|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
19.8.2008 8:10:05   
muki1
Kaj še moram pokomentirat?

Maxi? Kje se potikaš. Daj spiši kakšen barvni post in nas malo pohvali, no.

Moci, kako sta zdaj uredila z gostincem?

Copatki, te imamo mi kakšne Superfitke ali pa Ciciban za v vrtec in bosanske doma. Kaj so bosanke pa menda vse veste. One balerinke z nogavico iz H&M, Lina.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
19.8.2008 8:56:30   
moci
moci nič ne ureja. gostincu sem še mejlala, pa mrha ne odgovori.
danes grem na probo k frizerju.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
19.8.2008 8:57:19   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
me je tak lev lizal po roki user posted image  user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image iva!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
19.8.2008 9:10:25   
*anč*
jutro!

gledava telebajske na bbcju,tristan že od 6:45 user posted image . pojma nimam kaj bomo dans počeli ... za začetek greva v trgovino.

cotke  ja,jst tristanove šparam,ker bi rada nekoč mela še enga škrateljca user posted image , zdej so pa eni prjatli noseči in naj bi jim posodli,če bo fant( za punco dobi vse od sestre).  čeprou to s tem posojanjem je tko ... jst sm vse listke s cotk dol porezala,da ga ne bi motle pol pa tut ne morš označit in bohve kaj dobiš nazaj. bom nardila seznam user posted image .

muki  a ti bi pa punčkaste cotke prodala? si 100%, da bo naslednjič fant? user posted image
pa še eno vprašanje ... te bosanke so men full ušeč,sam za nas nisem najdla cifre. a majo tut večje (24),jih neža tut nosi?

grem posesat ... fant je jedel.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
19.8.2008 9:40:27   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

muki  a ti bi pa punčkaste cotke prodala? si 100%, da bo naslednjič fant? user posted image

Uh, takrat( 2013) bo že druga moda, tudi če bo baba user posted image
pa še eno vprašanje ... te bosanke so men full ušeč,sam za nas nisem najdla cifre. a majo tut večje (24),jih neža tut nosi? Ja, obe nosita.

grem posesat ... fant je jedel.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
19.8.2008 10:56:01   
moci
sivkamivka, kje ti naročaš pralne oreške? kje se najbolj splača?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
19.8.2008 12:09:43   
frrrr
iva me nasmejala user posted image  user posted image  user posted image

*anč* poslikaj oblačila.

samo pozdravljam... grem neki pojest... lep dan!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
19.8.2008 13:56:06   
piskot
muki pocaki se ene 2 meseca s prodajo, da vidim ce bom morala roza cunje nabavljat user posted image .

sicer pa glede flekov ... mi imamo vse cunje zaflekane. jaz sem kao prala z orescki. ma dej no, noben flek ne gre ven. ce pa najprej naspricam z nevemkaksnokemijo, ... a potem ima smisel se orescke porabit a kako?

zadnjic sem tako na balkonu piuser posted image zaradi enega antiflek sredstva, da me je moz noter poklical in me okregal, da naj neham. mislim, gor ful reklama kaj vse gre dol z njim ... a ni sel dol niti en flek z nobene cunje user posted image . nekaj casa sem uporabljala frosch, pa en dr.b***nekaj, pa vanish, pa zdaj imam sil. in res ne vem a sem tak idiot, a sam men vse ostane zaflekano. je pa res, da zraven tlacim orescke v stroj. mogoce bi morala kupit kaksen prasek.

ce gre flek ze dol, potem sigurno ostane en tak svojevrsten madez skoraj bele barve, ki se ga vidi samo ... recimo pri babici, da mi spet tezi ... poglej flek user posted image .

martinove cunje vedno pregledam, svoje obicajno pozabim naspricat, moz je pa itak na stranskem tiru glede tega. sicer pa pri njegovi raztegnjeni majici in zluknjani trenerki niti ne opazis se enega fleka user posted image .

sklep: ko porabimo vse orescke grem kupit ariel. pa tisto ta novo k je zdej v reklami, da je ful fajn.

posojanje cunj: mi je nerodno karkoli posodit, ker je vse flekasto user posted image . sem posodila tiste zacetne, pa mi je zal, ker so prisle nazaj tako grozno trde ... no mogoce bo boljse ko jih operem in dam v susilec.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
19.8.2008 14:14:18   
Anonimen
glede flekov  - jest ne vem, al sem čudna al kva, ampak meni čist dol visi, pikice dol ali pa gor. Ne uporabljam nobenih čudodelnih čistil, samo prašek in mehčalec. Mi je sama misel, da potem z vsemi našpricanimi čistili majčko na otroka vlečem, grozna. Raje vidim, da ima en flek kakor te kemikalije.

Cunje načeloma ne posojam, ker jih tudi sama nisem dobila čisto nič. Izjema je sestra, s katero pa sedaj itak vse menjava ( ker je njen sin ravno toliko velik kot naš ). Jih bom pa enkrat podarila, ko bom zaključila z rojevanjem.

