Krči in bolečine v križu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Tini75 -> Krči in bolečine v križu (27.2.2008 14:39:44)

Zdravo,

že kakšna 2 dni me mučijo bolečine v hrbtenici, ki so občasne, podobne krčem. Včasih se mi hkrati pojavi še otrdevanje trebuha, včasih ne. Sem pa v 27. tednu nosečnosti in me je že presneto fejst strah. G dela šele jutri popoldne, mene pa se že malo loteva panika. Kaj bi storile na mojem mestu? Ima katera podobne težave? Hvala.

Anonimen -> RE: Krči in bolečine v križu (27.2.2008 15:00:17)

Za hrbtenico kakšne vaje, za otrdevanje trebuha pa magnezijevo šumenko spij. Če jo že 1x dnevno, jo daj zdaj 2x dnevno. Meni pomaga.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Pa ne pozabi počitek, noge podložiš, da bodo višje od glave.

izgubljena_ovcka -> RE: Krči in bolečine v križu (27.2.2008 17:33:55)

Mene to že kake tri tedne (sem pa šele v 24. tednu) enake bolečine mučijo in ko sem bila na morf. sem vprašalaq če je to kaj nevarno če prištejemo še to da mi včasih grozno vse dol tišči... pa mi je izmerila mv in je bil dovolj dolg tako da ni znakov prezgodnjega poroda, česar sem se jaz bala...

Panika se baje začne zganjat ko dobiš sluzast izcedek (čep), začneš krvavet oziroma ti voda odteče ali pa če so bolečine razločno in nedvoumno popadki (se pravi boleči krči v rednih intervalih).

Good luck!

Stran: [1]