|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
4.4.2008 19:19:12   
krfjolca
Takoj ko odkrijem, kam je mulc skril fotaparat user posted image  (Ga iščem že 1 teden)

Prejle je spet pobruhal pol kosila. Vročina je zrasla do 38,5, tako da je dobil Calpol. Zdajle je za večerjo pojedel ogromno porcijo goveje juhe s prepečencem. Upam, da bo šla ven skozi drugo luknjo, kot je šla noter user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
4.4.2008 19:23:05   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste (so) bolni. Upam, da bo res kmalu PRAVA pomlad.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
4.4.2008 19:58:31   
Nogavica
Punce, ko so vaši malčki kdaj imeli predpisano zdravljenje z antibiotiki, ste imeli po zdravljenju vedno kontrolo pri P? Nam ni nič rekla, pa se mi malo čudno zdi. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
4.4.2008 20:05:20   
Aja1
Naša je 1x imela kontrolo, 1x pa ne. Če ne bo boljše, se pejta pokazat.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
4.4.2008 20:06:08   
Aja1
Sem na enem forumu pogledala tole user posted image

TUKAJ

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
4.4.2008 20:31:11   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

TUKAJ

Kako žalostno user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
4.4.2008 20:32:57   
Nogavica

Naša je 1x imela kontrolo, 1x pa ne. Če ne bo boljše, se pejta pokazat.

Aha. Jaz sem mislila, da je treba vedno priti na kontrolo. Saj potem je pa o.k. Če ne bo boljše, pa itak gremo spet, ja.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
4.4.2008 20:43:44   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

TUKAJ

Kako žalostno user posted image

grozno user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
5.4.2008 7:46:21   
Aja1
Prva.  user posted image user posted image user posted image

Pa dobro jutro. Spali odlično user posted image user posted image user posted image . Neja je spala ob 18.30 do7.00 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa že gleda (posluša) telebajske in gleda bagra v Cicidoju user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
5.4.2008 8:22:03   
Zamima
jutro user posted image ,... spali odlično,...

ampak kaj,  jaz spet kašljam user posted image , no, ja saj ni hudo, ampak vseeno, halo? bo tega kdaj konec? user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
5.4.2008 12:07:00   
max81
dan....nikjer nobene...ste vse na terenu...pri nas spet piha in je kr hladno klub sončkuuser posted image

otroc so danes nekam sitni..k se edn neha dret pa drug začneuser posted image ...jest sem mojedva kr zjagala v trgovino, sta šla po peskovnik, pa po ograjico za na stopnice...smo danes dobili eno od nekermana pa smo jo poslali nazaj, ker ma tko čudn način odpiranjauser posted image ..jo moreš vsakič odšravfat,mislim halouser posted image

mali pikec trenutno spi, jest pa mal tuki visim, namesto da bi šla malo se spočit....drugače pa čakam sodelavko, da bo prišla k se je včeri najavla, da pride...za kosilo bo danes kr pica si jo je ati zaželel...no pa naj mu bouser posted image ...pa še hitr bo narejenouser posted image
popoldan bomo šli pa verjetno malo na špancir, če se ne bo vreme slučajno poslabšalo...je vsake 5 minut drugačno

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
5.4.2008 12:30:26   
Aja1
Naša tudi spi. Ko se bo zbudila, bova šli pa k našim na vikend. Se bo tam Neja igala v pesku user posted image . Sem pa ravnokar spekla mafine za čokoholike. Pride katera?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
5.4.2008 16:21:14   
Nogavica
Joj, nama z Živo se pa že malo meša od tega, ko mora biti notri. Danes je že ful dobro kazalo, je bila dopoldne čisto naspidirana, tudi jedla je po dolgem času normalno, je pa danes dobila drisko in ima vedno bolj rdečo ritko. Mislim, da jo kar fajn peče, ker ful joka, ko jo čistim. Zdaj ji še temperature ne morem merit - pod pazduho itak nikoli ne pusti, zdaj pa še v ritki ne morem user posted image . Upam, da bo praška pasta kaj pomagala, čeprav sem ji že dopoldan namazala, pa ima zdaj še bolj rdečo. Ne vem, zakaj zdaj driska. Od sirupa mogoče. user posted image  Pa pije premalo in je ne morem pripravit, da bi več. Noče iz svojega lončka, noče iz flaške, noče po slamici, noče iz plastenke (ko bi se drugače kar naprej nacejala). Ne vem, če je danes spila kaj več kot 2dl. Pa zizo pred spanjem. Bom morala zdaj očitno spet malo več dojit, ampak tudi ni nekega navdušenja. user posted image

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 5.4.2008 16:22:09 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
5.4.2008 19:05:53   
Zamima
nogavica, upam, da bo Živa kmalu spet zdrava user posted image .

Danes sva srečali mamo ircico in malega Kostjo, vse vas lepo pozdravljata, Kostja je bil tud med bolančki, ampak je zdaj že OK ircica je pa rekla, da je imela preveč obveznosti z službo in vsem skupaj, pa je vzela malo odmora od RR. Pravi, da v službi ne more pisat, pa nas samo čikira tu pa tam user posted image .

