mis -> RE: Oktobrčki 2006-4 (21.6.2008 21:44:23)
|
Oj babe! Sem mislila kolk bo za brat, pa ni skor nič. Poredne poredne... Vidim da ste na dopustih. No, naš mini odmor je minil. Bili smo na Krku v kampu ježevac. Mala uživala v cofotanju in prelivanju vode. Prvi dan je bila se malo bojeca, pa sva morala z njo po vodo hodit, no potem sva ji pa še ene take fine čevlje za v vodo kupšila in je dobila korajžo. Vsak dan smo šli v Krk, 5 minut peš stran, na sladoled, sprehod... Je bilo pa res ful noro vroče, sploh danes nisem vedela kako bom preživela. No, pa vsak večer sva šla z babyfonom v sosednji kafič, gledat fuzbal, pa mal klepetat. To noč pa je mala se ful zbujala, začela kašljat, kihat, smrkat, no, noč je bila nekaj bolj na pol, danes je zakuhala, prej je imela 39 vročine, z banjo smo zbili na 37,3. Zaspala je kot top, utrujena in mazasta kot še nikoli. Tako se je tiščala in v avtu pri meni v naročju zaspala, pa nikoli 2x ne gre čez dan spat. Res utrujena. Zdej spi, tud premaknila se še ni, upam da tako ostane. Sklepava da sva jo na klimi prehladila v avtodomu. Kaj pa vem. Jaz imam noro zatečene noge, tako da grem hitro pred tv in noge gor. Perem tretji stroj, možek je šel na eno srečanje, jaz sem ga zaradi male izpustila. Se mi je pa danes že 2x malo sluzi izločilo. No, pa saj to nič ne pomeni še. Sva se pa na Krku pozanimala če bi bilo treba kam it in ne bi bil noben problem. Rešilc pa v Rijeko. Pol ure do tam. Tako da sem bila čisto mirna. Presenetljivo. Tako fuzbal se bo začel. Grem noge dat gor[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|