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3984
19.8.2008 15:03:59   
*anč*
piskot  mi mamo tut fleke,ki me spravljajo k user posted image . zdej sm kupla neki za pošpricat od omino bianco in gre več vn kot s kjerimkoli vanishem pa še vedno ne vse ... če takoj namočiš in pošpricaš še mogoče. eh... mi je pa full grdo,če ma sveža majca flek,sam sej kako ga ne bi mela,če gospod že kakšno leto ne uporablja slinčka. smo pač zaflekani user posted image , moj prav,da to ni nč tazga in naj se ne sekiram, me pa vseen pogreje,ko obešam "umazano" robo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
19.8.2008 17:36:38   
psaša
fleki jaz obleke kar namočim čez noč v Venish, imam pa tistega v prašku, pa mal vode in namakam. Večinoma gre vse ven, če pa ne, pa pol čez eno ali pa dve pranji.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
19.8.2008 21:15:38   
muki1
No, če že razpravljamo o flekih, me zanima, če imate v mislih tudi takšne fleke user posted image :

user posted image

user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
19.8.2008 21:56:27   
moci
o matr, muki. a to so bili otroci pa ati sami domauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
20.8.2008 8:11:23   
Anonimen
muki - ojoj....ne, jest osebno nimam v mislih teh lepot....ampak, ko sem videla malo v majčki, sem najprej pomislila 'ooo tako majčko imamo pa tudi mi'''...sej sem se potem spomnila, da imamo vsi glih no !

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3989
20.8.2008 13:14:03   
mis
vas berem pisat pa nekako ne znese. si z možem še eno hišo ogledujeva, pa tina je spet na ventolinu...tko da grem s puncama do petka danes k mojim na morje. sem se pred 5 minutami odločila. upam da ji bo morski zrak pomagaluser posted image  čez vikend mogoče pičimo na kolpo, v ponedeljek imam jaz G pregled, v torek imam roditeljskega za Tino v vrtcu.
pol pa mogoče še kam za par dni pičimo.

vse omenjam...user posted image  ne mi zamert da ne bo komentarjev.

papa

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
20.8.2008 14:14:48   
moci
joj, uboga tina. upam, da ji bo morje res pomagalo

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
20.8.2008 15:08:47   
frrrr
dan... v totalni gužvi... zdej dala vse na off, ker rabim 5 minut zase...

posojanje cunj... vse sem posodila bratu... njemu mi ni nerodno dat zaflekanih oblačilc, pa tut zamere neu, če dobim še slabše nazaj user posted image

fleki - se ne sekiram... jih ne spravljam s čim drugim dol kot s praškom, pa še to dvakrat spiramo, sicer ima mali čudno kožo... mogoče kdaj pokrtačim, to je pa tut vse... vanishov in teh zadev pa ne poznam... je mali ttu kdaj s kakšnimi čudnimi pikicami, pa sicer sveže oblečen user posted image

Tina - pozdravi se!

muki - lepa Iva z lepimi flekci user posted image  upam, da so prtne barve in gredo fajn dol user posted image  js sm prejšnji teden temparke kupila, pa še ni blo časa pacat user posted image

moci - so ti že pisno potrdili vse, kar ti bodo nudili?

kje se pa vse potepate?

šibam delat dalje... popoldne sem bizi, jutr v službi bizi, proti večeru naj bi šla pa na morje s prijateljicami... bomo še videli, ker sodelavec zbolel in ostala sama v pisarni... zaenkrat sem mnenja, da grem pa če vse pada...

papa

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
   [Brisano sporočilo]
20.8.2008 16:06:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3993
   [Brisano sporočilo]
20.8.2008 16:39:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3994
21.8.2008 7:35:31   
psaša
Dobro jutro. Ta teden pa nismo tolk pridne s pisanjem. Saj vas berem, samo ni časa, ali pa se mi ne da pisat.
Pri nas nič novega. Sedaj me mali kliče po imenu, ampak samo ko sva sama, pa še to ene 2x, 3x na dan. Se mu full fajn zdi user posted image , ko ga pol vprašam kdo je Saša, pa name pokaže. Aja, mami mi pa ne reče, če pa že pa sam MA.
Me je pa prejšnji teden vprašal Kaj je to? No, nek napredek je že. Pa, da ne boste mislile da full govori, po moje kakšnih 10 beseduser posted image , kje smo še.