Zala je zdaj popapcala večerjo, nekaj se pritožuje v postelji, upam, da bo kmalu zaspala. Sem pa ravnokar ugotovila, da mi je sferderbala tipko z vejico na tipkovnici user posted image user posted image , nekam čudno skače user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
5.4.2008 19:21:23   
Nogavica
Kaj imate tudi ve smajlije preko besedila, ali je (spet) kaj narobe z našim računalnikom? user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
5.4.2008 19:25:39   
Zamima
nobenih smajlijov preko besedila ni pri meni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
5.4.2008 20:19:15   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

nobenih smajlijov preko besedila ni pri meni user posted image user posted image user posted image

Hm, zanimivo. user posted image
Pri meni je tam, kjer bi naj bil smajli, prazen prostor, smajli je pa zamaknjen za kak cm naprej, preko besedila. Kaj pa je za to krivo, se mi pa niti približno ne sanja. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
5.4.2008 20:20:13   
Zamima
si probala resetirat?

Kiri živ dolgčas danes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
6.4.2008 8:00:47   
Aja1
Jutro. Prva. Spali celo do 7.30 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj je pa mala na kahli, mama pa s kapučinom zraven na laptopu user posted image .

Nogavica, se je poštimalo s tistimi smajliji?

Zamima, meni tudi tipka space dela- ne dela že pol leta, ker jo je Neja že n-krat spulila. user posted image  Bi blo treba dat na servis....

Včeraj sva bili pri naših na vikendu. Tam je bila še ena sosedova punčka stara 2 leti in z Nejo sta se prav lepo zaigrali. Neje nisem mogla dobit iz peska user posted image . Danes sva pa spet sami doma in bova šli malo hranit račke h Krki. Popoldan pa v peskovnik k vrtcu.

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 6.4.2008 8:02:44 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
6.4.2008 9:05:39   
Zamima
Jutro,...

midve pa sva se danes najavili, greva enega dojenčka pogledat user posted image ,...  me bo spet zgrabilo, da bi še kakega imela user posted image , ja ja , čez 10 let user posted image . user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
6.4.2008 9:06:14   
Nogavica
Jutro!

Aja1, ja smajliji so se vrnili na svoje mesto sami od sebe. user posted image  user posted image

Živa je ponoči imela eno uro in pol žurko, zjutraj pa spala do 8.15, ko sem jo morala zbudit, ker sva za eno uro prespali antibiotik. user posted image

TRKAM - ritka je boljše, je ni več peklo, kakala je normalno, razpoložena je dobro, vročine nima (včeraj tudi že ves dan ne), tako da bova potem verjetno šli po enem tednu malo z vozičkom naokrog, če se ne bo sonček skril.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
6.4.2008 9:06:38   
Zamima

Zamima, meni tudi tipka space dela- ne dela že pol leta, ker jo je Neja že n-krat spulila. user posted image  Bi blo treba dat na servis....

jaz ga bom tud mogla dat očitno user posted image ,... ma zdaj vem, da Zale niti približat več ne smem računalniku user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
6.4.2008 11:53:51   
Aja1
Evo, naša že spi. Je pojedla kosilo (korenček, cvetača, govedina iz juhe in malo juhe - to naša obožuje). Jaz bom šla pa kar malo zraven ležat, ker sem kar zmatrana. Res ne vem, kako sem preživela prvo leto Nejinega življenja, ko ni spala 3 ure v kosu.... Mogoče je res - več spiš - slabše je user posted image
Popoldan greva pa spet na sončka (če bo še). Moj itak spet cel dan dela user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
6.4.2008 18:16:51   
Zamima
Mi smo doma, Zala spi user posted image . Videli dojenčka user posted image .

Zdaj mi je pa kar dolgčas user posted image , pa še nekoga pogrešam, ker se mi nič ne javi user posted image .

No ja, saj bo boljše user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
6.4.2008 18:58:18   
ircica
A mene? A mene?

Saj se samo hecam, sem včeraj kar malo krivde dobila za vami, čvekami. Ampak mi je v življenju nagusilo, pa sem se odločila za en internetni post. Zdaj pa ga končujem ... mislim.

Mi imamo obnovljeno kuhinjo, namesto rumena je zdaj rdeče-bela. Sem pa zelo razočarana nad izvedbo, vse je polepljeno z lepilom, grdo sestavleno, oni, ko jo je delal pa bi mi kar en mali kotek ustvaril med elemnetom in umivalnikom, japajade. Ko bom hotela skrivališče za sapramiško ga bom sama naredila.

Moj me maltretira naj še ostanem na bolniški z malim, meni pa ni pa še strah me je, kako bo v službi. Mali je živahen in vesel, samo pikice ima še zasušene pšo nogh. Misim, da bo jutri šel kar v vrtec, če ga zavrnejo, pa bom podaljšala bolniško.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?