Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 4.4.2008 19:19:12
|
|
|
|
krfjolca
|
Takoj ko odkrijem, kam je mulc skril fotaparat (Ga iščem že 1 teden) Prejle je spet pobruhal pol kosila. Vročina je zrasla do 38,5, tako da je dobil Calpol. Zdajle je za večerjo pojedel ogromno porcijo goveje juhe s prepečencem. Upam, da bo šla ven skozi drugo luknjo, kot je šla noter
|
|
RE: November 2006 - 3. del 4.4.2008 19:23:05
|
|
|
|
Aja1
|
za vse, ki ste (so) bolni. Upam, da bo res kmalu PRAVA pomlad.
|
RE: November 2006 - 3. del 4.4.2008 19:58:31
|
|
|
|
Nogavica
|
Punce, ko so vaši malčki kdaj imeli predpisano zdravljenje z antibiotiki, ste imeli po zdravljenju vedno kontrolo pri P? Nam ni nič rekla, pa se mi malo čudno zdi.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 4.4.2008 20:05:20
|
|
|
|
Aja1
|
Naša je 1x imela kontrolo, 1x pa ne. Če ne bo boljše, se pejta pokazat.
|
RE: November 2006 - 3. del 4.4.2008 20:06:08
|
|
|
|
Aja1
|
Sem na enem forumu pogledala tole TUKAJ
|
RE: November 2006 - 3. del 4.4.2008 20:31:11
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Sem na enem forumu pogledala tole TUKAJ Kako žalostno
|
|
RE: November 2006 - 3. del 4.4.2008 20:32:57
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Naša je 1x imela kontrolo, 1x pa ne. Če ne bo boljše, se pejta pokazat. Aha. Jaz sem mislila, da je treba vedno priti na kontrolo. Saj potem je pa o.k. Če ne bo boljše, pa itak gremo spet, ja.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 4.4.2008 20:43:44
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Sem na enem forumu pogledala tole TUKAJ Kako žalostno grozno
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.4.2008 7:46:21
|
|
|
|
Aja1
|
Prva. Pa dobro jutro. Spali odlično . Neja je spala ob 18.30 do7.00 Zdaj pa že gleda (posluša) telebajske in gleda bagra v Cicidoju
|
RE: November 2006 - 3. del 5.4.2008 8:22:03
|
|
|
|
Zamima
|
jutro ,... spali odlično,... ampak kaj, jaz spet kašljam , no, ja saj ni hudo, ampak vseeno, halo? bo tega kdaj konec?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.4.2008 12:07:00
|
|
|
|
max81
|
dan....nikjer nobene...ste vse na terenu...pri nas spet piha in je kr hladno klub sončku otroc so danes nekam sitni..k se edn neha dret pa drug začne ...jest sem mojedva kr zjagala v trgovino, sta šla po peskovnik, pa po ograjico za na stopnice...smo danes dobili eno od nekermana pa smo jo poslali nazaj, ker ma tko čudn način odpiranja ..jo moreš vsakič odšravfat,mislim halo mali pikec trenutno spi, jest pa mal tuki visim, namesto da bi šla malo se spočit....drugače pa čakam sodelavko, da bo prišla k se je včeri najavla, da pride...za kosilo bo danes kr pica si jo je ati zaželel...no pa naj mu bo ...pa še hitr bo narejeno popoldan bomo šli pa verjetno malo na špancir, če se ne bo vreme slučajno poslabšalo...je vsake 5 minut drugačno
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.4.2008 12:30:26
|
|
|
|
Aja1
|
Naša tudi spi. Ko se bo zbudila, bova šli pa k našim na vikend. Se bo tam Neja igala v pesku . Sem pa ravnokar spekla mafine za čokoholike. Pride katera?
|
RE: November 2006 - 3. del 5.4.2008 16:21:14
|
|
|
|
Nogavica
|
Joj, nama z Živo se pa že malo meša od tega, ko mora biti notri. Danes je že ful dobro kazalo, je bila dopoldne čisto naspidirana, tudi jedla je po dolgem času normalno, je pa danes dobila drisko in ima vedno bolj rdečo ritko. Mislim, da jo kar fajn peče, ker ful joka, ko jo čistim. Zdaj ji še temperature ne morem merit - pod pazduho itak nikoli ne pusti, zdaj pa še v ritki ne morem . Upam, da bo praška pasta kaj pomagala, čeprav sem ji že dopoldan namazala, pa ima zdaj še bolj rdečo. Ne vem, zakaj zdaj driska. Od sirupa mogoče. Pa pije premalo in je ne morem pripravit, da bi več. Noče iz svojega lončka, noče iz flaške, noče po slamici, noče iz plastenke (ko bi se drugače kar naprej nacejala). Ne vem, če je danes spila kaj več kot 2dl. Pa zizo pred spanjem. Bom morala zdaj očitno spet malo več dojit, ampak tudi ni nekega navdušenja.
