lucika -> RE: Oktobrčki 2006-4 (16.6.2008 8:00:24)
|
dobro jutro še od mene! pri nas se je pa lep dan naredil. ampak kdo ve, kako dolgo bo trajalo... trenutno sem še doma, je ati moral v službo nekaj porihtat... potem pa vsi veselo na delo. paše kako jutro z malim, da sva sama, kot sva včasih bila:) sem rano ugotavljala, da se mi iztekajo tile dnevi na rr:) če bo v službi kak trenutek časa, drugače pa slabo kaže. telekom, monopolist, se napravla, da zgleda da ne bo nič z našim priklopom. še dooolgo ne. preživeli smo čudovit vikend. prav tak sproščen, ker smo vedeli, da bomo še naprej doma. en kombi robe smo že prepeljali, ne vem če sem omenila. tak da selitev se je uradno že pričela:) včeraj pa smo bili na enem dvojnem krstu. je tudi blo lepo. pa fino za jest, da bi šla dans še enkrat:) mali je prenorel cel dan, potem pa po poti zaspal. sva ga samo v posteljo prestavila, pa sezula in hlače slekla, pa je spal do jutra. z vmesnimi bujenji za pitje, pa enkrat sem plenico menjala...faca mala, sem mislila, da se bo samo malo oddahnil, pa da bomo pol noči bedeli pol. pa ne, je bil res priden.. lep teden vam želim...
|
|
|
|