:(((((( zlo žalostno :((((( (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ninca -> :(((((( zlo žalostno :((((( (29.1.2005 21:27:40)

Danse dopoldan (ob 11h) sem priklopila računalnik, kot pa stari navadi sem pogledala na MSN kaj dogaja in to... in me klikne ena bivša sošolka pa reče: "a veš da je špeli ati umrl?!!"
o madona...kr nism vedla kaj nej rečem...ostala sem brez besed
Umrl je ati od bivše sošolke...Zjutraj...Najverjetneje ga je kap...:((
Doma so bli pa 2 km od mene stran, v sosednji vasi (na Bl. Dobravi)
Bli so bl "razpuščena" družina...ati je včasih dost pil, kadil tut skos...
:((:((:((:((:((:(( Boga moja Špelca :((:((:((:((:((:((:((:((
Ne vem kako nej grem na pogreb...kako je to kruto, k moreš na pogreb od nekoga k si ga dobr poznal:(

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.1.2005 21:41:22)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

lin -> :(((((( zlo žalostno :((((( (29.1.2005 21:48:54)

ninca!
Poznam ta občutek.:((:((:((:((:((:((
Prejšnjo sredo je umrl oče od moje prijateljice,s katerimi smo bili v moji rani mladosti zeloooooooooo dobri družinski prijatelji,no tudi zdaj smo v dobrih odnosih,samo se nevidevamo tako zelo pogosto.
Mene je šok ko sem zvedla.
Na žalost ali srečo(ker sovražim pogrebe)se pogreba nisem udležila,ker nisem imela varstva za Lin.
moji so šli napogreb,mož,tašča in tast so pa delali.
Je pa blo že težko poklicat in it dat sožalje.
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!Nemaram tega!:((:((:((:((

nita -> :(((((( zlo žalostno :((((( (29.1.2005 22:03:12)

Veš, Ninca, nažalost je v življenju pač tako, da se vsi zelo dobro zavedamo, da smrti pač ne bomo mogli ubežati in je vsem dobro znano, da bomo umrli. SLej ali prej - vsekakor bomo. In čeprav se v podzavesti tega vsi zelo dobro zavedamo, nas vedno pretrese, ko nam umre prijatelj, znanec. In zaradi teh dejanj smo vsi nekaj posebnega. Upravičeno si lahko žalostna. Sprajmi to kot del življenja.

Če pa hočeš it na pogreb, ti pa priporočam, da se zmeniš s kakšno prijateljico - ti bo lažje, verjami.

L.P. Anita :rozica::angel::rozica:

india -> :(((((( zlo žalostno :((((( (29.1.2005 22:31:55)

Ninca, hudo je to, ja.
Mislim pa, da bi se res morala zmenti s kakšno sošolko, da gresta skupaj na pogreb, bo lažje zate!
Verjamem, da je Špeli zelo hudo, ji bo pa sigurno ogromno pomenilo, če ji boš stisnila roko in jo pobožala po laseh.
A žal, življenje je tako. rodimo se, živimo in umremo. Kruto, a realnost ni nikoli odveč!
LP, in šopek :rozica::rozica::rozica::rozica: zate!
:miska:

kimi -> :(((((( zlo žalostno :((((( (30.1.2005 16:33:36)

Ninca od moje dobre prijateljice sestra se je obesila...šla sem na pogreb ker vem da ji je moja prisotnost veliko pomenila

Stran: [1]