|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Legofer in alergija na KM
28.2.2008 22:12:49   
julčka
Pri moji 9- mesečni hčeri obstaja sum alergije na KM. Na preiskavah še nismo bili, imamo pa strogo diato. Ker je P ugotovila, da ji primankuje železa v krvi, nam je predpisala 10ml sirupa Legofer na dan.
Odkar user posted image redno pije legofer je non stop pokakana, tudi ponoči,  ima krče, ki jih do sedaj nikoli ni imela. Posedej hudo je ponoči. Non stop se zbuja in joka, prej pa je že redno spala celo noč.
Ji naj še naprej dajem legoferuser posted image ?
Ima katera podobne izkušnje?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Legofer in alergija na KM
28.2.2008 23:00:15   
vesel
Jaz bi na tvojem mestu sla do drugega P po drugomnenje. Ker ji očitno ta Legofer ne odgovarja in to NI normalno,da ima ponoči tako hude težave. To,da ima premalo železa v krvi ji pa dajaj rdečo peso(sok,...)ali pa suho sadje(slive,...) to je naravni vir železa,drugače pa od v lekarni dobiš FLORADIX FLORAVITAL(popolnoma naraven tonik z železom,vitamini in zelišči)! LP

druzina je zame vse!!

(odgovor članu julčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2008 23:05:12   
lex
Jaz mojima dvema dajam raje aktiferin kapljice, ki se dobijo v Avstriji v lekarni (bolje založenih v večjih krajih), železa je isto je pa majnša količina za pojest. Jaz sem svoji P povedala, da nočem legofera in se je strinjala. Mogoče je v legoferju kaj takšnega kaj tvoji punci ne odgovarja. Jaz moji 9 mesečni punci dam 3xpo 0,8 ml na dan, kr je kar manj od legoferja. Moja ni alergična na kaj, samo ji lažje to dol spravim. Če hočeš ti pošljem listek, ki je priložen (če znaš nemško, jaz ne znam tako, da ti ne morem pomagat, vem samo da nam pomagajo), da si prebereš kako in kaj. Grem pa po njih čez kakšna 2 tedna spet (sem bila glih danes) in ti jih lahko prinesem s seboj, stanejo cela 2€

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu julčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.2.2008 9:18:48   
grešnica
Moja izkušnja: imamo 2-letnega alergika na jajce in kravje mleko. Pri 1 letu so ugotovili, da je slabokrven (nekako na meji) in mu je pediatrinja predpisala Legofer.

Nekajkrat sem mu dala sirup, vendar je vedno dobil rdeče izpuščaje okoli ust in po bradi (tako kot pri alergiji), zato sem s tem prenehala, opozorila pa sem tudi v lekarni in pediatrinjo na te izpuščaje. Kakšnega konkretnega odgovora mi niso dali glede sestavin.

Alergologinja nam je svetovala naj je čim več rdečega mesa in suho sadje.

(odgovor članu julčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?