Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj lahko in kaj ne???? 28.2.2008 12:21:31
|
|
|
|
srki
|
Kaj pa vem, vse po zdravi kmečki pameti, pa bo. Ravno kakšnega težkega, res težkega dvigovanja res ne, drugače pa spanje ne vem, za kaj bi imelo kakšen vpliv. Hrana-vse, vsaj jaz vse jem . Želim ti uspešen boj .
|
|
|
|
RE: kaj lahko in kaj ne???? 28.2.2008 12:47:19
|
|
|
|
spps
|
skoraj vse lahko nobeno pretiravanje pa ni priporočljivo
|
|
RE: kaj lahko in kaj ne???? 28.2.2008 13:30:53
|
|
|
|
Mandek
|
Kako pa je s plavanjem v bazenu?
|
|
|
|
RE: kaj lahko in kaj ne???? 28.2.2008 13:31:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Nosečnica lahko vsemkot nenosečnica
|
|
|
|
RE: kaj lahko in kaj ne???? 28.2.2008 13:55:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Nosečnost ni bolezen, le kakšne razvade je treba opustiti oziroma ne pretiravati v vseh pogledih. Spiš lahko v vseh pozah, tudi na trebuhu, če ti ne bo ustrezalo boš kmalu ugotovila, ampak prve tri mesece res ni panike. Drugače pa pravijo da ležanje na levem boku. Kaj lahko dviguje? Hmmm, če ti ni treba se ne sili. Hrana - pravijo, da se je treba izogibati tatarcu, pršutu, morskim sdežem,... pa pazi na kakšen tiramisu ali pa kaj podobnega, da ne stakneš salmonelo - ni nevarno, je pa zelo neprijetno. Plavanje v bazenih - kakor koga vprašaš - eni pravijo da ja, drugi spet da ne zarad vsega mogočega kar je v bazenih in če si občutljiv za kakšna vnetja res ni fajn. Savna, solarij... ni priporočljivo. Tko, po zdravi pameti...
|
|
|
|
RE: kaj lahko in kaj ne???? 28.2.2008 20:13:37
|
|
|
|
SIBI
|
Ko sem bila noseča 1. sem večino časa preležala in počivala, pa sem kljub temu v 17. tednu splavila. V 2. pa nisem vedela, da sem noseča in sem delala vse živo, ker sva si s fantom ravno urejala hišo npr: vozila sem samokolnice polne peska, oprala vsa okna v stanovanju (jih je kar 12), hodila po lestvi gor in dol...., pa je bilo vse OK in imamo sedaj zdravega fantka. Jaz pravim tako, da kar ti je usojeno ti je usojeno in pri temu nič ne moreš. Ti delaj to, kar ti paše in pa tudi jej, kar ti paše!!!
|
|
|
|
RE: kaj lahko in kaj ne???? 29.2.2008 10:25:56
|
|
|
|
tane
|
tudi jaz se strinjam z zadnjo izjavo, če ti je usojeno bo vse ok., to so tudi meni rekli, ko sem imela ful težav na začetku in so mi rekli ostat doma pa počivat, in sem to tudi počela, pa sem kljub temu izgubila otročka v 14.tednu, se pa spomnim, da mi je en G na urgenci, kar direktno rekel, da če je vse vredu z nosečnostjo ni važno kaj delaš bo vse o.k, če pa so težave pa verjetno tudi to, da ves čas ležiš ne bo nič pmagalo, je reku vse je v rokah narave... tko, da jaz ti svetujem pozitivne misli, pa dobra volja, da je tvoje telo čim bolj sproščeno, pa želim ti lepo nosečnost
|
|
|
|
RE: kaj lahko in kaj ne???? 29.2.2008 10:58:46
|
|
|
|
LunaLuna
|
Ste brale Belo Masajko? Tam not je dober dokaz, da lahko marsikaj počneš, pa je vse ok. Res je, da je ta ženska skoraj že pretiravala in na koncu je morala več mesecev samo počivat, ampak ji je uspelo. Dobra knjiga, na splošno.
|
|
|
|
RE: kaj lahko in kaj ne???? 1.3.2008 18:46:35
|
|
|
|
Mandek
|
Po pravici povedano imam jaz že polno glavo vseh mojih prijateljic, ki so zanosile in donosile pred mano. Ena je sploh tak komplikator, da se pri njej ne sme delati in jesti nič. Drugače sva full kolegici, v teh dneh pa je ne prenesem. Enostavno se mi ne da zgubljat preveč energije z ubadanjem, kaj lahko in kaj ne...No, poslušam pa mojo mami (glede na to, kako fejst punca sem, zdrava in rejena povrhu , se lahk sam po njen zgledujem )in ginekologinjo, ker nobena ni preveč komplikatorja, povesta pa o priporočljivem in posledicah, če pride do tega.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?