|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
24.6.2008 14:44:43   
Anonimen
Pikapolona - ''The Wigelsi'' so glasbena skupina, podobno kot slovenski Čuki, pojejo pesmi za otroke....

In ja, ko se vrnemo v Slo, grem direktno v službo. Spakirano nimamo nič, dva dni pred odhodom pride selilni servis in vse spakira. Mi moramo samo spakirati v kovčke, kar bomo vzeli na avion. To je to. Vse življenje spraviš v nekaj škatl.

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3076
24.6.2008 15:20:15   
Anonimen
pa dobro jutro in lep dan drage moje !!!

http://www.youtube.com/watch?v=BaabNxRb1zw&amp;feature=related

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
24.6.2008 16:31:47   
frrrr
Pikabu,  uživajte v počitnicah!

Jašev urin BP user posted image ampak pred spanjem je spet dobil svečko, ker je prilezlo na 39.3 user posted image je pa tik pred spanjem tut kakal... nazadnje v nedeljo... pa jokal je med kakanjem. upam, da ga je to morilo. v nedeljo je veliko rdečega ribeza pojedel, ker ga je prav težko stran držat in je mogoče blo vse preveč kislo, pa ga je trebušček matral user posted image upam no... zdravnica mi je za vsak slučaj dala uro v četrtek, če se vročina ne neha, da ponovimo krvne teste in urinske.
sva pa drgač šele dobro spala... od 12:30 do 15:30 user posted image full pasalo user posted image zdej sva pa sita, ker ej ati vmes kosilo skuhal. Jaša sicer papcal samo kurjo juhico z nudljni... je pa zato 2 krožnika pojedel user posted image

nč, grem barvat user posted image

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
24.6.2008 16:32:37   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

pa dobro jutro in lep dan drage moje !!!

http://www.youtube.com/watch?v=BaabNxRb1zw&amp;feature=related

tale pa zna vedno nasmejat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
24.6.2008 20:01:52   
muki1
Evo bambine, mi smo doma. Kaj več ko se spravim k sebi. Tako hitro je minilo user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
24.6.2008 20:21:44   
Maxica
Muuuuukiiiiii.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
25.6.2008 8:46:06   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Muuuuukiiiiii.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se podpišem
muki, vi ste vsaj bli na dopustu user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
25.6.2008 8:55:05   
frrrr
ne vem zdej al nisem več čarovnica, al kaj... moje napovedi se ne uresničujejo... mali še vedno kuha, drugih znakov ni... no razen tega, da zelo malo je in skoraj nič ne pije.... pa mu tekočino ponujamo na tisoč in en način... čaj, voda, mleko, sok, slamica, lonček, kozarec, magični lonček... noro
zgleda, da gremo jutri spet na pregled, ker 3x dnevno zbijemo vročino s svečko, ko prileze čez 39... pred spanjem, sred noči in čez dan pred spanjem user posted image

in ko ima user posted image mlade... ker smo večino stvari pustili na morju (domov bi naj prišli za slaba 2 dni in spet nazaj), je blo treba it na morje po stvari, ter prikolo pospravit (prej smo kr pustili mizo, senčnik in take stvari zunaj)... no, pa sva šla zvečer z Jašo spat, mož pa na morje... okrog 12ih sem se zbudila z groznimi bolečinami v jajčnikih in ugotovila, da je imela porodna babica prav, ko je rekla da so moji porodni popadki podobni le malo hujšim menstrualnim krčem... komaj sem se privlekla do kopalnice, tam pa sem se morala zravnat, da sem dosegla termofor... in potem sem se trudila, da ne bi bruhala od bolečin user posted image groza... sočustvujem z vsemi, ki imate takšne probleme... sem to prvič doživela in si tega ne želim nikoli več! aja, pa ni bla kriva user posted image , verjetno je krivo to, da sem pred enim mesecem pametovala Lu kako naj je KT (in itaq js zarečen kruh jem)... jem KT 2 meseca, prvi je šel ok... tadrugi pa zgleda tako, da en dan pojem zjutraj za prejšnji dan in zvečer za tekoči dan... torej 5 dni sem po 2 jedla, 5 pa po eno... ritem, da te kap... in potem dobim porcijo user posted image

no, grem zdej telebajske do konca pogledat... in se spet trudit s tekočino...

lep dan!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
25.6.2008 10:21:39   
Maxica
Oooj, kje se skrivate danes? Mi se čez eno uro odpravimo od doma, na poti se srečamo z našo drago Rahouser posted image , potem pa odrinemo do Bohinja. Je pa že precej vroče, ampak uživamo v tem.user posted image

