krfjolca -> RE: November 2006 - 3. del (9.9.2008 12:30:51)
|
Malinčica, ne razmišljaj preveč o besedi na S ... Dvigovanje otrok pa prav gotovo ni krivo. Sicer nobena vzgojiteljica nikjer ne bi mogla srečno donositi, ne? Da ne omenjamo še težjih fizičnih delavk, pa trgovk, pa vseh ki pri delu dvigujejo težka bremena. Pa seveda mamic s starejšimi otroki - saj nimaš izbire. Enkrat se mi zdi, sem prebrala, pomojem da prav pri Pušenjaku - je bilo napisano, da če je s plodom vse ok, lahko nosečnico "malodane v prepad vržeš", pa ne bo splavila ... Tako da je verjetno že moralo tako biti. Držim pesti, da vama kmalu spet uspe. Počakajta kak mesec, mogoče dva, da se vse spravi v normalno stanje, potem pa v nove boje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image] Jaz se pa piflam za strokovni izpit. Imam ravno pavzo po kosilu, ker ne morem razmišljat s polnim želodcem. Mislim, da mi gre kar fajn, veliko sem itak že par mesecev nazaj znala, ko sem mislila, da bom že junija na vrsti, pa zdaj samo ponavljam. Ustavo sem že skozi, zdaj delam zakonodajo, slovenščini se pa ne mislim bistveno posvečat - malo bom ponovila, če bodo ravno v elementu sloveniste za***avat. Skratka, imam dopust, pa mali je lepo v varstvu, jaz se pa učim celo dopoldne. Izpit imam pa danes teden.
|
|
|
|