[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.1.2005 21:13:41)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

nita -> Benetke-pribljižne cene hrane in pijače;trajanje vožnje iz Mb do Benetk;... (29.1.2005 21:23:30)

Kilometrina mi res ni znana, so mi pa zato cene: dva kapučina in ena vroča čokolada - malo manj kot 25 eur, kar je pa manjkalo, si je pa kelner vzel za tringelt (to tam vsi delajo). Je pa res, da je bilo to v kavarni na Markovem trgu, kjer je definitivno najdražje - že samo par metrov stran je bistvena razlika. Še vedno dražje kot pri nas, ampak dokaj zmirno. Pustni karneval???

L.P. Anita:rozica:

cmokec -> Benetke-pribljižne cene hrane in pijače;trajanje vožnje iz Mb do Benetk;... (29.1.2005 21:37:52)

Saj dve ulici stran od Markovega trga je veliko ceneje. Sendviče si naredi za s seboj, ker je škoda zgubljati čas s polnimi in dragimi gostilnami in iskati prosti sedež. Spominke, kot so njihovo steklo, pusti pri muru, ker so do 3x višje cene kot običajno. So pa male maskice na stojnicah ponavadi dokaj ugodne. Priporočam ti ogled Doževe palače, ki meji na Markov trg. Vrsta bo verjetno precejna že do kart, ampak se definitivno splača. Pa pot je dobro označena do postajališča za avtobuse, ni daleč, tako da je pešpot tudi svojevrstno doživetje. Gužve se znebiš, pride romantika.

lepo se imej, pa dobro se napravi, da se ne prehladiš

cmokec

cmokec

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.1.2005 21:51:06)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

nita -> Benetke-pribljižne cene hrane in pijače;trajanje vožnje iz Mb do Benetk;... (29.1.2005 21:53:11)

Zelo lepo, toplo priporočam, pričakuj pa neznansko gužvo, res se pa toplo obleci!

L.P. Anita:rozica:

cmokec -> Benetke-pribljižne cene hrane in pijače;trajanje vožnje iz Mb do Benetk;... (29.1.2005 21:54:17)

Sem na RR že malo zasledila to tvojo prijateljstvo, tako, da ti iz srca priporočam, da gresta nazaj do avtobusov peš. Nazaj je bolje, ker je že tema, pa za roko ga primi, da se v gužvi ne zgubita. romantika zagotovljena. preverjeno.

cmokec

Anonimen -> Benetke-pribljižne cene hrane in pijače;trajanje vožnje iz Mb do Benetk;... (29.1.2005 21:55:27)

BA ne pozabi vzeti fotoaparata in podokumentirat;)!slike pa obvezno na rr:)-ze komaj cakam:love:

india -> Benetke-pribljižne cene hrane in pijače;trajanje vožnje iz Mb do Benetk;... (29.1.2005 21:56:27)

Ja, vožnje, odvisno od gužve lahko računaš na 6-8 ur.
Kar se denarja tiče,s o ti dekleta že povedala, da se ti tam ne splača nič kupovat,sploh ne na Markovem trgu.Prej vse preglej, preden kje kaj kupiš. Pa denar in dokumente si dobro zavaruje,ker se je že ogromnokrat zgodilo, da ljudje domov niso mogli, saj so ostali brez denarja, ja pa fotoaparatin torbico pazi !
:miska:

Anonimen -> Benetke-pribljižne cene hrane in pijače;trajanje vožnje iz Mb do Benetk;... (29.1.2005 23:34:41)

Pregrešno drago nagravžno drago...ampak super ker se je že začel beneški karneval-sposoja prekrasne beneške maske za en večer 100 eurou.;)

BUČKO -> Benetke-pribljižne cene hrane in pijače;trajanje vožnje iz Mb do Benetk;... (30.1.2005 9:54:36)

Živjo jest sem bila pred leti na pustnem karnevalu blo je super samo upam da boste ujeli povorko ker mi smo jo zamudili.Kdaj zjutraj pa greste?Opozorito te moram da bo gužva,predvsem pa se toplp obleci ker nas je premrazlo do kosti.Pa wc smo iskali kot nori :((pol smo se pa kar v kotu na trgu:)-:)-

Pa uživaj jaz bi šla kuj še enkrat.:kuza::sloncek::kuza:

HuAnita -> Benetke-pribljižne cene hrane in pijače;trajanje vožnje iz Mb do Benetk;... (30.1.2005 19:52:11)

Mogoče s epozanimaj še za vlak do Benetk - je ful dobra varianta, :duda: manj trpi kot na busu

Stran: [1]