Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kolesarska sezona, ideje 28.2.2008 9:47:28
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Mi se bomo podali kar v Martuljek. Tam je res super proga - vse do Kranjske Gore in še naprej.
|
|
RE: kolesarska sezona, ideje 28.2.2008 10:52:26
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81 Mi se bomo podali kar v Martuljek. Tam je res super proga - vse do Kranjske Gore in še naprej. To vam še nekaj časa odsvetujem, ker je še ledena.
|
|
|
|
RE: kolesarska sezona, ideje 28.2.2008 10:58:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolesarska pot Radovna je super. Samo je treba iti med tednom, ker se konec tedna vikendaši tam vozijo z avtomobili. Saj jih ni veliko, ampak je vseeno zoprno, če moraš imeti ušesa skozi na pecljih. Je pa res krasno, kot v pravljcii. Pa kar dolga pot je, vmes so postaje z raznimi učnimi točkami, tako da je res fletno.
|
|
|
|
RE: kolesarska sezona, ideje 12.3.2008 9:48:16
|
|
|
|
frufru
|
Lep izletek je tudi ob Kolpi navzgor. Parkiraš pri Mandroniču pod Starim trgom, potem pa po asfaltirani cesti ob Kolpi do Fare. Skoraj ne čutiš, da se vzpenjaš. Nazajgrede gre pa skor samo dol. Vmes maš cel kup možnosti za počitek in uživanje v naravi. Samo mora bit pa kar toplo, ker je v kanjonu Kolpe.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Čigave so stopinje v snegu?Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?