Frčki, naj vročina in bolezen čimprej mineta. Evo, Jaša, sam zate:
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
25.6.2008 10:47:57   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Oooj, kje se skrivate danes? Mi se čez eno uro odpravimo od doma, na poti se srečamo z našo drago Rahouser posted image , potem pa odrinemo do Bohinja. Je pa že precej vroče, ampak uživamo v tem.user posted image

Mislim, a ni to nekam blizu Jesenic?????user posted image

Uživajte. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
25.6.2008 11:39:12   
mis
Evo me na brojuuser posted image

Smo bili pri tašči na zajtrku, popoldan pa gremo k moževim starim staršem na kosilo. Cela žlahta. Zvečer pridejo moji in jutri zjutraj odpeljejo Tino na morje do sobote ali nedelje.user posted image  uživačka mala...Če bo treba pridejo pa prej nazaj. Samo pomoje ne bo treba. Jao, samo da ne grem čez rok...user posted image

Zdej sta šla s kolesom Tina in ati na črpalko po šampon in gobo in take stvari za čistit motor in avto, pa se bomo zdej mal šprical zunaj in umival prevozna sredstva do spanja.

frrrr, jao, to pa ni dobr... Dejte se pocajtat no. Naša je boljše, naj se to zgodi tudi pri vas. Danes je že celo noč lepo spala, vmes je 2x začela kašljat, ampak se je samo umirilo, tako da smo spali do 8h. Je šla pa pozno spat. Ampak smo se pa naspali. Tudi vi se dajte.

Pikabu, jupi za počitnice ane. Jaz sem šla tudi včeraj v šolo otroke pogledat za zadnji dan. Do kdaj pa delate?

Maxica, uživajte!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
25.6.2008 15:43:24   
psaša
Ko ima user posted image  mlade. Pred dobrima dvema urama je umrla moja stara mama user posted image . Kar ne morem verjeti.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
25.6.2008 16:22:17   
frrrr
psaša, moje sožalje za tvojo staro mamo! sožalje tudi tvojemu možu ob smrti strica. v mislih smo s tabo. držte se!

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
25.6.2008 16:24:38   
frrrr
danes še nismo zbijali user posted image no, razen ob 4ih zjutraj.

hvala vsem za lepe želje... Maxica, mogoče so Telebajski pomagali user posted image
mis, mi spimo in smo naspani, samo vročični user posted image čez dan sva spet spala  uri in minut user posted image super za vašo Tino, da je bolje!

mi gremo pa v zoo, ko se mau ohladi... če bo čez pol urce še brez vročine seveda user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
25.6.2008 19:35:10   
piskot
cer.

psasa o stala, moje sozalje, imate pa res vse na kupu.

frrr upam da vam zdravje ostane.

maxica da se vam da tenstat okoli v tej vrocini ...

no ja, mi smo bili dopoldan na jezerskem, potem smo se prisli v stanovanje skrit, popoldan smo se pa pri babi kopali. dete je omagalo ob 19h. cudez.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
25.6.2008 20:49:17   
@lina
dober večer!

evo nas z dopusta! prejšnji teden sem imela totalno gužvo, se vam nisem utegnila javit, da bi vam vsaj povedala da odhajam...za nami so čudoviti dnevi čofotanja in poležavanja... edino mali je štrajkal s hrano, ni hotel kaj dosti jesti, ampak danes za domačo mizo pa spet vse po starem...očitno je mamina kuhinja zakonuser posted image  pa babikina tudi, saj smo se na kosilo povabili k mojim direkt s potovanjauser posted image

vidim da vas dosti dopustuje, Lu je praznovala RD - vse najboljšeuser posted image , Jaša in Tina nista bila ravno pri zdravju, upam da sta zdaj že bolje... pa frrrr tudi ti upam, da ti  user posted image  več ne nagaja tako močno... ti svetujem eno rešitev za to: user posted image

psaša, moje sožalje ob izgubi tvoje stare mame in tvojemu možu ob smrti strica!user posted image  držite se!

vse ostale lepo pozdravljam...se vam kaj več javim, obljubim...upam, da je zdaj zaenkrat konec te norišnice doma in v službi...
mis, javim se za dežurno poročevalko o srečnem dogodku... pa kaj naj rečem o tem, da se bomo junija kaj videli - nase sem jezna, ker me je čas povozil... no, mogoče te pa še vidim v enem kosu kaj drug tedenuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
25.6.2008 21:17:26   
mis
psasa, sožalje za oba sorodnika

