Majabo -> animacija (28.2.2008 19:17:55)
|
dejte mi no svetovat s čim naj zamotim našega otroka.... res da sem noseča, s problemi takim in drugačnimi vendar se vseeno trudim..upam občutek imam, da naš 2,9 letnik nima nobenega obstanka, z nobeno igračo se ne zamoti, vedno potrebuje nekoga ob sebi..pa tudi to ne zaleže dosti če se spraviva risat, bo vstrajal dve minuti včasih se je lepo zamotil z nalepkami, danes to ni več aktualno pri čemerkoli se je potrebno malo potruditi on odpove (razne revije za malčke) žebljički - no go inštrumenti - no go knjigice - samo zvečer lego kocke - ja dokler jih zlagam jaz, potem 5 minut igre in to je to železnica- enako zdravniški kovček je bil aktualen dva dni plastične živalce, avtomobilčki, garaže....vse samo za nekaj minut če naštimam plastelin imam več dela z pripravo in pospravljanjem kot pa traja cela igra s čim ga naj zamotim???? samo nekaj minut zase bi želela, saj še na internet ne morem preko dneva, že dva telefona zapovrstjo sta preveč... rada bi kaj pospravila, prebrala?? ali pa samo sedela in imela svoj mir, pa se me samo drži za rokav in tečnari saj hodi v vrtec, tako je popoldan ali pa tisti teden ko je doma zaradi bolezni - joj takrat je šele kriza, rad je vzunaj, vendar pa nerad hodi?! čepel bi na poganjalcu in delal ...nič, jaz naj pa ure stojim zraven, res mi preseda vse skupaj delam napako pri vzgoji da je tak ali kaj? edina stvar pri kateri lahko zdrzi uro ali več je televizija, no tega mu ne dovolim pred večerom, izjemoma če je bolan ali v nedeljo ko je živžav,..... torej vaši predlogi? tudi kritike, vse sprejmem samo da bo šlo na bolje
|
|
|
|