|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
20.3.2008 19:12:15   
MALINČICA
Zamima, mesi še prosim geslo. Pliiiiiz!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 676
20.3.2008 19:57:33   
Aja1
Pozdravljene. Najprej hvala vsem, ki ste držale pesti in mislile na naju. Zlate ste. Neja pa se zahvaljuje za poljubčke.
Nejo so danes popodan zaradi gužve (vse imajo polno - rota virus, plujčnica) spustili domov do jutri. V primeru, da se poslabša, pa moramo takoj nazaj. Jutri bodo odločili, če dobimo odpustnico ali ne. Srčno upam, da se stanje ne ponovi, ker je bilo res katastrofalno user posted image . Jaz česa podobnega še nisem videla. V ponedeljek zvečer (ko sem spraševala na forumu) je bila pikasta samo po nogicah, zjutraj pa cela zabuhla, pika pri piki (velikost graha). Srbelo jo je, spraskala se je do krvi,.... Takoj so naju poslali v bolnico. Dobila je infuzijo, vzeli so ji kri, vodo, blato. Staje se je samo poslabševalo, zato so ji zvečer dali dve injekciji, da je sploh lahko zaspala. Zjutraj je bilo malenkost boljše (izpuščajev še vedno enako, ampak malo manj živo rdeči). No, danes je bila že precej boljša, ampak z nekaj novimi pikicami in upam, da se ne razširijo. Toliko na kratko. Ob Neji sem bila skoz (tudi ponoči). Mi je moj pripeljal blazino, da sva "spali", ker Neja niti pod razno ni hotela spat v posteljici. No, zdaj pa že od 18ih drnjoha v domači postelji. Še enkrat hvala user posted image user posted image user posted image . Vidim, da sta Max in Zamima pridno poročali. user posted image  Saj v takem kaosu sploh nisem vedla, če sem odgovorila na vse sms-je. user posted image  Mislim, da sem.user posted image

Pa seveda Max81 - čestitke za korenjaka Tjaša še tukaj! user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa BB gledat. Sem verjetno veliko zamudila user posted image . Potem pa spat...po dveh skoraj prečutih nočeh bo kar pasalo.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 677
20.3.2008 20:01:16   
Zamima
Aja1, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 678
20.3.2008 20:10:31   
Aja1
Hvala Zamima.user posted image

Zala je pa res prava mična lepotička user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 679
20.3.2008 20:15:22   
krfjolca
Joj, Aja, sliši se grozno user posted image . Uboga pikica! Upam, da ugotovijo, za kaj gre in da se ne ponovi več. Imaš kako fotografijo izpuščaja?

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 680
20.3.2008 20:22:01   
Anonimen
user posted image user posted image Aja1, Neja in ati user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
20.3.2008 21:15:53   
viv_
Boga Neja in vsi ostali user posted image  Upam, da dobite odpustnico...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 682
20.3.2008 21:21:17   
urška76
Aja lepo da ste doma. Držim pesti, da se pikice ne ponovijo in seveda, da ugotovijo od česa sploh so. Lepo se naspita, pa jutri pridi z dobrimi novicami.
Krfjolca z Viv se meniva za pijačo in seveda obvezen čvek brez bejbotov v petek zvečer. Naslednji petek. Upam, da utegneš. In seveda vse ostale, ki boste v petek v bližini Lj oz. Kr. Lokacijo še določimo.
Mi mamo pa v službi celo štalo. Naj že zaključjo tole lastninjenje. pa magari če me dajo na cesto. K to pa ni več ničemer podobno. Zdej baje že neka grozilna pisma krožjo po fabriki, pa menda preveč sedim user posted image  (vsak dan med malico priznam). Majstrca je baje prjavla zadnjič, ko sem bila na bolniški, da naj mi že pogodbo prekinejo. Bi jo tko v rit sunla, če bi to men rekla. A ko je bla pa ona na bolniškah za svoje je blo pa vse ok. Mah take, k so ble same ogromn na bolniški, najraj udarjajo po drugih. K da si sama želim, da je otrok bolan.
Evo pa sem se razpisala, sam sem se mogla spihat. Pa brez zamere.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
20.3.2008 21:35:24   
krfjolca
U, ja, če je brez bejbotov, sem pa takoj za user posted image . Petek je kul. Si bom dala v opomnik, vseeno pa še malce opomnita do takrat, ker sem zadnje čase sfuzlana do daske.