@linauser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
25.6.2008 22:06:20   
frrrr
ni blo treba zbijat user posted image TRKAM user posted image

vam morm povedat eno prigodo...
po večerji in risanki ponavadi Jaša hiti v kopalnico in iz banje vzame posodo za perilo, banjico pa povleče k pipi, da js vodo natočim... js sm v kuhinji pospravila... in ponavadi se začne že slačit, ter em počaka tam... danes pa je prišel pome, me prijel za roko in vlekel v kopalnico... zraven je govoril MAMI MAGAJ (pomagaj)... prideva v kopalnico, mi v roke pomoli velikega Nodija in reče MAMI NODIJA VESI (obesi... sem ga včeraj oprala in ga obesila na obešalnik, da se je posušil user posted image )... potem je dvignil roke in spet MAMI NESE JAŠO (to pomeni, da ga morem dvignit). ko sem ga dvignila, je pomahal Nodiju in rekel PAPA NODI. TIHO BODI. SPAT. user posted image v vrtcu jim govori tiho, ko je treba spat in mdva to tudi doma prakticirava... očitno Jaša to vzgojo še pri Nodiju uporablja user posted image in zdaj, ko sva se spravljala spat, je ležal tik ob meni in spraševal KJE JE NODI? KJE JE FANT? in nato si tudi odgovoril PANČKA user posted image

aja, pa začeli smo s pravljicami... in nič kaj bolje ni kot pri risankah user posted image mali izsiljuje tudi pri tem user posted image mu preberem 2 pravljici iz knjige Piki, lahko noč, on pa meni ŠE ENO user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
25.6.2008 22:06:50   
frrrr
@lina, super za lep dopust... upam, da ste se tudi kaj spočili...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
25.6.2008 23:42:38   
muki1
Psaška, moje sožalje. Sem mislila, da si je babica opomogla user posted image  user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
26.6.2008 7:29:12   
Maxica
Dobro jutro, pa smo spet v službi. Ampak petek bo že jutri in nam je prav fino.
Mi smo se včeraj odpravili do Bohinja, pa sem naivnica jaz pričakovala svež gorski zrakuser posted image , nakar ugotovim, da je še bolj vroče kot v Ljubljani.user posted image Tako da smo tam samo pojedli, šli še do jezera, nato pa nazaj v avto, kjer je bila vsaj klima. Smo se mislili ustaviti nazaj grede še na Bledu, pa sta oba otroka zaspala, tako da smo jo kar proti domu pihnili.
Psaša, iskreno sožalje, upam, da se ima babica tam, kjer je sedaj, zelo lepo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Frrr, super za nevročino. Kako so tvoji krči? Pripopam še tebi ene Telebajske?user posted image  Pa kako fajn že Jaša govori, res, me prav fascinira s temi njegovimi stavki in pogruntavščinami. Mi nismo še tako daleč.
@lina, sam da ste uživali na dopustu. Saj verjetno vas kakšen teden morja še čaka, kajne? Pa toliko pazi, da za Misin porod ne izvemo čez 14 dni.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
26.6.2008 9:57:54   
mis
Evo me. Mala v avtu za na morjeuser posted image  Mi je tako veselo mahala, pa igračke za v vodo k sebi tiščalauser posted image
Mene ful neki ščipa danes, ponoči sem se ful zbujala, proti jutru vedno bolj, me je ščipalo, pa zjutraj ko sem šla na stranišče se mi je spet veliko sluzi izločilo. Zdaj me pa vsake tolk mal zaštiha v sp. delu trebuha. Grem zdajle ven, po opravkih, se moram zamotit, če ne bom samo na to mislila. Hodit...

papa

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
26.6.2008 9:58:49   
Maxica
IIIII, Mis, danes bo, danes bo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
26.6.2008 10:54:15   
muki1
JOJ, JOJ, JOJ, Mis, a smo že tam?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
26.6.2008 10:57:24   
muki1
Mis, oprosti, nisem brala, morda sem spregledala, ampak me zanima, kako si nameravala narediti s Tino ko boš rodila? A bo na morju?
Ker po mojem skromnem mnenju je zelo dobro, da starejši otrok prisostvuje doma, ko pride dojenček. Da ga gre pogledat v porodnišnico, da mu dojenček kaj prinese, on njemu kaj podari, da gre po dojenčka v porodnišnico....ker lahko je prevelik šok, če je otrok par dni odsoten, potem se vrne domov in je vse v njegovem malem svetu drugače, če je dojenček kar naenkrat tam.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?