Na letalo s 4-mesečnim dojenčkom (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tejči -> Na letalo s 4-mesečnim dojenčkom (29.1.2005 12:26:57)

Ojla, ali ima katera takšno izkušnjo? Sem slišala, da bi ob vzletu in pristanku bilo dobro dojiti, ampak kaj ko gremo ob polnoči in bo takrat tamala spala, če že ne to, pa vsaj vlečt ne bo hotela, če ne bo ravno takrat lačna(kar je 1%možnosti):zmeden: Napapca se pa tako v 3 minutah:zmeden: Slišala sem tudi, da morem imeti tamalo v naročju, kaj pa v lupinici je ne smem imeti? Oziroma, jo sploh lahko nesem v lupinici na letalo? Prav bi mi prišla vsaka informacija, zato če ima katero podobno izjušnjo-se priporočam;)

LP, Tea:sloncek:

babylove -> Na letalo s 4-mesečnim dojenčkom (29.1.2005 13:52:32)

ja, zaradi ušeskov je ob vzletu in pristanku priporočljivo, da sesa. Ziziko ali pa dudo, ni važno kaj.
O lupinici pa ne vem, kakšna je politika letalskih prevoznikov. Sigurno jo pa lahko gor neseš v lupinici, zakaj pa ne. Saj če je ne smeš imet v lupinici med letom, jo bodo že stevardese pospravile. Jaz sem sicer ogromno preletela in moram rečt, da so bili na letalu dojenčki vedno v naročju. Vkrcale pa so se mamice celo z vozički in jih potem zložile.

Lp in prijetno potovanje!

Annny -> Na letalo s 4-mesečnim dojenčkom (29.1.2005 14:10:32)

Lahko ti povem le to, da so mene starši pri treh mesecih vzeli s seboj na letalo in da sem odlično prenesla:)
Podrobnosti žal ne vem:zmeden2:
Naša še ni letela, bo pa v naslednjih nekaj mesecih, zato tudi mene marsikaj zanima:)

LP

Lianna -> Na letalo s 4-mesečnim dojenčkom (29.1.2005 15:19:33)

Ponavadi so otroci v naročju, saj vedno je bil kakšen otroček ko sem kam letela v naročju. Za tako mejhne majo ponavad košare, kamor se jih lahko odloži. Samo ne vem če to za adrio velja...odvisno s katerim prevoznikom letiš. Drugače pa ko se boš šla prjavt povej da imaš dojenčka, da ti bodo dali sedež kjer je več prostora za noge..itd.

aja pa drugač ko sm letela na Dansk(z adrio) je mamica prišla z vozičkom marelo do letala potem pa ga je stevardesa pospravila, tko da verjetno velja enako za lupinico.

lp

Anonimen -> Na letalo s 4-mesečnim dojenčkom (29.1.2005 17:45:26)

Seveda lahko potuješ z tako majhnim dojenčkom.Prav včeraj so pokazali dveletnega dečka ki je prišel v knjigo rekordov kot najmlajši človek,ki je prepotoval že cel svet-od rosnih dveh mesecev:bravo::bravo:
Torej-zakaj pa ne tudi tvoj:duda:?

Srečno pot in lepo se imejte:bravo:9nebesa

HuAnita -> Na letalo s 4-mesečnim dojenčkom (29.1.2005 18:56:50)

Ravno zadnjič sem brala v Delu, intrevju z neko pediatrinjo - pa priporoča, da otrok vedno leti v lupinici, na svojem sedežu. Pač je treba plačati za otroka, prijaznejši prevozniki pa tega ne zaračunajo, če letita vsaj 2 odrasli osebi. Menda se je že zgodilo, da je sila otročka mamici izstrgala iz rok... No, nadaljevanja pa raje ne bom napisala.
Kam pa potujete? Mi se spravljamo v London, ko bo :muca: stara pol leta.

Lp,
Hu:hudicek:Anita

Tejči -> Na letalo s 4-mesečnim dojenčkom (29.1.2005 22:43:00)

Neva6 saj potovali bomo sigurno, ker imamo karte že kupljene..samo me zanima kako to potovanje s takim malčkom zgleda:zmeden: Bo prav hecno, ko ne bo mogel nihče spat, ker bo tulila, kot:hudicek: (no, upam vseeno da ne bo tak)

HuAnita, mi potujemo v Bruselj..gremo na enotedenske počitnice k mojim staršem. Saj, ko pridemo tja, se bom takoj oglasila, kako je zgledalo potovanje:) Na srečo imata ADSL, tako da ne bom pogrešala RR:)-

LP, Tea:sloncek:

Stran: [1]