Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.3.2008 19:12:15
|
|
|
|
MALINČICA
|
Zamima, mesi še prosim geslo. Pliiiiiz!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.3.2008 19:57:33
|
|
|
|
Aja1
|
Pozdravljene. Najprej hvala vsem, ki ste držale pesti in mislile na naju. Zlate ste. Neja pa se zahvaljuje za poljubčke. Nejo so danes popodan zaradi gužve (vse imajo polno - rota virus, plujčnica) spustili domov do jutri. V primeru, da se poslabša, pa moramo takoj nazaj. Jutri bodo odločili, če dobimo odpustnico ali ne. Srčno upam, da se stanje ne ponovi, ker je bilo res katastrofalno . Jaz česa podobnega še nisem videla. V ponedeljek zvečer (ko sem spraševala na forumu) je bila pikasta samo po nogicah, zjutraj pa cela zabuhla, pika pri piki (velikost graha). Srbelo jo je, spraskala se je do krvi,.... Takoj so naju poslali v bolnico. Dobila je infuzijo, vzeli so ji kri, vodo, blato. Staje se je samo poslabševalo, zato so ji zvečer dali dve injekciji, da je sploh lahko zaspala. Zjutraj je bilo malenkost boljše (izpuščajev še vedno enako, ampak malo manj živo rdeči). No, danes je bila že precej boljša, ampak z nekaj novimi pikicami in upam, da se ne razširijo. Toliko na kratko. Ob Neji sem bila skoz (tudi ponoči). Mi je moj pripeljal blazino, da sva "spali", ker Neja niti pod razno ni hotela spat v posteljici. No, zdaj pa že od 18ih drnjoha v domači postelji. Še enkrat hvala . Vidim, da sta Max in Zamima pridno poročali. Saj v takem kaosu sploh nisem vedla, če sem odgovorila na vse sms-je. Mislim, da sem. Pa seveda Max81 - čestitke za korenjaka Tjaša še tukaj! Zdaj grem pa BB gledat. Sem verjetno veliko zamudila . Potem pa spat...po dveh skoraj prečutih nočeh bo kar pasalo.
|
RE: November 2006 - 3. del 20.3.2008 20:01:16
|
|
|
|
Zamima
|
Aja1,
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.3.2008 20:10:31
|
|
|
|
Aja1
|
Hvala Zamima. Zala je pa res prava mična lepotička
|
RE: November 2006 - 3. del 20.3.2008 20:15:22
|
|
|
|
krfjolca
|
Joj, Aja, sliši se grozno . Uboga pikica! Upam, da ugotovijo, za kaj gre in da se ne ponovi več. Imaš kako fotografijo izpuščaja?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.3.2008 20:22:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja1, Neja in ati
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.3.2008 21:15:53
|
|
|
|
viv_
|
Boga Neja in vsi ostali Upam, da dobite odpustnico...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.3.2008 21:21:17
|
|
|
|
urška76
|
Aja lepo da ste doma. Držim pesti, da se pikice ne ponovijo in seveda, da ugotovijo od česa sploh so. Lepo se naspita, pa jutri pridi z dobrimi novicami. Krfjolca z Viv se meniva za pijačo in seveda obvezen čvek brez bejbotov v petek zvečer. Naslednji petek. Upam, da utegneš. In seveda vse ostale, ki boste v petek v bližini Lj oz. Kr. Lokacijo še določimo. Mi mamo pa v službi celo štalo. Naj že zaključjo tole lastninjenje. pa magari če me dajo na cesto. K to pa ni več ničemer podobno. Zdej baje že neka grozilna pisma krožjo po fabriki, pa menda preveč sedim (vsak dan med malico priznam). Majstrca je baje prjavla zadnjič, ko sem bila na bolniški, da naj mi že pogodbo prekinejo. Bi jo tko v rit sunla, če bi to men rekla. A ko je bla pa ona na bolniškah za svoje je blo pa vse ok. Mah take, k so ble same ogromn na bolniški, najraj udarjajo po drugih. K da si sama želim, da je otrok bolan. Evo pa sem se razpisala, sam sem se mogla spihat. Pa brez zamere.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.3.2008 21:35:24
|
|
|
|
krfjolca
