valči
|
Najprej bi napisala,Bojana 26,da ni tako,kot si ti predstavljaš,da čakamo,ker mi smo vse naredili,kar je bilo v naši moči in zadnja možnost je zdravnik.In ne,nismo 8 dni ignorirali hčere!Smo ji že po dveh dneh zapratosti dajali Portalac,namočene suhe slive na tešče s sokom vred...Tako da,prosim.Tudi pediatrinja je včeraj rekla,da se gre k zdravniku po 7. dneh nekakanja,kljub vsem ukrepom. Ostale mamice: Lara je bila danes sprejeta na oddelek in tam ostala.Na srečo sta se z atijom poslovila brez solz in baje so ji porihtali zadeve,ker nam do danes zjutraj ni uspelo,zato je naša pediatrinja rekla,da more not.Kaj več vam bom napisala jutri,ko grem k njej z našo in upam,da bo kmalu doma. Rada bi vam samo še napisala,kako se je zdravnica obnašala do moža danes. Prvo,kot prvo,ga je nadrla,češ,da smo starši krivo,da je zaprta,da je same sladkarije,kekse,čokolinote in cocacole.Potem ati reče,da res gledamo na prehrano,da veliko pije,je veliko sadja in zelenjave,vlaknin,suhih namočenih sliv.Skratka gledamo na njo,še posebej,ker hrana ni pomagala,smo posegli po odvajalih.In ona mu trdi,da naj si kuharico nabavimo in da bo socialno poslala k nam Takšna sem sedaj!Zgrožena!!! Ne morem verjet,kako predalčkajo starše,kot da pojma nimamo,kakšno je zdravo prehranjevanje in nam ni mar za hčero. Res mi je film počil,ko je socialno omenila.Se bova jutri pogovorili,kako lahko na blef govori in razmer niti ne pozna pri nas.In danes po viziti pokličem tega z..... Samo to sem vam hotela napisat,kako se počutim,žalostna,res Vse najboljše hočem za te naše otroke,izpadem pa tako,kot da jih zanemarjam in da ne znam za njih skrbet Bolše da grem,samo skašljat sem se mogla.Se še javim.