Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 10.6.2008 21:33:03
|
|
|
|
krfjolca
|
Itak da sem važna, haha Glavno, da smo dobili sendvič
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.6.2008 6:45:57
|
|
|
|
Žiga
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Itak da sem važna, haha Glavno, da smo dobili sendvič Ste že v cajtengah... bojda niste obvestili staršev, da greste Busha gledat... LP Ž.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.6.2008 8:16:05
|
|
|
|
Žiga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga Ste že v cajtengah... bojda niste obvestili staršev, da greste Busha gledat... Še LINK LP Ž.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.6.2008 11:11:12
|
|
|
|
Aja1
|
Dan. Jaz imam pa danes in jutri dopust. Imam še 8 dni starega dopusta. Sva bila zdaj z mojim malo na kolesu. Sva prevozla 20 km. Zadovoljivo, glede na to, da sem to sezono prvič na kolesu. Ko sva prišla nazaj, sva pa pojedla celo banjico sladoleda Prej sva videla še naše male polžke iz vrtca na sprehodu. Neja na čelu kolone . Ma so bili vsi lušni s klobučki . Sva se ustavila in gledala, kako so šli mino, ampak je nisva nič ogovarjala, da ne bi zagnala kakšne panike in hotela z nama . Videla naju pa ni, ker je bila tam ena muca zelo zanimiva BTW - nekateri starši res preveč komplicirajo
|
RE: November 2006 - 3. del 11.6.2008 12:16:09
|
|
|
|
Aja1
|
Evo, zlikala sem še kupček perila, zdaj pa malo pred tv zadremat, ker mi je že dolgčas. Moj je šel v službo, ob 14ih grem pa po Nejo v vrtec.
|
RE: November 2006 - 3. del 11.6.2008 13:04:17
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Itak da sem važna, haha Glavno, da smo dobili sendvič Ste že v cajtengah... bojda niste obvestili staršev, da greste Busha gledat... LP Ž. Mi smo jih. Imamo vse podpise ;)
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.6.2008 13:27:47
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 BTW - nekateri starši res preveč komplicirajo glede česa? Glede Buša? Midve pa sva si danes privoščile športni dan sem tamalo peljala v akvarij-terarij , ji je bilo fuul zanimivo, ona bi še kar bila noter in tekala sem pa tja ,... potem sva šli še na sokeca, damica hoče na slamico pit . Pa malo po mestu. Zdaj pa spi, mislim, pa da bo lih začelo deževat pri nas Nekaj že grmi.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.6.2008 13:30:47
|
|
|
|
majas
|
Oj... Vroče za znoret... pa hvalabogu...že bolje kot tisti dež prejšni teden. Pa spet nekaj grmi v ozadju Kaja se mi je pa danes opelkla z vročim mlekom po trebuščku ima tako ranico zdaj ker je mehur takoj poknil. Sem letela v lekarno, dobila ribje mazilo in to je to. Sem pa se res tak prestrašila. Boga revica vedno nekaj stakne, enkrat buško, drugič na kolena pade.. a joj no. se mi prav smili. Zdaj pančka, jaz pa počasi v službo. pa tak bi bila raje doma. BB..nisem nič gledala, tako da res čudno vse skupaj lep dan
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.6.2008 13:34:12
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Itak da sem važna, haha Glavno, da smo dobili sendvič Opa krfjolca... jaz do včeraj sploh nisem vedela da je bil v Sloveniji. To je pa to če TVja nič ne gledaš
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.6.2008 13:35:28
|
|
|
|
Zamima
|
majas upam, da se čimprej zaceli Kaji evo pri nas že dežuje
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.6.2008 16:21:49
|
|
|
|
atanja
|
Evo da se vam malo oglasim. Sem ful velik v službi če pa nisem pa z malim šibava vzunaj. Cepljenje pri nas je blo grozno-samo po tem je mel reakcijo. Ampak je minilo. drugače je pa kar piden. ZDaj se je začel ful igrat da pa mu ni dolgčas pa naša soseda uleti in mata pol tok dela k en za drugim ponavljata.hahha JE pa moj ati v bolnico danes šel. PRed 14 dni je ful grdo padu iz dveh metrov pol pa so ga peljali na urgenco. JE dobil šive po glavi nogo so mu sliali in kao da je sam zvin. Pa smo bli srečni ker je tako odnesel. No zdaj pa mu je gleženj ful azteku in včeri dohtarca ga pošljhe še enkrat sliakt ker je sumla da ma neki vseen zdrobljen-kaka kost. Pa še pritisk je ma visok k ga on nikol nima. No danes pa ugotovijo da ma zdrobljen gležen in da so ful pozno to ugotovil. Mogl ga bi urgentno operirat, sam ga zardi visozga pritiska nemorjo... In zdaj lahko sam čakamo kaj bo-še posebej z njegovo nogo. Če pa bi na urgenci ugotovil zlom bi pa ga operiral pa bi danes že na pol bil dober tako pa se enmu ni dal ukvrajat kaj so sploh slikal... Mislm da znoriš.. Res sam upam da bojo vse rešil. Zdaj pa rgem mal pospravljat k sem danes še v službi,,, Lp
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.6.2008 16:33:31
|
|
|
|
Zamima
|
Ojej atanja,... za atija, da bo čimprej kot nov. Pri nas pa je postalo zunaj prav grdo črno, pa grmi in se bliksa , pa veter piha, tako, da bo zgleda neurje.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.6.2008 19:42:24
|
|
|
|
Aja1
|
Atanja za atija.
