Nogavica -> RE: November 2006 - 3. del (29.10.2008 21:41:49)
|
max81, jaz sem tudi mislila, da ga Živa ne bo hotela (žakeljčka), ker do zdaj še sploh ni bila v njem, pa me je prav prijetno presenetila. Smo pa imeli malo prej borbe - ob 20.20h sva se spravili v posteljo, na zizo, in je mala že skoraj zaspala, potem pa jo je nekaj pičilo in je kar vstala in bi se igrala. Sva ji rekla, da če ne bo zdaj ostala v postelji in zaspala, potem ne bo še enkrat dobila zize. In mala vsa našpičena odkoraka iz postelje. Pa pride čez čas nazaj in hoče mizo. Sem ji rekla, da je ne dobi, ker prej ni ostala v postelji. Pa se je začela zvijati in kričati na vse grlo. Sicer se mi je kar zasmilila, ampak sem si mislila, da me ne bo imela za norca in da itak moram vztrajat pri tistem, kar sem rekla. No, pa je norela in kričala dobrih 10 minut, medtem sem jo skušala božati in umirjati, ampak je samo še bolj znorela. Potem se je malo umirila in sem bila tiho, samo stisnila sem se k njej in ji lupčkala roko (to je pustila). Pa je bila budna in se je začela umirjati, stisnila se je k meni, mi rekla cartat in je lepo zaspala. Sem prav vesela. Zdaj spet razmišljam, da bi jo kar odstavila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|