polivanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Nataska -> polivanje (29.1.2005 17:06:46)

Moja Tjaška je ful nagnjena k polivanju. Vedno poliva po dojenju. Včasih takoj, včasih pa šele čez kako uro ali dve. Če pa jo držim bolj dolgo pokonci - tudi do 1 uro(podiranje kupčka) je pa vredu.:( Pa se mi ne da jo stalno tako dolgo držat. Tudi vzdignjeno ležišče ali pa ležanje v ležalniku ne pomaga. Pol moram pa vedno ful pazit. Kaj lahka naredim da ne bi stalno polivala?
lp

Anonimen -> polivanje (29.1.2005 17:12:57)

Mi smo tudi imeli tak problem. Paziti moraš pač, da je v čimbolj vzravnanem položaju, kot si že sama ugotovila. Pri meni je zelo polival v lupinici.

Naj te potolažim, polivanje s časoma izzveni. Mogoče bi jo lahko imela položeno na rokah tako, da ima glavico na ramenih, hrbet na roki (gleda vstran od tebe!) in nogice naslonjene na tvojih nogah (ko sediš seveda!) To je pri nam pomagalo.

Ja, pa slinčke si omisli ali pa rutice okoli vrata!

Annny -> polivanje (29.1.2005 17:21:22)

Naša pri 3,5 mesecih še vedno veselo poliva (ne podre vedno kupčka), zato prakticiramo rutke, slinčke in stalno preoblačenje:)
Če katera pozna kak čudežen recept, se priporočam:)-

LP:rozica:

nejcko -> polivanje (29.1.2005 18:04:06)

Naša je do šestega meseca zelo polivala, tudi če je jedla kakšno drugo hrano. Zdaj imamo ene dva tedna mir, se pa še vedno zgodi - ravno včeraj zvečer sem spet brisala tla.

Upam, da pri vas ne bo tako dolgo trajalo. Vsekakor pa ti tudi jaz priporočam, slinčke in raznorazne krpice za okrog vratu in za brisanje.

Magi* -> polivanje (30.1.2005 0:36:28)

tudi pri nas neumorno polivamo. kavč bi lahko preimenovali v bruhalnik, tla zbrišemo, mi se preoblečemo, tamalo preoblačimo kot kak supermodel (na pol ure):) pleničk za podlaganje je vsak dan za en stroj...

pa kupčke podiramo, da nas že roke in hrbti bolijo:zmeden:

upamo na čase z manj bruhanja. :morje:

M

Stran: [1]