|
Jaz mojima dvema dajam raje aktiferin kapljice, ki se dobijo v Avstriji v lekarni (bolje založenih v večjih krajih), železa je isto je pa majnša količina za pojest. Jaz sem svoji P povedala, da nočem legofera in se je strinjala. Mogoče je v legoferju kaj takšnega kaj tvoji punci ne odgovarja. Jaz moji 9 mesečni punci dam 3xpo 0,8 ml na dan, kr je kar manj od legoferja. Moja ni alergična na kaj, samo ji lažje to dol spravim. Če hočeš ti pošljem listek, ki je priložen (če znaš nemško, jaz ne znam tako, da ti ne morem pomagat, vem samo da nam pomagajo), da si prebereš kako in kaj. Grem pa po njih čez kakšna 2 tedna spet (sem bila glih danes) in ti jih lahko prinesem s seboj, stanejo cela 2€
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?