Anonimen -> RE: Gentski testi (27.2.2008 19:29:04)
|
jst mam genetsko okvaro, ki se ji reče neuropatia hsmn tip 1,pri meni se bolezen ne kaže zelo, je pa možno, da se bo pri potomcih. Sama sem imela te genetske teste pri 14 letih, isto so bili poslani v tujino, da so potrdili in imam gen dominanten, 50% možnosti, da ma to tut moj otrok. Po rezultatih teh testov, te bodo verjetno poslali k genetiku, glede na to, da se ti mudi za naraščaj mogoče ne bi bilo slabo, če greš privat ali pa, da se probaš že zdaj naročiti, ta ti bo povedal vse kako poteka dedovanje... pol pa ne vem...jst pri genetiku še nisem bila, se še morem naročit, predvidevam, da ti po tem glede na rezultat predlagajo kako zanositi, jst si čist osebno zase predstavljam to tako, da bom verjetno mogla biti zunajmaternično oplojena, da bodo prej pregledali jajčece, ali pa, da se bo delalo te genske teste pri zarodku, v prvih tednih.... we will see... upam na najboljše, in nisem nikoli pomislila,da zaradi tega ne bi imela otrok. Srečno! p.s. če ti ni težko, kakšna sploh je ta tvoja genetska okvara?
|
|
|
|