kravicakatka -> RE: November 2006 - 3. del (9.7.2008 22:01:15)
|
Živjo punce...ali pa že skoraj lahko noč. Danes sem spet dajala Žana spat vsaj pol ure, se trikrat skoraj odplazila iz sobe, pa se je, ko sem bila na vratih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]zbudil in takoj mami, mami!, pa oko, oko (njegova beseda za roko). Bom jutri preiskusila z veliko posteljo, samo upam,da ne bom zaspala, ker je zvečer vedno še toliko dela, uf... Za kožico pa, atanaja, je bilo pri nas takole. malo smo zabušavali, ker nisem vedela, da jo je teba tako fejst dol potegnit, potem pa je zdravnica rekla, da moramo bit bolj pridni. potem se je moj malo bolj poglobil, pa nekajkrat po kopanju smo potegnili dol, potem pa spet pozabili..dokler... zadnjič je bil pol popoldneva v bazenu-potem se je koža lepo zmehčala in po večerji je še malo počofotal v kopalnici. in potem sva, preden je dobil pleničko, pogledala še kako je s kožico. Ker je bilo mehko, jo je moj potegnil čisto do dol, lepo je vse očistil z vlažnim robčkom - malo se mu je že začelo nabirati tisto belo, nato smo razkužili lulčka s fiziološko in je blo. Nasleednji dan je še enkrat pogledal in zdaj je ok. Pravijo pa, da je kar treba, sicer sledi operacija... ------ Jupi, jupi... če bo po sreči gremo 23.7. še mal na morje... Mali tako uživa:)
|
|
|
|