Urška, saj se bo umirilo v službi.

Jaz sem pa trenutno ful zadovoljna tukaj. Z mulci smo se kar zaštekali, učitelji so pa tudi v redu. Jaz pa zagnana ko šus user posted image . Mi bo kar žal, ko bo treba it user posted image . No ja, saj je še skoraj celo leto do takrat. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 684
20.3.2008 21:39:33   
Nogavica
O, Aja1, kako lepo, da sta doma. user posted image
Upam, da jutri dobite odpustnico in da Neji izpuščajčki izginejo in se ne vrnejo več. user posted image

max81 pa se zdaj carta s svojim Tjašem. user posted image  Ji prav zavidam.

Mi smo pa danes bili eno uro v otroški igralnici v Europarku, kjer je Živa neizmerno uživala.
Doma je pa zunaj prvič padla tako, da se je malo krvi pokazalo na prstku. Ker je morala laufat okrog z dvema metlicama. Se je potem ful boga delala in nam kazala prstek in vsakih par minut naredila šobico in zajokala, ker je bilo takooo hudo. Izgleda, da bo občutljiva, kot sem jaz. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 685
20.3.2008 22:40:35   
krfjolca
Nogavica, naš se še zdaj spominja tiste opekline. Ko vidi kavo, dvigne rokav in kaže na zapestje (ponavadi sicer napačno, ampak naj mu bo) ter zraven stoka "kawa au, peku!"

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 686
21.3.2008 8:17:26   
viv_
Ufa... sem se spomnla, da u petek ne morem, k nimam varstva. Lahk pa prideta(e) k men domov na en drink... To pa komot lahko user posted image

Drgač je blo pa dons tko luštn... Tastarga ni blo in sta obe bejbe spale pr meni v postli. Sm se tok crklale user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 687
21.3.2008 8:56:17   
Aja1
Dobro jutro že od šestih. Spali odlično .
Neji se pikice niso razširile, tako da danes pričakujemo odpustnico (UPAM!). Ob 13ih moramo biti v bolnici.
Je pa žalostno od zdravstva to, da v takih primerih ne pripada bolniška user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 688
21.3.2008 8:56:34   
Nogavica
Jutro!

Sem zadnjič pozabila povedat, da Živa zna povedat, kako ji je ime, kako se piše in koliko je stara: Žiža Pešič (Živa Petrič) user posted image , stara je pa eeen. user posted image
Moja mama je včeraj umirala od smeha, ko je slišala priimek.

Živin prijateljček Tjaš pa jo kliče Biba.

Zdaj pa se zrihtamo in peljemo mačka na kontrolo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 689
21.3.2008 8:58:32   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Je pa žalostno od zdravstva to, da v takih primerih ne pripada bolniška user posted image user posted image user posted image user posted image

Res?! Ne morem verjet. user posted image

Ampak glavno, da je z Nejo boljše.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 690
21.3.2008 9:04:06   
Anonimen
Kaj že vaši znajo vse povedat! Ana še pa niti mama ne reče. user posted image

Aja1, držim pestke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
21.3.2008 9:11:30   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Joj, Aja, sliši se grozno user posted image . Uboga pikica! Upam, da ugotovijo, za kaj gre in da se ne ponovi več. Imaš kako fotografijo izpuščaja?

Žal nimam. V tistem času sploh nisem pomisla, da bi slikala, čeprav mi je kar žal. Imam samo sliko od začetka (ko je bilo izpiščajev še full malo - od ponedeljka, ko smo to odkrili). Kasneje jih je bilo vsaj 50x več user posted image . V bolnici pa nisem imela fotoaparata.

user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 692
21.3.2008 9:14:00   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Kaj že vaši znajo vse povedat! Ana še pa niti mama ne reče. user posted image

Naša je še v fazi mama, še, ba (telebajski), ba (bager), ne, ja, papa in podobno. Reče ne in ja, Neja pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 693
21.3.2008 9:15:50   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Jutro!

