Maxica
|
Dobro jutro, spet v službi, ampak sam še dvakrat, pol smo pa spet frej. Včeraj smo bili z Maxom v kinu, smo gledali Kung Fu Pando in smo bili vsi trije navdušeni. Lanček je bil ta čas pri moji sestri, pa je po moje tudi užival, saj sta v koseški bajer metala kamenčke. Ko smo ga pa prišli iskat in sem rekla, da zdaj pa gremo, je pa pokazal nase in rekel: Lan tudi. Ubogec, bogve, kaj si je prej mislil, kam gremo, da ga puščamo pri sestri. Altati, upam, da gre selitev počasi h koncu. Hotel pa zgleda res luštno. Fajn se boste imeli, itak. Lucika, fajn za tako odkritje robid, upam, da ste se jih pošteno najedli. In da znate uživati tudi v brezdelju, to je tudi fajn brat. Pa čestitke možu za rojstni dan , če sem prav razumela. Lina, res ste face, tako na izi vse sprejemate, časovno razliko, selitev, službo po dveh letih. Fino, res, vsaka vam čast. Moci, super za gostilno, sicer tistega Mukijinega linka nisem gledala, ampak gane me pa. Psaša, dobrodošli nazaj. Pa sranje s to ščitnico, vidiš, sploh nisem vedela, da imaš kakšne probleme z njo. Je pa res ful tega? Kako pa veš, če ti ne dela prav? Se slabo počutiš al kako? Remy, kakšne krasne fotke , Tinkara pa itak raztura s to svojo čupco, že od samega začetka. Res je ful luštna in po očkah se ji vidi, da je tudi mala nagajivka. Frrrr, Jaša itak krasen kot vedno, res je pravi pozer. Mis, WB.