|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
10.6.2008 21:33:03   
krfjolca
Itak da sem važna, haha user posted image
Glavno, da smo dobili sendvič user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
11.6.2008 6:45:57   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Itak da sem važna, haha user posted image Glavno, da smo dobili sendvič user posted image

Ste že v cajtengah... bojda niste obvestili staršev, da greste Busha gledat...

LP
Ž.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
11.6.2008 8:16:05   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Še LINK

LP
Ž.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
11.6.2008 11:11:12   
Aja1
Dan.

Jaz imam pa danes in jutri dopust. Imam še 8 dni starega dopusta.
Sva bila zdaj z mojim malo na kolesu. Sva prevozla 20 km. Zadovoljivo, glede na to, da sem to sezono prvič na kolesu. Ko sva prišla nazaj, sva pa pojedla celo banjico sladoleda user posted image

Prej sva videla še naše male polžke iz vrtca na sprehodu. Neja na čelu kolone user posted image . Ma so bili vsi lušni s klobučki user posted image . Sva se ustavila in gledala, kako so šli mino, ampak je nisva nič ogovarjala, da ne bi zagnala kakšne panike in hotela z nama user posted image . Videla naju pa ni, ker je bila tam ena muca zelo zanimiva user posted image

BTW - nekateri starši res preveč komplicirajo user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
11.6.2008 12:16:09   
Aja1
Evo, zlikala sem še kupček perila, zdaj pa malo pred tv zadremat, ker mi je že dolgčas. Moj je šel v službo, ob 14ih grem pa po Nejo v vrtec.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
11.6.2008 13:04:17   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Itak da sem važna, haha user posted image Glavno, da smo dobili sendvič user posted image

LP
Ž.

Mi smo jih. Imamo vse podpise ;)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
11.6.2008 13:27:47   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

BTW - nekateri starši res preveč komplicirajo user posted image

glede česa?  Glede Buša? user posted image

Midve pa sva si danes privoščile športni dan user posted image sem tamalo peljala v akvarij-terarij user posted image , ji je bilo fuul zanimivo, ona bi še kar bila noter in tekala sem pa tja user posted image ,... potem sva šli še na sokeca, damica hoče na slamico pit user posted image . Pa malo po mestu. Zdaj pa spi, mislim, pa da bo lih začelo deževat pri nas user posted image Nekaj že grmi.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
11.6.2008 13:30:47   
majas
Oj...
Vroče za znoret... pa hvalabogu...že bolje kot tisti dež prejšni teden. Pa spet nekaj grmi v ozadju user posted image

Kaja se mi je pa danes opelkla z vročim mlekom user posted image user posted image  po trebuščku ima tako ranico zdaj ker je mehur takoj poknil. Sem letela v lekarno, dobila ribje mazilo in to je to. Sem pa se res tak prestrašila. Boga revica vedno nekaj stakne, enkrat buško, drugič na kolena pade.. a joj no. se mi prav smili.
Zdaj pančka, jaz pa počasi v službo. pa tak bi bila raje doma.

BB..nisem nič gledala, tako da res čudno vse skupaj user posted image

lep dan

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
11.6.2008 13:34:12   
majas

Itak da sem važna, haha user posted image
Glavno, da smo dobili sendvič user posted image

Opa krfjolca... user posted image  jaz do včeraj sploh nisem vedela da je bil v Sloveniji. To je pa to če TVja nič ne gledaš user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
11.6.2008 13:35:28   
Zamima
majas user posted image user posted image

upam, da se čimprej zaceli Kaji user posted image

evo pri nas že dežuje user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
11.6.2008 16:21:49   
atanja
Evo da se vam malo oglasim.

Sem ful velik v službi če pa nisem pa z malim šibava vzunaj. Cepljenje pri nas je blo grozno-samo po tem je mel reakcijo. Ampak je minilo.

drugače je pa kar piden. ZDaj se je začel ful igrat da pa mu ni dolgčas pa naša soseda uleti in mata pol tok dela k en za drugim ponavljata.hahha

JE pa moj ati v bolnico danes šel.
PRed 14 dni je ful grdo padu iz dveh metrov pol pa so ga peljali na urgenco. JE dobil šive po glavi nogo so mu sliali in kao da je sam zvin. Pa smo bli srečni ker je tako odnesel. No zdaj pa mu je gleženj ful azteku in včeri dohtarca ga pošljhe še enkrat sliakt ker je sumla da ma neki vseen zdrobljen-kaka kost. Pa še pritisk je ma visok k ga on nikol nima.
No danes pa ugotovijo da ma zdrobljen gležen in da so ful pozno to ugotovil. Mogl ga bi urgentno operirat, sam ga zardi visozga pritiska nemorjo... In zdaj lahko sam čakamo kaj bo-še posebej z njegovo nogo. Če pa bi na urgenci ugotovil zlom bi pa ga operiral pa bi danes že na pol bil dober tako pa se enmu ni dal ukvrajat kaj so sploh slikal...
Mislm da znoriš.. Res sam upam da bojo vse rešil.

Zdaj pa rgem mal pospravljat k sem danes še v službi,,,

Lp

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
11.6.2008 16:33:31   
Zamima
Ojej atanja,... user posted image za atija, da bo čimprej kot nov.

Pri nas pa je postalo zunaj prav grdo črno, pa grmi in se bliksa user posted image , pa veter piha, tako, da bo zgleda neurje. 

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
11.6.2008 19:42:24   
Aja1
Atanja user posted image user posted image user posted image  za atija.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
11.6.2008 22:42:25   
Aja1
Čer. Predno grem spat sem misla še malo prebrat, kaj ste tekom večera načvekale, pa ni bilo nič čtiva user posted image .

