klepetka
|
ojla punce ,boste še meni svetovale?! Hčerka je stara 2 meseca in 1 teden . Občasno(2x na dan povprečno ,včasih tudi več.) uvije glavo precej nazaj.Naj povem ,da smo jo veliko nosili pokonci ,ker do zdaj nisem vedela da to ni vredu.Jaz pa sem bila prav vesela in ponosna , da kako glavico pokonc drži.V položaju lunice je zeloo rada ,ko jo pestujemo ;z glavico rine naprej( in ne nazaj!!). Mislite da je to ok,da se tako rine naprej? Zadnji teden opažam (mogoče je bilo že prej prisotno pa nisem bila pozorna)da je v rokicah-v "mišicah"nad komolćki trda ,ko se z njo igram in ji raztegujem rokice.Se mi zdi da tudi manj krili z njima.Pesti ima še stisnjene ,ampak ji h tudi že razpre občasno.Sice rza to predvidevam da ima še nekaj časa. Z nogicami živahno brca. Pediatrinji sem v posvetovalnici v torek omenila ,da glavo uvija nazaj ,pa mi je odgovorila ,da je to zvijanje pač moderno,ekr je baje pri vsakem otroku in da tista telovadba na FTH je kar nekaj.Skratka ,sploh me ni jemala resno. To mi je čist mimo odgovor,ker ne vem če to glih drži.Pa še rekla je ,da zdaj pri dveh mesecih je itak sam okontrola teže ,da se težave obravnavajo pri treh mesecih v posvetovalnici.Ne vem no ,to m ije res čist mimo. Zdaj pa me zanima ,kaj mislite tiste k iimate že podobne izkušnje;ali bi bilo dobro iti na NFTH že kar kmalu;namreč rada bi šla s hčerko vsaj na en pregled ,da jo pregleda strokovnjak in mi pokaže prave gibe .Ker tele handling prijeme sem videla na sliki ,samo predvidevam da je videti v živo čist nekaj drugega. .Šla bi tudi samoplačniško.kaj menite ,ker z najino pediatrinjo se ne da nič zmenit.?!Ne bo nič prepozno če čakava še 1 mesec na pregled v posvetovalnici? Nosečnost in porod sta potekal bp,otrok je donošen,napreduje vredu-zaenkrat. ali jo lahko dajem na trebušček pasti kravice ;je kar rada v takem položaju ali ji bom s temi trdimi mišicami naredial več škode kot koristi v v takem položaju?.