Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bi si mislile... 27.2.2008 11:26:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislila bi si: bla bla bla bla. In bencin je res šel nemarno gor
|
|
|
|
RE: Kaj bi si mislile... 27.2.2008 11:36:43
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31 Ja se strinjam!! Samo ker jaz ne mislim nič slabega, pričakujem od drugih enako. No saj me bo življenje naučilo pameti. K sreči lahko na tel. blokiram klice ki jih ne želim sprejemati. Vsaka šola nekaj stane. saj se hecaš, a ne? ja kako dolgo pa misliš čakati, da te življenje izuči? sem malo cinična, z razlogom. ko sem enkrat pisala o tem kaj vse se ti lahko primeri, če na netu, forumu, IRC ali kje drugje nisi previden, se ti je zdelo pretiravanje. upam, da tale tip vseeno ni tako zelo ubrisan, da se ti lepega dne pojavi na vratih.
|
|
RE: Kaj bi si mislile... 27.2.2008 12:27:11
|
|
|
|
Polona31
|
Nikoli se mi ni zdelo pretiravanje, če nekdo opozarja na nevarnosti!! Je pa res da mora biti človek skrajno previden, pri teh zadevah, ko ne veš kdo se skriva na drugi strani ekrana. Da bi se mi prikazal na domačih vratih...ja upam da ne, ker o meni ne ve drugo kot to kako mi je ime in tel. št.
|
|
|
|
RE: Kaj bi si mislile... 27.2.2008 12:37:36
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31 Nikoli se mi ni zdelo pretiravanje, če nekdo opozarja na nevarnosti!! Je pa res da mora biti človek skrajno previden, pri teh zadevah, ko ne veš kdo se skriva na drugi strani ekrana. Da bi se mi prikazal na domačih vratih...ja upam da ne, ker o meni ne ve drugo kot to kako mi je ime in tel. št. tudi jaz upam, da ne. je pa pogosto ime in tel številka povsem dovolj, da nekoga najdeš.
|
|
RE: Kaj bi si mislile... 27.2.2008 12:44:25
|
|
|
|
gojska
|
kaj se je fino zaj........................... bod vesela, da ti ga ni treba niti videt
|
|
|
|
RE: Kaj bi si mislile... 27.2.2008 12:53:32
|
|
|
|
Polona31
|
Ja fino mu je uspelo zaj... Je mislil da bo imel več želez v ognju, pa je revček pomešal številke, potem je bil pa kriv nečak, pa sigurno ja...
|
|
|
|
RE: Kaj bi si mislile... 27.2.2008 12:57:35
|
|
|
|
pijja
|
je pa pogosto ime in tel številka povsem dovolj, da nekoga najdeš. To je res ,na žalost Če je kakšen tak frčifirič bo hitro odnehal,če pa kakšen manijak ,ti lahko pa ornk zagreni življenje Upam da ga boš srečno skenslala
|
|
RE: Kaj bi si mislile... 27.2.2008 13:26:34
|
|
|
|
Polona31
|
Upam da ne bo mir, ker danes ni še nič klical, niti sms-a ni nobenega več. Napisal je samo mail, da je raje sam kot pa z nekom takšnim kot sem. O.K. meni je prav. Pa saj ne bo sam bo že našel kakšno da se bo crkljal, samo da ne bos spet številk pomešal, ker potem...ne bo cartanja ne pri eni ne pri dtrugi.
|
|
|
|
RE: Kaj bi si mislile... 27.2.2008 13:29:52
|
|
|
|
pijja
|
Ja, tako se pa ven vlečejo
|
|
RE: Kaj bi si mislile... 27.2.2008 15:07:49
|
|
|
|
ellie
|
Mi je poznana zgodba...sicer nisem dobila smsa, ki ne bi bil meni namenjen...ampak glede na celotno situacijo se vidi, da bi tip pač rad sedel na večih stolčkih. Moj nasvet je čimbolj stran od njega...ker to se ne bo spremenilo. lp
|
|
|
|
RE: Kaj bi si mislile... 27.2.2008 15:42:31
|
|
|
|
Polona31
|
Ja se strinjam ja...sem mislila da bo mir, vendar je spet klical in klical ker se nisem ogalsila, je poslal SMS v katerem pravi da je zelo razočaran. Ja saj je lahko, ker ni bil dovolj prebrisan.
|
|
|
|
RE: Kaj bi si mislile... 27.2.2008 15:47:55
|
|
|
|
pijja
|
Joj upam da mu ne odgovoriš nazaj Potem bo imel še večje veselje
|
|
RE: Kaj bi si mislile... 27.2.2008 16:07:09
|
|
|
|
Polona31
|
ne ne popolnoma ga ignoriram. če bi odgovarjala, potem bi reagirala in to bi mu dalo energijo oz. upanje da sem mogoče le tako zelo neumna, sama...in nasedla izgovoru. Saj kar ne morem verjeti, da je tako "nepazljiv" da je zamešal št. in da si je potem še upal izgovrajati. Nekateri pa res mislijo da smo ženske neumne do neskočnosti.
|
|
|
|
RE: Kaj bi si mislile... 27.2.2008 16:09:24
|
|
|
|
pijja
|
Ene pač nasedejo,in prav take išče ta dec.
|
|
RE: Kaj bi si mislile... 1.3.2008 17:53:47
|
|
|
|
skrivnost
|
Tok jih ma revez da je vse pomesu NE NASEDI MU!!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj bi si mislile... 3.3.2008 22:53:23
|
|
|
|
arabela*
|
meni pa ena stvar tu ne gre v glavo.A sta vidva par?Kje pa piše da mora bit samo eni zvest.če se še sploh videla nista?
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?