Jaz imam jutri še dopust. Sem se odločila, da bom lenarila user posted image . Slaba stran dopusta je pa ta, da sem skoz v hladilniku user posted image .

Grem spat. Pridne bodite in lepo noč vsem. Jutri naj pa prva skuha user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
12.6.2008 8:29:10   
viv_
Jutro!

O, atannja, ne morš verjet kok znajo dohtarji zapacat zadeve user posted image  Včasih bi jih res kar nekam poslal... Upam, da se bo vse porihtalo.

Majas, čim bolj maži opeklino, da se lepo zaceli... Moji dve imata tudi stalno nekaj. Pa ugotavljam, da Zarjo obožujejo komarji. Noben drug nima niti pikice, Zarja pa vsako jutro eno novo user posted image

Dones gremo pa na en podaljšan vikend... smo rentali avtodom user posted image  Ampak se vreme nekaj kisa... pa na šihtu so me že predvčerajšnjim razpizdili do konca... tako, da sploh nimam volje it. Ampak, ko bomo napakirani bo pa super user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
12.6.2008 10:36:37   
max81
dobro jutro čvekeuser posted image

jest sem se celo naspala, sva šla z malim že kr zgodaj spat..prej kot ponavadiuser posted image .....pofruštkali smo že in pokofetkali.....zdejle pa študiramo al bi šli en krog po vasi, ampak hoče neki dež rosit pa smo v dilemiuser posted image ........tuser posted image amali je čisto nervozen, ko smo doma...noter ful težko zaspi, ko je pa uzuni pa spi kot topuser posted image user posted image , sam kaj ko vsak dan pada dež, bazen sploh ne vem kdaj bomo sprobali, ker se voda sploh ne ogrejeuser posted image user posted image user posted image
včeraj sva bla z mojim pridna, sva porezala živo mejo, pa mal sva plevel počupala ven, pa sem vsa ožuljena od motikeuser posted image user posted image

atanja, upam, da bo ati čimprej okreval
viv uživejte še za nasuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
12.6.2008 11:27:00   
Aja1
Dan.

Viv, uživajte na mini dopustu. Upam, da vam bo vreme vsaj približno naklonjeno. user posted image

Max, super za dodro spanje. Tvoja otročka sta pa res ena zaspančka. user posted image

Jaz sem danes na dopustu, pa mi je že dolgčas. Nisem več vajena poležavanja user posted image . Komaj čakam, da grem po Nejo v vrtec, da bo spet pestro user posted image .

Pri nas lije kot iz škafa. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
12.6.2008 12:12:06   
viv_
Jaz sem danes na dopustu, pa mi je že dolgčas. Nisem več vajena poležavanja user posted image . Komaj čakam, da grem po Nejo v vrtec, da bo spet pestro user posted image .

Če ti je dolgčas... pejt do mene, ključ je pod predpražnikom, pa lahk mal pospraviš user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
12.6.2008 12:18:31   
max81
ha viv tale je pa dobra...tkole je pr nas od mojga mama skoz kluče puščala, zdej jo je pa minil k skoz neki kradejouser posted image

evo mi smo še kr doma, ker sem jest čist čudna ratala komi lezem naokol, sem čist brez energije...tole vreme res ful vpliva name...učer k je bilo en čas lepo sem bla ful zagnana, zdej pa kr neki...pritiska sploh nimam, popila sem celo skledo kofeta pa sem čist autuser posted image user posted image user posted image user posted image

in bejbe kva kej dogaja

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
12.6.2008 19:08:35   
Zamima
Ojla,
ravno upam, da bo tamala zaspala, sva bile v knjigarni, sta prišla Fifi in Čmrlek iz Fifi in cvetličniki nastopat,... Zalo je Fifi totalno prestrašila user posted image , pa ne vem zakaj, ko se ponavadi ne boji kar tako user posted image .
Otroci so (smo user posted image ) se slikali z obema user posted image

Zdaj pa upam, da mala rošca zaspi, ker sem danes fuuul utrujena, dopoldan sem poslala 20!!! ponudb za delo user posted image user posted image , včeraj in danes sema dobila spet 2 zavrnjeni prošnji user posted image ,... ah, saj bo že bolje enkrat.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
12.6.2008 19:15:59   
Aja1
Zamima user posted image  za pozitiven odgovor glede službe.

Max, si boljše?

Naša tudi že spi. user posted image  Kar ne morem verjet, da je postala tako pridna user posted image .

Moj je šel na šiht, jaz bom šla pa gledat Trenja, potem se bom pa pridružila Neji v pančevi deželici. Jutri pa spet v službo...ampak bo že petek user posted image ...ups, petek 13 user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
12.6.2008 19:40:42   
max81
Max, si boljše?

hvala, da vprašaš, samo moj odgovor je ne...ne vem če ne bom neki zbolelauser posted image ..me neki grlo peče, pa ušesa me neki hočjo bolet..ma sej ni čudn, če je pa vreme za pop......ituser posted image ..enkrat ful vroče, pol pa dež začne padat in se ful ohladi

o vidim, da si tudi sama...moj je šel tud v nočno

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
12.6.2008 19:42:36   
Aja1
Moj je šel na vaš konec. Spremljajo navijače iz Hrvaške domov (od meje do meje). Pojma nimam, kdaj bo prišel domov. Enkrat zjutraj.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
12.6.2008 19:46:41   
max81

Moj je šel na vaš konec. Spremljajo navijače iz Hrvaške domov (od meje do meje). Pojma nimam, kdaj bo prišel domov. Enkrat zjutraj.

pol se bosta pa kje srečalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
12.6.2008 19:48:21   
max81
čaki čaki Aja1 koko trenja, a zdej bo pa BB trpeluser posted image user posted image user posted image user posted image

moj ma pa od 19-7huser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?