|
RE: November 2006 - 3. del 11.6.2008 22:42:25
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Predno grem spat sem misla še malo prebrat, kaj ste tekom večera načvekale, pa ni bilo nič čtiva . Jaz imam jutri še dopust. Sem se odločila, da bom lenarila . Slaba stran dopusta je pa ta, da sem skoz v hladilniku . Grem spat. Pridne bodite in lepo noč vsem. Jutri naj pa prva skuha .
|
RE: November 2006 - 3. del 12.6.2008 8:29:10
|
|
|
|
viv_
|
Jutro! O, atannja, ne morš verjet kok znajo dohtarji zapacat zadeve Včasih bi jih res kar nekam poslal... Upam, da se bo vse porihtalo. Majas, čim bolj maži opeklino, da se lepo zaceli... Moji dve imata tudi stalno nekaj. Pa ugotavljam, da Zarjo obožujejo komarji. Noben drug nima niti pikice, Zarja pa vsako jutro eno novo Dones gremo pa na en podaljšan vikend... smo rentali avtodom Ampak se vreme nekaj kisa... pa na šihtu so me že predvčerajšnjim razpizdili do konca... tako, da sploh nimam volje it. Ampak, ko bomo napakirani bo pa super
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.6.2008 10:36:37
|
|
|
|
max81
|
dobro jutro čveke jest sem se celo naspala, sva šla z malim že kr zgodaj spat..prej kot ponavadi .....pofruštkali smo že in pokofetkali.....zdejle pa študiramo al bi šli en krog po vasi, ampak hoče neki dež rosit pa smo v dilemi ........t amali je čisto nervozen, ko smo doma...noter ful težko zaspi, ko je pa uzuni pa spi kot top , sam kaj ko vsak dan pada dež, bazen sploh ne vem kdaj bomo sprobali, ker se voda sploh ne ogreje včeraj sva bla z mojim pridna, sva porezala živo mejo, pa mal sva plevel počupala ven, pa sem vsa ožuljena od motike atanja, upam, da bo ati čimprej okreval viv uživejte še za nas
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.6.2008 11:27:00
|
|
|
|
Aja1
|
Dan. Viv, uživajte na mini dopustu. Upam, da vam bo vreme vsaj približno naklonjeno. Max, super za dodro spanje. Tvoja otročka sta pa res ena zaspančka. Jaz sem danes na dopustu, pa mi je že dolgčas. Nisem več vajena poležavanja . Komaj čakam, da grem po Nejo v vrtec, da bo spet pestro . Pri nas lije kot iz škafa.
|
RE: November 2006 - 3. del 12.6.2008 12:12:06
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Jaz sem danes na dopustu, pa mi je že dolgčas. Nisem več vajena poležavanja . Komaj čakam, da grem po Nejo v vrtec, da bo spet pestro . Če ti je dolgčas... pejt do mene, ključ je pod predpražnikom, pa lahk mal pospraviš
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.6.2008 12:18:31
|
|
|
|
max81
|
ha viv tale je pa dobra...tkole je pr nas od mojga mama skoz kluče puščala, zdej jo je pa minil k skoz neki kradejo evo mi smo še kr doma, ker sem jest čist čudna ratala komi lezem naokol, sem čist brez energije...tole vreme res ful vpliva name...učer k je bilo en čas lepo sem bla ful zagnana, zdej pa kr neki...pritiska sploh nimam, popila sem celo skledo kofeta pa sem čist aut in bejbe kva kej dogaja
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.6.2008 19:08:35
|
|
|
|
Zamima
|
Ojla, ravno upam, da bo tamala zaspala, sva bile v knjigarni, sta prišla Fifi in Čmrlek iz Fifi in cvetličniki nastopat,... Zalo je Fifi totalno prestrašila , pa ne vem zakaj, ko se ponavadi ne boji kar tako . Otroci so (smo ) se slikali z obema Zdaj pa upam, da mala rošca zaspi, ker sem danes fuuul utrujena, dopoldan sem poslala 20!!! ponudb za delo , včeraj in danes sema dobila spet 2 zavrnjeni prošnji ,... ah, saj bo že bolje enkrat.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.6.2008 19:15:59
|
|
|
|
Aja1
|
Zamima za pozitiven odgovor glede službe. Max, si boljše? Naša tudi že spi. Kar ne morem verjet, da je postala tako pridna . Moj je šel na šiht, jaz bom šla pa gledat Trenja, potem se bom pa pridružila Neji v pančevi deželici. Jutri pa spet v službo...ampak bo že petek ...ups, petek 13 .
|
RE: November 2006 - 3. del 12.6.2008 19:40:42
|
|
|
|
max81
|
Max, si boljše? hvala, da vprašaš, samo moj odgovor je ne...ne vem če ne bom neki zbolela ..me neki grlo peče, pa ušesa me neki hočjo bolet..ma sej ni čudn, če je pa vreme za pop......it ..enkrat ful vroče, pol pa dež začne padat in se ful ohladi o vidim, da si tudi sama...moj je šel tud v nočno
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.6.2008 19:42:36
|
|
|
|
Aja1
|
Moj je šel na vaš konec. Spremljajo navijače iz Hrvaške domov (od meje do meje). Pojma nimam, kdaj bo prišel domov. Enkrat zjutraj.
|
RE: November 2006 - 3. del 12.6.2008 19:46:41
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Moj je šel na vaš konec. Spremljajo navijače iz Hrvaške domov (od meje do meje). Pojma nimam, kdaj bo prišel domov. Enkrat zjutraj. pol se bosta pa kje srečala
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.6.2008 19:48:21
|
|
|
|
max81
|
čaki čaki Aja1 koko trenja, a zdej bo pa BB trpel moj ma pa od 19-7h
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?