muki1 -> RE: Oktobrčki 2006-4 (27.7.2008 10:13:37)
|
Dobro jutro. Pa je nedelja pred nami. Vstala sem pred pol ure in zdaj srčem kafu. Včeraj smo dan preživeli doma. Smo mislili piknikovati z moževo familijo, pa so prišli že v petek popoldan, tak da smo to že opravili. Zato smo imeli včeraj prosto soboto. Dopoldan sta se punci kopali v bazenu in zganjali norčije, možek je neko zemljo prevažal sem ter tja, jaz pa sem stražila, da se katera ne utopi, saj sta poblazneli. Popoldan smo si privoščili malo spančkanja, potem sva z možem malo pokolesarila, imamo novo potko, ker so poasfaltirali del poti in s tem povezali dve cesti tu malo više od nas, ter tako naredili raj za kolesarje, ki vodi med gozdovi, vmes pa se odpirajo taki razgledi, da te kap. Ampak tako pridna kot Maxi&CO pa nisva. Res vsaka čast, da tako mimogrede našibate 29 km. Bravo za vas in samo upam lahko, da bomo mi kdaj v taki formi. No, možek je itak, jaz pa sopiham kot stara lokomotiva. Potem smo večerjali kuhano kuruzo, ki jo je mož narabutal in gledali Petra Pana. Neža je fascinirana in je že na reprizi. Zdaj greva v trgovino. Ne vem, kaj bom danes kuhala, morda bodo celo lignji na žaru. Popoldan pa se menda kam zapeljemo po našem lepem Goričkem, na kakšen izletek. Imam v mislih eno turistično kmetijo že lep čas. Lepo nedeljo vam želim, pa naj bo doma, v alpah, na morju, pri tašči, pri zmaju ali v bližnjem gozdičku. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|