urška76 -> RE: November 2006 - 3. del (8.1.2009 17:59:29)
|
Čer! Naša bejba ima pa vodene koze. Sva jo že včeri gledala kaj ima za eno pikico na luli, pa je zgledala kot mozolček, pa eno je imela na trebuhu, sam do zjutraj ni bilo mehurčka. Danes mi pa že pri mihu pove vzgojitelj, da imajo koze, potem mi pa pr Špeli ne reče nič posebnega. Doma pa šok. Polno pikic, pa kar nekaj jih ima po spolovilu. Pa v ušesu ima že eno. Pa kar spuščajo se ji. Upam, da je ne bo preveč motilo. Evo, se že praskam, samo da pomislim, kok mora malo motit, začne mene srbet. Atanja, če misliš, da se boš lahko učila, ga imej doma, če je pa drugače ok, pa naj gre v vrtec. sej, če nebi imela dopusta bi ga tud peljala tja. Kako je pa z vašo ribico? Pr nas je tud Nodimanija. Špela hoče gledat Qui-Qui (ga gledata na francoskem programu pol pa pojeta z Mihom prihaja qui-qui [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ker pesmice ne znata po francosko zapet). No pa kak Mojster Miha je ok, pa Roli Poli. Pinguti so mal izgubil na popularnosti, bomo pa zdej probal dobit Backa Jona ( upam, da ga bo kolega zrihtu, k so mi dvd-ji v trgovini čisto predragi).
|
|
|
|