Anonimen -> Vprašanje o vozičku Premette (Peg Perego) (29.1.2005 19:17:35)
|
Mi imamo pramette! Dodatno smo kupili jajčko, ki jo lahko uporabljaš na vozičku in kot avtosedež. Jaz nosim malo v jajčki na preglede in tudi voziček je zelo praktičen saj je majhen in zelllooo zložljiv! Ker ga nosim tudi po stopnicah je znosne teže! Trenutno ga pa uporabljam tudi v stanovanju za spanje čez dan (ko je zelo nemirna in noče biti v naročju)! Na sprehodih se zelo dobro obnaša in je lahko vodljiv saj se lahko obrneš kjerkoli in ti ga ni potrebno prezdigovati! Sicer ima pramette tudi zaščito za dež in otrok lahko leži proti tebi v prvih mesecih, potem ko pa sedi pa gleda vstran od sebe. Zdel se mi je tudi bolj podložen od ostalih (npr. Plikoja)! Jaz sem zadovoljna z njim, čeprav sem želela čisto drugačen voziček, ker pa stanujem v 7.nadstropju in je moral voziček v dvigalo in ker ga nisem želela imeti v kleti, ker je mala nedonošenka in je bolj občutljiva, smo se odločili za pramette (rdeče,rjav). Investicija nekaj čez 100 000 sit je vsekakor vredna, saj voziček uporabljaš precej časa. Veliko uspeha pri izbiri Bojana
|
|
|
|