|
U, ja, če je brez bejbotov, sem pa takoj za . Petek je kul. Si bom dala v opomnik, vseeno pa še malce opomnita do takrat, ker sem zadnje čase sfuzlana do daske. Urška, saj se bo umirilo v službi. Jaz sem pa trenutno ful zadovoljna tukaj. Z mulci smo se kar zaštekali, učitelji so pa tudi v redu. Jaz pa zagnana ko šus . Mi bo kar žal, ko bo treba it . No ja, saj je še skoraj celo leto do takrat.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.3.2008 21:39:33
|
|
|
|
Nogavica
|
O, Aja1, kako lepo, da sta doma. Upam, da jutri dobite odpustnico in da Neji izpuščajčki izginejo in se ne vrnejo več. max81 pa se zdaj carta s svojim Tjašem. Ji prav zavidam. Mi smo pa danes bili eno uro v otroški igralnici v Europarku, kjer je Živa neizmerno uživala. Doma je pa zunaj prvič padla tako, da se je malo krvi pokazalo na prstku. Ker je morala laufat okrog z dvema metlicama. Se je potem ful boga delala in nam kazala prstek in vsakih par minut naredila šobico in zajokala, ker je bilo takooo hudo. Izgleda, da bo občutljiva, kot sem jaz.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 20.3.2008 22:40:35
|
|
|
|
krfjolca
|
Nogavica, naš se še zdaj spominja tiste opekline. Ko vidi kavo, dvigne rokav in kaže na zapestje (ponavadi sicer napačno, ampak naj mu bo) ter zraven stoka "kawa au, peku!"
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.3.2008 8:17:26
|
|
|
|
viv_
|
Ufa... sem se spomnla, da u petek ne morem, k nimam varstva. Lahk pa prideta(e) k men domov na en drink... To pa komot lahko Drgač je blo pa dons tko luštn... Tastarga ni blo in sta obe bejbe spale pr meni v postli. Sm se tok crklale
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.3.2008 8:56:17
|
|
|
|
Aja1
|
Dobro jutro že od šestih. Spali odlično . Neji se pikice niso razširile, tako da danes pričakujemo odpustnico (UPAM!). Ob 13ih moramo biti v bolnici. Je pa žalostno od zdravstva to, da v takih primerih ne pripada bolniška
|
RE: November 2006 - 3. del 21.3.2008 8:56:34
|
|
|
|
Nogavica
|
Jutro! Sem zadnjič pozabila povedat, da Živa zna povedat, kako ji je ime, kako se piše in koliko je stara: Žiža Pešič (Živa Petrič) , stara je pa eeen. Moja mama je včeraj umirala od smeha, ko je slišala priimek. Živin prijateljček Tjaš pa jo kliče Biba. Zdaj pa se zrihtamo in peljemo mačka na kontrolo.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.3.2008 8:58:32
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Je pa žalostno od zdravstva to, da v takih primerih ne pripada bolniška Res?! Ne morem verjet. Ampak glavno, da je z Nejo boljše.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.3.2008 9:04:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj že vaši znajo vse povedat! Ana še pa niti mama ne reče. Aja1, držim pestke!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.3.2008 9:11:30
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Joj, Aja, sliši se grozno . Uboga pikica! Upam, da ugotovijo, za kaj gre in da se ne ponovi več. Imaš kako fotografijo izpuščaja? Žal nimam. V tistem času sploh nisem pomisla, da bi slikala, čeprav mi je kar žal. Imam samo sliko od začetka (ko je bilo izpiščajev še full malo - od ponedeljka, ko smo to odkrili). Kasneje jih je bilo vsaj 50x več . V bolnici pa nisem imela fotoaparata.
|
RE: November 2006 - 3. del 21.3.2008 9:14:00
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca Kaj že vaši znajo vse povedat! Ana še pa niti mama ne reče. Naša je še v fazi mama, še, ba (telebajski), ba (bager), ne, ja, papa in podobno. Reče ne in ja, Neja pa ne.
