kako povedti - nadaljevanje (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> kako povedti - nadaljevanje (29.1.2005 10:22:15)

Pozdravljene

Oglašam se bolj pozno, kajti imela sem veliko dela in če bi se priključila na RR ne bi naredila nič.

Prebrala sem vse vaše nasvete kako povedati fantu, da bo očka. Res imate dobre zamisli.

Odločila sem se, da mu samo namignem. In sicer sem mu namignila s tem, da sem ga poslala brati to stran, predvsem tisti del, kjer so bile vaše čestitke.
Sedaj me kar naprej sprašuje, če je res.

Dokončno pa mu bom povedala, ko bo G potrdila, da je vse o.k. In ker pri nas čakaš kar 21 dni na pregled, se zna narediti, da bo to še kar nekaj časa trajalo. Upam, da me bo vzela prej na pregled, kajti zadnjo M sem imela 14. decembra in predvidevam, da sem noseča dober mesec.

Lp

tinkamiška -> kako povedti - nadaljevanje (29.1.2005 10:27:51)

Uf, Nemesis, si pa kr zagulena:)-, da boš tako dolgo zdržala. 21 dni:zmeden:, madonca, jst bi slej al prej zganjala cirkus doma:)-:)-:)-

Tudi jst upam, da te bo G prej pregeldala in da mu boš povedala, revčku, in se bosta lahko skupaj veselila:bravo::bravo::bravo:

Želim ti vse najlepše!:rozica:

Tinka

Pia73 -> kako povedti - nadaljevanje (29.1.2005 10:30:20)

Jaz s tem nisem in ne bi odlašala,... Saj tudi, če je bi šlo kaj narobe more vedeti,..

Me preseneča tole,... :zmeden:

Skye -> kako povedti - nadaljevanje (29.1.2005 10:31:36)

nemsis, res si nevejrjetna, če boš tako dolgo zdržala, brez da poveš svojemu dragemu;)

Jaz ne bi zdržala, pa tud mislim, da bi moj dragi hitro opazil spremembo na meni:)-

Tud jaz upam, da boš čim prej imela pregled pri G in da bo vse OK, da se bosta potem z dragim lahko skupaj veselila in delila to nepopisno srečo starševstva.

Čuvaj zakladek;)

Skye

lapuh -> kako povedti - nadaljevanje (29.1.2005 10:40:17)

Jaz bi mu na tvojem mestu povedala, saj je verjetno tudi on srečen ::bravo:in komaj čaka na veselo novico. Pa saj sama veš kako je če je človek v negotovosti:zmeden:. POVEJ MU da se bosta lahko skupaj veselila:sloncek:

Čao L

mujcek -> kako povedti - nadaljevanje (29.1.2005 10:42:12)

imaš pa močno voljo, jaz ne bi zdržala niti en dan, da mu ne bi povedala...:love:

Karmelca -> kako povedti - nadaljevanje (29.1.2005 12:10:15)

Nemsis, tudi jaz sem imela zadnjo menstruacijo 14. decembra. Waw, kar težko si predstavljam, da moj mož ne bi takoj izvedel. Midva sva skupaj naredila CB in ko se je pokazalo:modri:, sva se objela in tišina, zavita v neizmerno srečo, je bila neverjetno čarobna.

Čimprej povej, da bosta lahko srečo delila skupaj.

Natka1 -> kako povedti - nadaljevanje (29.1.2005 12:50:45)

Jaz bi mu takoj povedala. Sicer pa je to čisto odvisno od vaju dveh. Midva se o tem izjemno veliko pogovarjava. Po eni strani jaz ne bi mogla zadržati zase, da je bil test pozitiven. Po drugi strani pa se midva o dojenčku, otroku tolikokrat pogovarjava, da tudi moj natančno ve kdaj bi morala priti :hudicek: .

Če se veselita oba, se mi zdi prav, da mu čim prej poveš. Jaz bi bila na mestu tvojega fanta zelo užaljena, če bi vedela, da mi je moja partnerka toliko časa skrivala tako čudovito novico.... Ampak ljudje smo si različni.

Odločiti se boš morala sama!

Natka

ElaM -> kako povedti - nadaljevanje (29.1.2005 17:03:09)

Jaz sem mu takoj povedala, ko sem prvič zagledala :modri:, žal se je slabo končalo pa vendar.:(
Moje mnenje je, da partner pa ja mora takoj izvedeti, saj bo vendar očka in bo ravno tako vesel kot ti.

Anonimen -> kako povedti - nadaljevanje (29.1.2005 19:55:22)

Pozdravljene

Sporočam vam, da sem se ravnala po vaših nasvetih in fantu povedala, da bo očka. Bil je tako vesel, da me je ves popoldan objemal in crkljal.

Moj edin razlog za to, da mu ne bi povedala, je bil ta, da bi prehitro povedal svojim staršem in bratu ter sestri, saj še nihče nima naraščaja in starši že prav nestrpno čakaj na vnučka/vnukinjo.

Sedaj samo upava, da bo prvo tromesečje minilo brez težav, nato pa bova povedala vsej veliki družini. Saj veste kaj pravijo - prvo tromesečje je najbolje biti tiho, da ne gre kaj narobe in da ni potem prevelikega razočaranja (če ve veliko ljudi).

Še enkrat hvala za nasvete in lep pozdrav

mujcek -> kako povedti - nadaljevanje (29.1.2005 20:08:15)

točno tako, ko pa preteče to trimesečje pa se treba vsem pohvaliti:bravo::bravo::bravo:

Anonimen -> kako povedti - nadaljevanje (29.1.2005 20:17:38)

Upajmo, da bomo zdržali do takrat in da res ne bo nič narobe.

Pia73 -> kako povedti - nadaljevanje (29.1.2005 20:20:53)

Saj se da,... Jaz sem do NS - 12 teden povedala zelo redkim, potem pa počasi tudi ostalim,...zdaj večina že ve,...noseča pa sem 15t 1/7, torej 3 mesece in en teden.

Anonimen -> kako povedti - nadaljevanje (29.1.2005 20:24:24)

No, saj jaz bom že nekako tiho. Kajti glede na to, da je pri nas čakalna doba 21 dni (če ni nič posebnega recimo - moja mama se je za pregled naročila v petek in je datum dobila šele v marcu), mi res ne preostane nič drugega kot čakati, da G uradno potrdi.
Le moj fant včasih ne zna držati jezika. Sploh pa ga brat predobro pozna, da nekaj skriva. Upam, da bo tiho.

Stran: [1]