Kje je pa kaj Maxica? Saj ni na dopustu, ali pa?user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
21.8.2008 8:34:26   
Maxica
Dobro jutro. Nisem na dopustu, žal.user posted image  Sem polno zaposlena, doma pa tudi skoz nekaj dogaja, tako da sem bolj malo na računalniku. Z možem še vedno pridno kolesariva. Včeraj sva nekaj pobrkljala in prepozno ugotovila, da sva zgrešila en odcep, tako da sva naredila celih 37 km. Sem mislila, da bom bolj utrujena danes, pa se kar držim.user posted image
V soboto gremo končno v zoo v Lignano. Komaj čakam.
Sicer pa nič posebnega, pravzaprav, dnevi hitijo, otroci rastejo, pa bistvo je, da smo zdravi.
Toliko zaenkrat. Danes nadomeščam sodelavko na enem drugem delovnem mestu, pa je prav fino. Se še kaj oglasim.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
21.8.2008 10:22:11   
frrrr
dan,

js morm pa zdej šefa klicat, ki je na bolniški in mu povedat, da grem jutr na dopust in puščam projektno pisarno prazno user posted image  eden na dopustu, drug včeraj zbolel in danes stanje nespremenjeno tako, da ne bo niti za urco ali dve prišel nujne zadeve uredit user posted image  sem se dogovorila z dvema, da me telefonsko pokrivata, maili bodo pa že počakali... sej že 14 dni delam kot zmešana... vse pohendlala... torej ne bi smelo bit kaj fejst narobe user posted image
sicer bi mogla pa zdej tut kej domov skočit, sam ni časa... so že včeraj bli obiski iz kanade, pa dans so tut... ko pridem js iz službe, jih ponavadi že ni več user posted image  danes gredo na rožnik, pa v tivoli in potem še na lj grad... če kje srečate gručo ludi, so to naši user posted image

kaj še? jaša je trenutno nor na čebelico majo in vsak večer gledava to risanko. barbapapa mu ne sede spljoh. sicer je pa pred nodijem in liliputput trenutno še franček... torej je malce bolj barvito kot sicer - beri: mami se še ne dolgočasi user posted image

včeraj popoldne imeli še na hitrem obisku nečakinjo z očkom in mamico seveda user posted image  sem spet crkljala user posted image  jaša je rekel, da bi tut imel sestrico... potem si je pa premislil čez 5 minut in hotel bratca user posted image

zvečer sva se nacrkljala... sem ga začela pripravljat, da grem na izlet - ne upam mu povedat, da grem na morje, ker bi jokal in hotel z mano. ne vem ali nima to po muki user posted image  no, včeraj se je obnašal kot da razume moj izlet in bo zdržal z očkom do nedelje user posted image  bomo videli kako bo z mano, za njiju ne dvomim user posted image

psaša, še prehitro bo preveč govoril. nč bat. ko se mu bo odprlo, boš pa presenečena kaj vse pobira...

MAxica, slikice iz zooja pls. pa fejst uživajte!

zdej pa res klicat... sem se pa razpisala za naprej in nazaj user posted image
lep vikend vam želim!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
21.8.2008 11:15:33   
Anonimen
dober dan,

grem nekaj jest, ker mi kruli, pa še najprej malo pozdravim vse skupaj.

Tudi mi se vsak dan naučimo kaj novega. Sem ravno včeraj ugotavljala, da bom ob takem službenem tempu zamudila pol otrokovega življenja. Sedaj ga vidim le zvečer, povprečno pa dve uri na dan....noro....komaj čakam, da uredimo stanovanje, da se ustalimo in začnemo mirno živet....ma prav pogrešam ga no !

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3998
21.8.2008 11:59:26   
*anč*
helou!

mali je z mojo babi zuni,jst pa uživam ob kavici. vsak dan več pove,včeraj sta se s tatom tudi šit naučila rečt,ker jima je padla brisača v vodo,ko sta lezla iz banje user posted image . ponavlja ko mala papiga.

sivkamivka 
midva se pa že ene 14 dni ne dojiva več in celo sama sva se odvadla,ker bi se dojila glih do šole,če bi na tato čakala. sem mu govorila,da je že velik fant in da je joška za dojenčke pa se mi zdi,da je kr palilo. zvečer se sam uležem zraven njega in zaspi v max. 15 minutah user posted image . zadnjega dojenja se pa ne spomnem,ker mi je blo na koncu kr mal hudo razmišljat,če je to zadnjič. sva šla pa lepo postopno, najprej čez dan,pol ponoči in na koncu zjutraj in zvečer,tko da nobeden od naju ni mel problemov. 
bravo blaž in mama za uspešno odvajanje!!user posted image    
kdaj ste pa bli v zooju? sej je bla taka gužva,da ni čudno da se nismo vidli. aja,čimprej pozdravi svoj kašelj!!

maxica ti si čist divja!! vsak dan tok kilometrov, se ti verjetno že lepo pozna na nogah in riti user posted image . sam tko naprej!! user posted image

frrrr  uživi na morju!!

mis  ti tudi pa naj tini morski zrak pomaga!!

omenjam vse ostale in vam želim lep dan!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
21.8.2008 12:00:19   
*anč*
nikak,da se premaknemo iz 160 user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.