coco -> JULIJKE - KAKO STE? (31.1.2005 11:45:48)
|
No, pa se še enkrat pridružujem julijkam. PDP imam 7.7.05 (na NS so sicer rekli 5.7.05) in 17t 4/7 daleč. Že čutimo brcanje: že nekaj dni me pikica pridno boža v spodnjem delu trebuščka,9nebesa, in sicer predvsem ob večernih urah. Ati pravi, da ga je že slišal kako se premika...:zmeden2:(no, preverit pač ne morem), sem pa vesela, da je bodoči ati srečen :) trebušček: zjutraj majhen, zvečer večji. Še vedno nosim stare hlače, le gumbek je odpet. kile:+1kg (:zmeden2: me že skrbi, da premalo) počutje: ko čutim pikico, pozabim na še vedno občasno slabost. Je sicer občutno bolje, sem se pač navadila na moj prehrambeni ritem - brez vode Tempel, pa ne grem nikamor za dlje časa (pa brez provizije, prosim :)) Oprema za pikico: kupujeva še nič, ker čakava na goro obljubljenih rabljenih stvari in bova potem videla, v kakšnem stanju so in kaj še manjka. Pričakovanja: odštevam ure do pojutrišnjem, 2.2.05, ko bova, vsaj upam, imela UZ in videla, če je pikica zdrava, in ali bo :modri: ali :roza:. Smo pač firbčni-:) Večkrat sem že brala, da se nekje lahko posname pikica na videokaseto. Lepo prosim, če mi lahko katera pove kaj več v zvezi s tem - kako poteka, kje, koliko stane, ker sem čisto :zmeden: - sliši se pa kot 9nebesa! Hvala! Pazite nase in čuvajte trebuščke! P.S. Julija se bom verjetno veselila v kranjski porodnišnici :)!
|
|
|
|