|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj bi si mislile...
27.2.2008 11:26:11   
Anonimen
Mislila bi si: bla bla bla bla.
In bencin je res šel nemarno gor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
27.2.2008 11:36:43   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Ja se strinjam!! Samo ker jaz ne mislim nič slabega, pričakujem od drugih enako. No saj me bo življenje naučilo pameti.  K sreči lahko na tel. blokiram klice ki jih ne želim sprejemati. Vsaka šola nekaj stane.

saj se hecaš, a ne?

ja kako dolgo pa misliš čakati, da te življenje izuči?

sem malo cinična, z razlogom. ko sem enkrat pisala o tem kaj vse se ti lahko primeri, če na netu, forumu, IRC ali kje drugje nisi previden, se ti je zdelo pretiravanje.

upam, da tale tip vseeno ni tako zelo ubrisan, da se ti lepega dne pojavi na vratih.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.2.2008 12:27:11   
Polona31
Nikoli se mi ni zdelo pretiravanje, če nekdo opozarja na nevarnosti!! Je pa res da mora biti človek skrajno previden, pri teh zadevah, ko ne veš kdo se skriva na drugi strani ekrana.

Da bi se mi prikazal na domačih vratih...ja upam da ne, ker o meni ne ve drugo kot to kako mi je ime in tel. št.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.2.2008 12:37:36   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Nikoli se mi ni zdelo pretiravanje, če nekdo opozarja na nevarnosti!! Je pa res da mora biti človek skrajno previden, pri teh zadevah, ko ne veš kdo se skriva na drugi strani ekrana.

Da bi se mi prikazal na domačih vratih...ja upam da ne, ker o meni ne ve drugo kot to kako mi je ime in tel. št.

tudi jaz upam, da ne.

je pa pogosto ime in tel številka povsem dovolj, da nekoga najdeš.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.2.2008 12:44:25   
gojska
kaj se je fino zaj...........................user posted image user posted image user posted image user posted image
bod vesela, da ti ga ni treba niti videt

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.2.2008 12:53:32   
Polona31
Ja fino mu je uspelo zaj... Je mislil da bo imel več želez v ognju, pa je revček pomešal številke, potem je bil pa kriv nečak, pa sigurno ja...

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.2.2008 12:57:35   
pijja
je pa pogosto ime in tel številka povsem dovolj, da nekoga najdeš.

To je res ,na žalostuser posted image

Če je kakšen tak frčifirič bo hitro odnehal,če pa kakšen manijak ,ti lahko pa ornk zagreni življenjeuser posted image Upam da ga boš srečno skenslalauser posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.2.2008 13:26:34   
Polona31
Upam da ne bo mir, ker danes ni še nič klical, niti sms-a ni nobenega več. Napisal je samo mail, da je raje sam kot pa z nekom takšnim kot sem. O.K. meni je prav. Pa saj ne bo sam bo že našel kakšno da se bo crkljal, samo da ne bos spet številk pomešal, ker potem...ne bo cartanja ne pri eni ne pri dtrugi.

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.2.2008 13:29:52   
pijja
Ja, tako se pa ven vlečejo user posted image

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 34
27.2.2008 15:07:49   
ellie
Mi je poznana zgodba...sicer nisem dobila smsa, ki ne bi bil meni namenjen...ampak glede na celotno situacijo se vidi, da bi tip pač rad sedel na večih stolčkih. Moj nasvet je čimbolj stran od njega...ker to se ne bo spremenilo.

lp

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
27.2.2008 15:42:31   
Polona31
Ja se strinjam ja...sem mislila da bo mir, vendar je spet klical in klical ker se nisem ogalsila, je poslal SMS v katerem pravi da je zelo razočaran. Ja saj je lahko, ker ni bil dovolj prebrisan.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 36
27.2.2008 15:47:55   
pijja
Joj upam da mu ne odgovoriš nazajuser posted image

Potem bo imel še večje veselje

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 37
27.2.2008 16:07:09   
Polona31
ne ne popolnoma ga ignoriram. če bi odgovarjala, potem bi reagirala in to bi mu dalo energijo oz. upanje da sem mogoče le tako zelo neumna, sama...in nasedla izgovoru.
Saj kar ne morem verjeti, da je tako "nepazljiv" da je zamešal št. in da si je potem še upal izgovrajati. Nekateri pa res mislijo da smo ženske neumne do neskočnosti.

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.2.2008 16:09:24   
pijja
Ene pač nasedejo,in prav take išče ta dec.user posted image

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 39
1.3.2008 17:53:47   
skrivnost
Tok jih ma revez da je vse pomesu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NE NASEDI MU!!!!!

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.3.2008 22:53:23   
arabela*
meni pa ena stvar tu ne gre v glavo.A sta vidva par?Kje pa piše da mora bit samo eni zvest.če se še sploh videla nista?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 41
3.3.2008 23:07:52   
Kepica83
se strinjam z Saraya!!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?