Grascakinja -> Daleron? Lekadol? (29.1.2005 11:55:40)
|
Živjo punce, vidim, da vas je tuki največ, pa prosim za pomoč. Sem 17t noseča in viroza me je položila v boniško. Z zdravnikom sem govorila po telefonu in omenil je, da lahko vzamem izmed zdravil samo Lekadol. Ok, to sem tudi že zasledila na forumih, da ga v takih primerih lahko vzamem. Moj dragi je potem prijazno skočil v lekarno, kjer pa so mu tetke dale Daleron + C vrečke, ker naj bi bilo to poleg Lekadola še edino primerno za nosečnice. V navodilih za Daleron piše, da ni klinično preizkušen na naosečnicah in naj ga jemljejo le na nasvet zdravnika, čim krajši čas in čim manj. Nimam pojma, kaj piše v navodilih za lekadol, tako da sem v dvomih, ali to lahko vzamem, ali naj ga pošljem nazaj po Lekadol??? Ima katera izkušnje s tem? Ali pa kak nasvet? Saj ne da se mislim zdaj filat s tableti, ampak vikend je in dr. pravi, naj vzamem, če mi gre vročina čez 37.5, pa da ne bom brez zaloge... Ja vem, čist sem zmedeno napisala, upam da vam je kaj jasno, me tko glava boli da ne vem kaj pišem... LP Pupa
|
|
|
|