anika87
|
Evo mene punce! Je že skoraj 2 dni po AC. Počutim se super, pik je bil neprijeten, ampak ni bilo hudo, ker veliko prenesem, pa bi tudi to lahko spet... Po posegu me je malo špikalo, ampak ne dolgo, bila sem razočarana, ker ni bilo postelj v sobi, najbrž so jih pred kratkim zamenjali za počivalnike, ker so rekle tiste, ki so že kdaj prej imele AC, da so prej bile postelje... tako da smo bile vse razočarane, ker nismo mogle dremat v ležečem položaju, saj smo od začetka zgledale kot kake budale na tistih počivalnikih, ko smo strmele v zid, predem smo začele čvekat po dolgem in po čez... Zdaj pa lepo ležim doma in počivam in se pustim razvajat... kar paše malo :D Izvid dobim čez 3-4 tedne... komaj čakam, da minejo... Aja, urska glede cene. Na mojem informativnem računu iz GK, ki ga dobiš poleg piše malo manj kot 560 €, mi je pa rekel moj ginekolog, ko še ni bil ziher ali mi pripada na napotnico ali ne, da če bom morala plačat, naj se naročim v Postojni, ker tam pride 280 €. Ne me držat za besedo, ampak tako je on rekel, najbrž pa je nekaj podobnega, ker sem slišala, da je pol manj. Se vam javim z izvidom, ki upam, da bo čimkasneje... (če ga dobiš hitro pomeni, da je slab, sicer traja 3-4 tedne) Lp
|