ženska -> A mi lahko poveste kaj je to in zakaj? (27.2.2008 13:39:11)
|
Moj mož ne "prenese" mojih staršev in mojih sester, da imajo tako radi najinega otročka in da ima on tako rad njiju. Pravzaprav prej, ko sva bila sama, se je čisto normalno pogovarjal, sedaj pa komaj pozdravi, če pridejo. Pa še to vse manjkrat, ker vidijo da z njegove strani niso najbolj dobrodošli. V naše življenje se ne vmešavajo, živimo za sebe. Mož je živel samo z mamo in je edinec. Midva z malim mu pomeniva vse na svetu. No, ko pa pride njegova mama k nam na obisk, se jst itak da pogovarjam normalno in sem z njo v čisto normalnih odnosih. Pa še to, z malim jo večkrat na teden obiščeva sama, ko je mož odsoten. Halo, a je še katera tako neumna, da hodi več k tašči kot k svoji mami? V glavnem men se mali kr malo smili, saj npr. ko je prišel včeraj zvečer mož domov, je bila moja mami pri nas in se je potem kar spokala domov, čeprav se ona pogovaja z njim in obnaša čisto normalno (samo povratnih besed ne dobi),no, mali ji še adijo ni mogu rečt, ker se je mož ful ukvarjal in zabaval z njim. Pa ja, sej jst vem, da je itak važno, da smo mi trije pomembni, samo nekaj osnovne olike in vedenja pa mora bit, a ne? No, in mož bi najraje videl, da bi ga midva skoz doma čakala, ko njega ni. No pa še to. Najin mali je star dve leti, pa še enkrat ni ostal pri mojih starših kakšno urco ali pa dve. Ker bi bilo itak vse narobe, oz. bi se mož na mene nenormalno držal in ne pogovarjal. Ko pa je ostal pri njeni mami, in to že parkrat, je pa vse ok in smo vsi ful srečni. Jst včasih ne, ampak se naredim. Hočem samo povedat, da mi ni vseeno zaradi staršev (in poslednično moža), ker mislim, da so tudi oni en del našega življenja in mislim, da jih zaradi tega zanemarjam, samo v naše dobro - da ja ne bi bil mož jezen name in da bi se normalno pogovarljali. K staršem grava tu pa tam, kadar njega ni doma, ker z nama tako noče, če pa smo vsi doma, smo pa skupaj ali pa gremo kdaj tudi k njemu domov. Kaj mu je? Drugače smo super družinica, se razumemo in živimo normalno povprečno življenje. No, pa saj ni tako hudo, samo včasih sem malo žalostna, pa mi naj RR mal pomaga. Ful mi je hudo zaradi malega, ker velikokrat reče, da bi ostal pri babiki (moji mami), pa mu rečem, da naj gre kar lepo z mano domov, ..... samo zato, ker ne bi rada prepirov (no saj niso, samo tišina je). Ko sem mu že kdaj to omenila, se ni hotel o tem pogovarjat. Kaj pa ko bo mali malo zrastel in bo že bolj vedel za kaj se gre!!?? Lp babe!
|
|
|
|