![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.8.2008 21:56:31
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima , pa mora bit ravno jutri? Saj bo vse ok . Srečno obema: tebi na razgovoru, Zali pa na cepljenju.
|
RE: November 2006 - 3. del 6.8.2008 22:00:09
|
|
|
|
Zamima
|
hvala
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.8.2008 22:01:12
|
|
|
|
Aja1
|
Zamima, kako kaj ribice?
|
RE: November 2006 - 3. del 6.8.2008 22:10:42
|
|
|
|
Zamima
|
v planu jim imam kupit večji akvarij,... danes sem jih zasilno dala v eno škatlo od curver-ja, sicer je prozorna, vendar bolj motno prozorna, ampak vsaj dokler ne nabavim večjega akvarija, da imajo več prostora,... ne vem kaj mi je bilo, da sem kupla 5 literski akvarij drug teden grem v akcijo za večjega, pa mogoče še kako ribico vzamem zraven
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.8.2008 22:11:33
|
|
|
|
max81
|
čer babe kako ste kej....no mi2 z malim sva se danes malo potepala, pa z mami sva šli na ledeno kavo...ja dobra je bla ni kej...pa hotla sem it po kovter in povšetr v veletekstil in ker je bila valda kr fina cena je bilo vse razprodano, pa šele od danes je bilo znižano no in morm it jutr v kranj, tamala gre v varstvo k tašči, tko da greva sama z miškotom, ati je pa frej, pa ma še delo v kuhinji , tko da spet ne bomo cel dan nič skupej Zamima zdržimo pesti in fige... za razgovor in upam, da bo služba tvoja.pa vsem škratkom, da bo čim manj bolelo pri cepljenju
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.8.2008 22:15:16
|
|
|
|
atanja
|
Krfjolca ovenčki smo najboljši Zamima vso srečo na razgovoru JAz sem pa danes dobila odobren dopust. In sicer 1.septembra. K se najbolj copati prodajajo pa so šefi rekl da grem lahko vseen. Se vid da sta po dopustu pa da sta dobre volje. A se lahko pohvalim da cel teden s sosedo tečeva cca,30min. Danes sva celo malo podaljšali. Upam da ratam zasvojena. Ja zamima kako kej ribice. Jaz sem zdaj zrihtala akvarij in še dokupla platije-take oranžne rbibice z črnim repkom pa pando-ta je bl pr tleh. Pa ful je fajn k so se že navadle pa k jim dam za jest k vse v trop grejo. Mi je tudi ful všeč da smo se odločl za to
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.8.2008 22:44:01
|
|
|
|
Zamima
|
atanja, kaj je zdaj s polži? jaz se pa lih razmišljala, da bi kakega polža kupila, ker čistilca ne morem imet, ker pol bi rabla grelec pa ne vem kaj še vse , pa tudi drugih ribic ne morem met ker vse rabijo neko točno določeno temperaturo pa sem tud gledala enih par luštkanih ribic, ampak bomo kot zgleda ostali samo pri zlatkah . Ja, meni je tudi super, da mamo ribice
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.8.2008 7:37:20
|
|
|
|
Nogavica
|
Zamima, kaj pa če kupiš nekaj takega: KLIK Jaz sem bila pred leti nekaj časa kar malo obsedena z akvaristiko. Lahko mi pišeš na zs, če te kaj zanima.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.8.2008 8:03:33
|
|
|
|
Nogavica
|
Pa veliko sreče danes na razgovoru.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.8.2008 19:36:35
|
|
|
|
Aja1
|
grrrrrr. Že 2x mi je izbrisalo post . Ta napis sovražim We are sorry.....
|
RE: November 2006 - 3. del 7.8.2008 19:40:20
|
|
|
|
Aja1
|
No, zgleda dazdaj bo. Pa dober večer. Kje ste? Zamima, kako je bilo na razgovoru in kako je Zala prenesla cepljenje? Naša je bila 3x pičena, ker se je 2x izmaknila, pa smo jo tri držale. Zaenkrat ni reakcije in upam, da je tudi ne bo. Ima pa 86 cm in 12 kil. Sem pa jutri hotela vzet v službi dopust, da bi šla z mojim malo na kolo (mi je moj kupil full le dres za RD in bi ga šla sprobat) . Ampak dela imam pa čez glavo....bom vidla... Mogoče bom šla pa samo za par ur delat.
|
RE: November 2006 - 3. del 7.8.2008 20:21:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim, da ste kar nekaj napisale, vas je luštno spet malo brat. Čestitke Krfjolca! Aja1, pozno, a kljub temu iz srca vse najboljše! Šibam na Orbitrek, se malo zgonit.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.8.2008 20:35:01
|
|
|
|
Aja1
|
Hvala MucaMaca. Zakaj se nam večkrat ne javiš? Kako Ana?