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 5.4.2008 16:22:09 >
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.4.2008 19:05:53
|
|
|
|
Zamima
|
nogavica, upam, da bo Živa kmalu spet zdrava . Danes sva srečali mamo ircico in malega Kostjo, vse vas lepo pozdravljata, Kostja je bil tud med bolančki, ampak je zdaj že OK ircica je pa rekla, da je imela preveč obveznosti z službo in vsem skupaj, pa je vzela malo odmora od RR. Pravi, da v službi ne more pisat, pa nas samo čikira tu pa tam . Zala je zdaj popapcala večerjo, nekaj se pritožuje v postelji, upam, da bo kmalu zaspala. Sem pa ravnokar ugotovila, da mi je sferderbala tipko z vejico na tipkovnici , nekam čudno skače .
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.4.2008 19:21:23
|
|
|
|
Nogavica
|
Kaj imate tudi ve smajlije preko besedila, ali je (spet) kaj narobe z našim računalnikom?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.4.2008 19:25:39
|
|
|
|
Zamima
|
nobenih smajlijov preko besedila ni pri meni
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.4.2008 20:19:15
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima nobenih smajlijov preko besedila ni pri meni Hm, zanimivo. Pri meni je tam, kjer bi naj bil smajli, prazen prostor, smajli je pa zamaknjen za kak cm naprej, preko besedila. Kaj pa je za to krivo, se mi pa niti približno ne sanja.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.4.2008 20:20:13
|
|
|
|
Zamima
|
si probala resetirat? Kiri živ dolgčas danes
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.4.2008 8:00:47
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Prva. Spali celo do 7.30 Zdaj je pa mala na kahli, mama pa s kapučinom zraven na laptopu . Nogavica, se je poštimalo s tistimi smajliji? Zamima, meni tudi tipka space dela- ne dela že pol leta, ker jo je Neja že n-krat spulila. Bi blo treba dat na servis.... Včeraj sva bili pri naših na vikendu. Tam je bila še ena sosedova punčka stara 2 leti in z Nejo sta se prav lepo zaigrali. Neje nisem mogla dobit iz peska . Danes sva pa spet sami doma in bova šli malo hranit račke h Krki. Popoldan pa v peskovnik k vrtcu.
< Sporočilo je popravil Aja1 -- 6.4.2008 8:02:44 >
|
RE: November 2006 - 3. del 6.4.2008 9:05:39
|
|
|
|
Zamima
|
Jutro,... midve pa sva se danes najavili, greva enega dojenčka pogledat ,... me bo spet zgrabilo, da bi še kakega imela , ja ja , čez 10 let .
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.4.2008 9:06:14
|
|
|
|
Nogavica
|
Jutro! Aja1, ja smajliji so se vrnili na svoje mesto sami od sebe. Živa je ponoči imela eno uro in pol žurko, zjutraj pa spala do 8.15, ko sem jo morala zbudit, ker sva za eno uro prespali antibiotik. TRKAM - ritka je boljše, je ni več peklo, kakala je normalno, razpoložena je dobro, vročine nima (včeraj tudi že ves dan ne), tako da bova potem verjetno šli po enem tednu malo z vozičkom naokrog, če se ne bo sonček skril.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.4.2008 9:06:38
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Zamima, meni tudi tipka space dela- ne dela že pol leta, ker jo je Neja že n-krat spulila. Bi blo treba dat na servis.... jaz ga bom tud mogla dat očitno ,... ma zdaj vem, da Zale niti približat več ne smem računalniku
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.4.2008 11:53:51
|
|
|
|
Aja1
|
Evo, naša že spi. Je pojedla kosilo (korenček, cvetača, govedina iz juhe in malo juhe - to naša obožuje). Jaz bom šla pa kar malo zraven ležat, ker sem kar zmatrana. Res ne vem, kako sem preživela prvo leto Nejinega življenja, ko ni spala 3 ure v kosu.... Mogoče je res - več spiš - slabše je Popoldan greva pa spet na sončka (če bo še). Moj itak spet cel dan dela
|
RE: November 2006 - 3. del 6.4.2008 18:16:51
|
|
|
|
Zamima
|
Mi smo doma, Zala spi . Videli dojenčka . Zdaj mi je pa kar dolgčas , pa še nekoga pogrešam, ker se mi nič ne javi . No ja, saj bo boljše
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.4.2008 18:58:18
|
|
|
|
ircica
|
A mene? A mene? Saj se samo hecam, sem včeraj kar malo krivde dobila za vami, čvekami. Ampak mi je v življenju nagusilo, pa sem se odločila za en internetni post. Zdaj pa ga končujem ... mislim. Mi imamo obnovljeno kuhinjo, namesto rumena je zdaj rdeče-bela. Sem pa zelo razočarana nad izvedbo, vse je polepljeno z lepilom, grdo sestavleno, oni, ko jo je delal pa bi mi kar en mali kotek ustvaril med elemnetom in umivalnikom, japajade. Ko bom hotela skrivališče za sapramiško ga bom sama naredila. Moj me maltretira naj še ostanem na bolniški z malim, meni pa ni pa še strah me je, kako bo v službi. Mali je živahen in vesel, samo pikice ima še zasušene pšo nogh. Misim, da bo jutri šel kar v vrtec, če ga zavrnejo, pa bom podaljšala bolniško.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za družinsko silvestrsko nočNikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?