Sem zadnjič pozabila povedat, da Živa zna povedat, kako ji je ime, kako se piše in koliko je stara: Žiža Pešič (Živa Petrič) user posted image , stara je pa eeen. user posted image

Bravo Žiža user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 694
21.3.2008 9:47:43   
krfjolca
Ojoj, revček - že na tej sliki nič kaj prijetno ne izgleda user posted image . Sporoči, kaj bodo kaj rekli, ko bodo kaj ugotovili.

Sprašujem namreč, ker ima od svaka tamau zdaj že lep čas neke izpuščaje - suhe lišaje, ki srbijo, pa ne vedo od česa je. Sicer so sami postavili diagnozo, da alergija ni in ga tudi ne mislijo testirati zaenkrat, da bi pa kdo kaj pazil, kaj mu dajo za jest, se jim pa tudi ne da user posted image . No pa ne bom o tem, ker mi gredo kocine pokonc ko pomislim.

Viv, se bomo odločile do drugega tedna. Kdaj pa bi tebi bolj ustrezalo, da se uskladimo. Morda kak drug dan?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 695
21.3.2008 9:56:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Ojoj, revček - že na tej sliki nič kaj prijetno ne izgleda user posted image . Sporoči, kaj bodo kaj rekli, ko bodo kaj ugotovili.

Sprašujem namreč, ker ima od svaka tamau zdaj že lep čas neke izpuščaje - suhe lišaje, ki srbijo, pa ne vedo od česa je. Sicer so sami postavili diagnozo, da alergija ni in ga tudi ne mislijo testirati zaenkrat, da bi pa kdo kaj pazil, kaj mu dajo za jest, se jim pa tudi ne da user posted image . No pa ne bom o tem, ker mi gredo kocine pokonc ko pomislim.

Bogi fantek.   user posted image user posted image user posted image Kako so lahko starši tako čudni? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 696
21.3.2008 9:57:56   
atanja
Jutroooo!
No evo jaz sem peljala malega v vrtec zdaj pa grem testo naredit ker sem mislna da bi popldne z malim pekla piškote.
Je pa danes šel sam peš v vrtec-ponavadi ga jaz nesem, da zajterk ujameva.
No danes sva pa mela čas in je sam hodil kot en frjer-on meni že ne bo dal rokice, al pa da bi se nosu... in pol mu rečem ja kakšen frajer si da greš sam v vrtec in me pogleda in mi zamežika in spet hodi lepo naprej...
Lupček moj..

No mi mamo pa v vrtcu probleme. Tokrat ne od mene. hahah ampak hočjo z vzgojitelco se usedt ker ful mal delajo in da bi se mal večukvarjala z njimi. Jaz sem pol sicer rekla da kaj če bo še slabš se potem z njimi obnašala. Ker baje da je zadnjič ena mamica slišala kako se je drla na eno punčko k je praskala.
No mamo pa v četrtek skupne igralno urico-sam mi je že danes napovedala da to se bmo mi starši ukvarjal z njimi nedve bosta sam tam kao kordinacijo...
No ja jaz bi vseeno rada vidla kako kaj sodelujejo...

No ampak sem kar vesela zaenkrat ker mali včeri sploh ni dam hotu it... Pa sem bla prijetno presenečena da ni takoj k men skoču k sem pogledala notr..

Aja...Bogica Neja, jaz upam da se vam uredijo te zadeve. pri našmu tamalmu je spet slabš sam je še kar ok...

Zdaj pa učit komaj gledam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 697
21.3.2008 10:01:24   
atanja
jaz sem že obupala nad tem da bi mali mel dieto. ker ko že mislim da sem ogruntala se mu spet pojavijo. edin tole z pranjem cot oz.dvojnim izpiranjem moram  še probat.

Naš še tudi ČISTOOO nič ne govori... Vse je sam aaaaa. No ja neki čebla v enem čudnem ampak luštnem jeziku sam pojma nimam kaj je to.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 698
21.3.2008 10:12:02   
Anonimen
Pa je Ted bil kaj testiran?  

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
21.3.2008 10:15:59   
atanja
ja pri 6.mesecih sam se mu ni nič pokazal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?