|
RE: November 2006 - 3. del 21.3.2008 9:15:50
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Jutro! Sem zadnjič pozabila povedat, da Živa zna povedat, kako ji je ime, kako se piše in koliko je stara: Žiža Pešič (Živa Petrič) , stara je pa eeen. Bravo Žiža
|
RE: November 2006 - 3. del 21.3.2008 9:47:43
|
|
|
|
krfjolca
|
Ojoj, revček - že na tej sliki nič kaj prijetno ne izgleda . Sporoči, kaj bodo kaj rekli, ko bodo kaj ugotovili. Sprašujem namreč, ker ima od svaka tamau zdaj že lep čas neke izpuščaje - suhe lišaje, ki srbijo, pa ne vedo od česa je. Sicer so sami postavili diagnozo, da alergija ni in ga tudi ne mislijo testirati zaenkrat, da bi pa kdo kaj pazil, kaj mu dajo za jest, se jim pa tudi ne da . No pa ne bom o tem, ker mi gredo kocine pokonc ko pomislim. Viv, se bomo odločile do drugega tedna. Kdaj pa bi tebi bolj ustrezalo, da se uskladimo. Morda kak drug dan?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.3.2008 9:56:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Ojoj, revček - že na tej sliki nič kaj prijetno ne izgleda . Sporoči, kaj bodo kaj rekli, ko bodo kaj ugotovili. Sprašujem namreč, ker ima od svaka tamau zdaj že lep čas neke izpuščaje - suhe lišaje, ki srbijo, pa ne vedo od česa je. Sicer so sami postavili diagnozo, da alergija ni in ga tudi ne mislijo testirati zaenkrat, da bi pa kdo kaj pazil, kaj mu dajo za jest, se jim pa tudi ne da . No pa ne bom o tem, ker mi gredo kocine pokonc ko pomislim. Bogi fantek. Kako so lahko starši tako čudni?
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.3.2008 9:57:56
|
|
|
|
atanja
|
Jutroooo! No evo jaz sem peljala malega v vrtec zdaj pa grem testo naredit ker sem mislna da bi popldne z malim pekla piškote. Je pa danes šel sam peš v vrtec-ponavadi ga jaz nesem, da zajterk ujameva. No danes sva pa mela čas in je sam hodil kot en frjer-on meni že ne bo dal rokice, al pa da bi se nosu... in pol mu rečem ja kakšen frajer si da greš sam v vrtec in me pogleda in mi zamežika in spet hodi lepo naprej... Lupček moj.. No mi mamo pa v vrtcu probleme. Tokrat ne od mene. hahah ampak hočjo z vzgojitelco se usedt ker ful mal delajo in da bi se mal večukvarjala z njimi. Jaz sem pol sicer rekla da kaj če bo še slabš se potem z njimi obnašala. Ker baje da je zadnjič ena mamica slišala kako se je drla na eno punčko k je praskala. No mamo pa v četrtek skupne igralno urico-sam mi je že danes napovedala da to se bmo mi starši ukvarjal z njimi nedve bosta sam tam kao kordinacijo... No ja jaz bi vseeno rada vidla kako kaj sodelujejo... No ampak sem kar vesela zaenkrat ker mali včeri sploh ni dam hotu it... Pa sem bla prijetno presenečena da ni takoj k men skoču k sem pogledala notr.. Aja...Bogica Neja, jaz upam da se vam uredijo te zadeve. pri našmu tamalmu je spet slabš sam je še kar ok... Zdaj pa učit komaj gledam...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.3.2008 10:01:24
|
|
|
|
atanja
|
jaz sem že obupala nad tem da bi mali mel dieto. ker ko že mislim da sem ogruntala se mu spet pojavijo. edin tole z pranjem cot oz.dvojnim izpiranjem moram še probat. Naš še tudi ČISTOOO nič ne govori... Vse je sam aaaaa. No ja neki čebla v enem čudnem ampak luštnem jeziku sam pojma nimam kaj je to.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.3.2008 10:12:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa je Ted bil kaj testiran?
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.3.2008 10:15:59
|
|
|
|
atanja
|
ja pri 6.mesecih sam se mu ni nič pokazal
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?