|
RE: November 2006 - 3. del 7.8.2008 22:20:54
|
|
|
|
atanja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Zamima, kaj pa če kupiš nekaj takega: KLIK Jaz sem bila pred leti nekaj časa kar malo obsedena z akvaristiko. Lahko mi pišeš na zs, če te kaj zanima. Tekega imam jaz no 4 litre večjega. MApak sem tega gledala pa je bil un ista cena takrat. polži so še kar notri sam zginejo vmes. Očitno jih čistilec poje. se pa drugače ful skriva. T ako da čez noč izginejo. Naš mali je ful tečen. KAr z jokom hoče nekja izsilt. Jutri bom klicala zaradi te bulice nameest zobka k me skrbi da vseen ni samo oteklina.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.8.2008 23:12:56
|
|
|
|
Nogavica
|
Jaz sem problem polžev v akvariju rešila z rilčasto činkljo (znana po tem, da je polže). Imela sem res poln akvarij polžev, v roku enega tedna so na tleh ležale večinoma samo še prazne hišice. Se mi zdi to boljša zadeva za zatiranje polžev kot pa neka kemija (ki po mojem škodi še komu drugemu, ne samo polžem). Živi sta v zadnjih dveh dnevih pokukali ven obe trojki na desni strani, zdaj pa kmalu pričakujem še ostali dve, ker se že fajn svetita skozi dlesni. Naš Orbitrek pa je zdaj aktualen pri Živi, ker ga vsake toliko gre zajahat (vsaj nekdo ). Imam ful slabo vest, ker sem si ga takoooo želela, delala pa nič na njem. Zdaj pa grem spat, ker me oči že konkretno pečejo. Sem dobila dve diplomski za lektorirat pa zdaj vsak večer, ko Živa zaspi, visim na računalniku.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.8.2008 8:30:21
|
|
|
|
krfjolca
|
Orbitrek tudi pri nas samo dren dela . Grem raje s kosmatinko na en giro, če ni ravno dežja. Midva z malim sva bila pa včeraj v Snoviku, sva se šla kopat. Je bilo prav luštno, mali je užival 100 na uro. Sploh nima nobenega strahu pred vodo, se mi je izmuznil, ko sem mu dala rokavčke gor in je tekel direkt v tavelik bazen. Dejansko je skočil noter! Sem mislila, da bo samo tulit začel, pa se je samo režal! Za povrh je potem še "priplaval" kot kužek nazaj k robu - kak meter razdalje, nisem mogla verjet! Potem ga sicer nisem več spravila v globok bazen, ker se je cel dan dričal po toboganu v otroškem. Zvečer je samo dol padel, tako je bil utrujen.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.8.2008 9:24:08
|
|
|
|
Nogavica
|
Punce, kje ste kupile rokavčke za tamale? Jaz vsepovsod najdem samo tiste, od 3-6 let, v Pikapolonici mi je sicer dala ene manjše (od 2 let oz. od 15 kg), ampak so mi grdi, ker je po celem rokavčku besedilo z raznimi opozorili (seveda v več jezikih). Jaz bi kake z ribicami ali podobnimi motivi.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.8.2008 9:32:46
|
|
|
|
Aja1
|
Nogavica, jaz sem tudi iskala manjše rokavčke, pa jih nisem našla. Sem ji kupila potem kar v Intersportu od 3-6 let pa so čist ok.
|
RE: November 2006 - 3. del 8.8.2008 20:22:42
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Kje ste spet vse? Ste imeli kaj neurja? Pri nas niti ni bilo tako hudo. Toče k sreči ni bilo.
|
RE: November 2006 - 3. del 8.8.2008 20:45:20
|
|
|
|
Aja1
|
Vidim, da se vam ne čveka . Meni je pa dooooooolgčas. Moj je v službi, Neja spi,... Grem pa likat .
|
RE: November 2006 - 3. del 8.8.2008 22:23:50
|
|
|
|
Nogavica
|
Jaz bi čvekala, ampak imam ful za lektorirat. Pri nas ni bilo neurja, je samo deževalo, HB. Včeraj sem pozabila povedat, da mi je med večernim delom na računalniku v sobo priletel kačji pastir. Nekaj ur predtem pa se mi je zunaj na vrtu ptič usral na glavo. Mislite, da so to kaki "signali"?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.8.2008 0:04:41
|
|
|
|
krfjolca
|
Kačji pastirji so zakon Simboliko imajo čisto posebno. Nekateri menijo, da so glasilci smrti, vendar iz mitoloških začetkov to ni nujno res. So pa res simbol večnosti, posmrtnega življenja, lahko nebes. Sicer mi pa en kačji pastirček krasi tazadnjo .
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.8.2008 7:28:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Hvala MucaMaca. Zakaj se nam večkrat ne javiš? Kako Ana? Sploh ne grem več na net, zdaj ko spet delam. Zvečer samo padem v posteljo. Spat hodim pa itak skupaj s kokoškami. Zdaj sem 2 tedna sama v službi, prvi teden je že mimo & minil brez komplikacij. Bravo, jaz! Zdaj se pa odpravljamo spet malo proti Kopru. Moja 2 še spita, jaz pa pripravljam prtljago itd. Imamo mašo v Strunjanu za strica. Ana je ok, zdrava *trkam na les* in nagajiva, pa še vedno precej nezahtevna in prilagodljiva. Šibam! Lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.8.2008 7:59:15
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Neja spala 12,5 ur v kosu. Zdaj gremo pa malo pozajtrkovati in potem ven. Mormo dat očiju mir, ker spi.
|
RE: November 2006 - 3. del 9.8.2008 19:46:19
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer (ne)čveke. Mi smo šli danes malo s kolesom naokrog. Neja je full uživala v sedežu (lani je skoz protestirala, zato se nismo skoraj nič vozili, letos pa tudi še ne). Celo čelado je pustila pri miru . Vse bi bilo lepo in prav, če mi ne bi na koncu kolo padlo na tla in se podrsalo .... Prve rane na kolesu. Ah, bom prebolela. Moj je šel zdaj še za urco na kolo, jaz sem pa Nejo dala spat, zdaj imam pa miiiiir. Jutri gremo pa k Nejinemu bratrančku na tretji rojstni dan.
< Sporočilo je popravil Aja1 -- 9.8.2008 19:53:29 >
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.