|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Solarij-vse in še več
28.2.2008 19:54:13   
Salja
  • Se mažete s kakšnimi kremicami, ko grete pod žarnice?/Katera kremica?
  • Katere izdelke uporabite po sončenju?
  • Ali se po solariju stuširate ali ne?Več kje zasledim, da se ni vredu tuširat.
  • Kako se v bistvu sončite , da imate vse dele telesa enako rjave oz., da ni del pri trtici, pod pazduho, svetlejši
  • Si vedno sončite tudi obraz?
  • Ali uporabljate zaščitna očala?

Še mogoče kaj takega , kaj nisem vprašala je pa zelo pomembnouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Solarij-vse in še več
28.2.2008 21:49:09   
ona
Jaz sem pred par leti hodila v solarij,ponavadi na pomlad,ker sem imela kolegico tam v službi,sedaj pa nimam več volje!
Nekaj odgovorov ti pa lahko podam:
1.V solariju ne rabiš nobene kremice za se namazat,jaz sem po tuširanju se namazala s kremo za telo in nič več
2.Po sončenju sem rabila normalno kremo za telo
3.Tuširala sem se vedno,ko sem prišla domov,čez kakšno eno uro,takoj pa se nisem...
4.Hodila sem v ležeči solarij in sem se cel cajt malo premikala,da ni kje belo ostalo in ni bilo problema,je bilo enakomerno rjavo
5.Obraz sem vedno istočasno sončila
6.očal nisem uporabljala,ker je potem ostal bel krog okrog oči!

Za konec pa še to:ne pretiravaj začni postopoma,najprej 5 minut,potem vsak dan malo več,največ pa 20 minut na dan.Če ti kdo reče,da lahko greš notri pol ure,boš prišla ven ko zapečen rak...
Pa lepo barvouser posted image

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2008 23:50:50   
travica
KREME
nekje jih priporočajo pred sončenjem, da spodbudijo sončenje in si lahko potem manj časa pod žarnicami... Jaz sem šla v solarij s čimbolj čisto kožo brez krem in obvezno brez make up-a.
Po sončenju pa sem se namazala z vlažilno kremo (da se koža ne izsuši preveč in da se ohrani barva).

Tuširanje
ponavadi ni bilo možno, sem pa si vedno ventilatorje na ful naštimala, da nisem nič švicala. Ko pa sem se tuširala doma pa sem pazila, da sem po tuširanju mokroto le popivnala z brisačo in ne drgnila.

Premikala
in prestavljala sem se med sončenjem. Tam kjer je pritisk na kožo, ko ležiš, ponavadi ne porjaviš. Tak da sem malo ležala na boku, malo z dvignjenimi rokami, malo s pokrčenimi nogami,...

obraz
sem vedno sončla zraven (v tem je glih finta, da si v obraz rjav)

očala
sem uporabljala na začetku, pa so se mi poznali beli krogi okrog očiuser posted image  in sem potem nehala. Obvezno pa imela zaprte oči.

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.2.2008 9:04:51   
M1987
Joj meni se noče prijeti vratu - solarij user posted image  No in parakrat sem notri dala make up dol, ampak se me ni hotelo prijeti, tak da je zdaj šit in sem to tako rešila da sem kupila porjavitveno kremo za obraz in vrat, tak da je zdaj kul. Tak da, ko greš pojdi res obvezno brez make-upa, ki si ga že doma odstraniš user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2008 21:01:36   
arabela*
-preden grem v solarij,se obvezno stuširam,da ni kakšne kreme na koži
-nikolo se ne mažem s kremo(zelo slabe izkušnje)
-po sončenju se vedno takoj namažem z losijonom za po sončenju,prav tako doma pred spanjem
-Tuširam se po sončenju nikoli,naj se nebi 24 ur,jaz se ponavadi naslednji dan
-obiskujem pa solarij nekje enkrat tedensko,včasih malo manj čez zimo
-hodim v navadni solarij,ne več v turbo,sploh pa sedaj,ko semuser posted image  moram malo pazit
-obraz si vedno sončim,očal nikoli ne nadanemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2008 21:19:58   
lotoska
Saraya a je pametno hodit v solarij v tvojem stanju? Sej ne pametujem ampak imam kontra informacije, zato vprašam.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.3.2008 23:35:20   
arabela*
lotoska,sem bila zelo skeptična glede teh zadev.Pa sem se pozanimala.
-Ja,lahko se hodi,sicer po tretjem mesecu,zmerno,ne pretiravat8če paše mami,bo tud otroku)
-pa ne več kot 10 minut(saj pravim,zmerno)user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2008 17:28:39   
lotoska
A tako.user posted image Lepo nosečnost ti želim, pa uživajta na toplem.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?