RE: Izpad v javnosti-kako reagirati (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vzgoja

Sporočilo

Rubin. -> RE: Izpad v javnosti-kako reagirati (28.3.2008 21:30:00)

quote]IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

To me je totalno razkurilo. Ga zagrabim in dvignem. In takrat se je začela cela štala.

Ne, cela stala se ni zacela takrat....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

Zacela se je, ko si TI postala totalno razkurjena.

Se kar strinjam. Prvo je treba pri sebi začet, potem pa pri otroku.

tins -> RE: Izpad v javnosti-kako reagirati (29.3.2008 13:52:49)

Jaz pa najprej ne razumem zakaj se ni smel igrati z avtkom na tleh v čakalnici

Sem isto pomislila. Sory, ampak če ste vzeli s sabo avtoček je nekako samoumevno, da se bo hotel z njim igrati na tleh, a ni??

CVETKA25 -> RE: Izpad v javnosti-kako reagirati (30.3.2008 20:02:36)

Mene pa nekaj zanima. Ali se je pri kateri to obnašanje začelo takoj po cepljenju.namrec naša mala se je spremenila za 100% se isti da ko sva prišli iz ceplenja,prej pa nikoli ne duha ne sluha tem.ima take napada histerije da joj. zdaj se to pelje ze kakih 10 dni najmanj enkrat na dan. prej so vsi govorili kako je razumevajoča,poslušna itd... zdaj pa to. Po tem sem malo preverila te zadeve. cepivo je nevrotoksično,vpliva na živčni sistem...pa me zanima ce se je pri katerem od vaših otrok to začelo po cepljenju???

Anonimen -> RE: Izpad v javnosti-kako reagirati (31.3.2008 11:54:42)

Nisem opazila, da bi bilo po cepljenju kakšna sprememba, razen da je bila nekaj dni bolj sitkana.

Naše "vpitje" se je začelo že pred cepljenjem pri enem letu, še vedno traja, je pa zelo odvisno od mene - če se pustim sprovocirat ali nisem dovolj dosledna, potem ga je veliko in dolgo traja, tudi cepetanje, metanje po tleh,krokodilje solze,.. če pa sem stroga in se držim pravil kot pijanec plota, potem so ti izbruhi dolgi mogoče pol minute. Takoj vidi, kdaj bo uspela nekaj izsilit in kdaj ne.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]