Anonimen -> RE: FruchtZwerge-jagoda (27.2.2008 22:54:42)
|
Mah kaj pa vem, jaz pri starejši niti nisem gledala, čigava je bila skutka, ali od ljubljanskih mlekarn ali od pomurskih ali od celjskih. Pač sem bolj za te preproste variante, tako kot sem že zgoraj napisala, ker meni ti umetni okusi, ki so le koncentrati nevem katerih umetnih barvil, sladil in okusov ne sedejo... Vem, da mi je prvič pediater vedno lepo prišepnil, sestra pa zabičala, naj se izogibamo kakšnih fruchtwerkov in obstgartnov itd. Da so te zadeve boljše vem, ker v obeh nosečnostih sem mislila, da mi bo želedoc obrnilo, če sem jedla kakšne takšne zadeve... Starejša se je na te zadeve enostavno navadila in sadni jogurt bi ona sicer jedla (jo privlači), ampak ga potem sam nekaj "razbrzda" in pusti. Navadnega pa kar poje...enako je tudi s skutkami a "la obstgarten, poje dokler je skuta, spodaj ko je sadje pa pusti... Ste pa meni pustili s temi jugorti in sadjem takšne gušte... sem lani na Češkem v hotelu jedla zame najboljši sadni jogurt. Se je čutilo, da je bilo sadje v tistega kremastega (je bil skoraj tak kot mascarpone) ravnokar umešeno, preden so ga servirali... pa še samo 1 okus so imeli... Mljask...
|
|
|
|