Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Se katera spozna na pritisk? 29.1.2005 10:24:39
|
|
|
|
nejcko
|
Zgornji je nizek, spodnji pa....a si sploh še živa. Jaz sem imela v drugi nosečnosti pritisk 90/50, pa so me isto spraševali, imam pa tudi sicer nizkega. Za najnižjega sem slišala v porodnišnici, ko je cimra imela spodnjega 40. O.k - nizek pritisk ni nevaren, tudi dohtarji ti ne morejo kaj dosti pomagati. Ej, zdaj si lahko privoščiš kave, kolikor ti srce poželi.
|
|
|
|
Se katera spozna na pritisk? 29.1.2005 10:25:49
|
|
|
|
nejcko
|
Uf, pozabila, da si noseča, torej ne preveč kave. Morda kak zeleni čaj, ali pa rooibos čaj.
|
|
|
|
Se katera spozna na pritisk? 29.1.2005 10:26:36
|
|
|
|
*maja
|
Ah ne se sekirat jaz sem tud že na pol mrtva 80/40 pa me sestre pri G vedno zezajo, da če samo spim. Je bilo pa v vsaki nosečnosti tako.
|
|
|
|
Se katera spozna na pritisk? 29.1.2005 10:28:43
|
|
|
|
malika
|
Pa saj to je problem. Ko pa pridem na pregled pa ga imam 140/70:)- .In potem mi dajejo sadne diete itd. doma pa ne vem, če sem še živa.:)- Zaspana sem pa res, hudiča:)-:zaspan:
|
|
|
|
Se katera spozna na pritisk? 29.1.2005 10:28:46
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
sigurno si uporabljala pritisk ki se meri v zapestju
|
|
|
|
Se katera spozna na pritisk? 29.1.2005 10:29:18
|
|
|
|
malika
|
ne merla sem ga v nadlahti
|
|
|
|
Se katera spozna na pritisk? 29.1.2005 10:30:07
|
|
|
|
JASNA D
|
Malika pridi k meni, ti bo ziher dvignilo pritisk! Jasna
|
|
|
|
Se katera spozna na pritisk? 29.1.2005 10:30:07
|
|
|
|
JASNA D
|
Malika pridi k meni, ti bo ziher dvignilo pritisk! Jasna
|
|
|
|
Se katera spozna na pritisk? 29.1.2005 10:33:21
|
|
|
|
malika
|
malo se mi je že 114/ 40 .Mogoče bo pa šlo na bolše brez kavice:zmeden:
|
|
|
|
Se katera spozna na pritisk? 29.1.2005 10:39:27
|
|
|
|
lin
|
Malči! jaz sem mela v nosečnosti (na začetku)tudi ful nizek pritisk!cca 90/40 pulz pa se nespomnim,in ko sem bla pri ginek.na pregledu je sestra rekla da se je verjetno kej zmotla pa mi je šeenkrat zmerla in isto. Nespomnem se točno kaj mi je takrat rekla,samo vem da ni zganjala nevem kakšne panike. Sem si pa ga morala bolj pogosto merit in spomnim se,da mi je rekla če bo par dni(3dni cca)tako nizek naj pokličem! A se slabo počutiš?az se nisem nič-no takrat!
|
|
|
|
Se katera spozna na pritisk? 29.1.2005 10:40:44
|
|
|
|
lin
|
aja,že tako nisem neka velika kofetarca ampak v nosečnosti sem se po kavi bolj švoh počutla pa tudi pritisk mi je nagajal.Čudno ne,glih obratno!
|
|
|
|
Se katera spozna na pritisk? 29.1.2005 10:50:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Pulz maš povišan. Normalno je 60-80, jaz ga imam okrog 95, ker imam tahikardijo;) lp,:fis:
|
|
|
|
Se katera spozna na pritisk? 29.1.2005 10:53:41
|
|
|
|
frutka_
|
Malika jaz sem tudi imela full nizkega...pa sem se vsak dan pregrešila z eno kavico pa kakšen sprehod pomaga, da se ti dvigne in kisik. Ampak to itak imaš, ko pa sta z Vitom v nenehnem pogonu! Če bi ti postalo slabo ali karkoli potem se usedi in lepo počasi spet vstani pa tudi sicer prakticiraj vse bolj na "easy". Sicer pa nizek pritisk povzroča utrujenost in zaspanost. Sicer se v redu počutiš?
|
|
|
|
Se katera spozna na pritisk? 29.1.2005 13:56:31
|
|
|
|
luna39
|
malika, jest mislim, da, če se ti bo to večkrat izmerilo, moraš k svojemu g., ker lahko padeš dol in se ti zmegli. To pa pride v trenutku, pa se sploh ne zavedaš in je nevarno, da se kam ne udariš in poškoduješ. Pazi se, ni se za igrat. čao:angel::angel::angel:
|
|
|
|
Se katera spozna na pritisk? 29.1.2005 14:07:25
|
|
|
|
Pupica
|
jaz sme ga mela v nosečnosti 80/50. Ampak res...za tale 35:zmeden::zmeden::zmeden:punca si v redu?:rozica:
|
|
|
|
Se katera spozna na pritisk? 29.1.2005 14:22:50
|
|
|
|
NENAJANI
|
Moj fant je zdravstveni tehnik in pravi, da kave ne smeš piti preden si meriš pritisk. Kava zviša pritisk samo momentalno, potem pa se zopet zniža, veliko pa vpliva na puls. Jaz imam puls okrog 90! Pa sploh ne pijem kave. Pri pritisku ne pomaga slana hrana, ampak če si noseča je bolje, da ne ješ slane hrane! Najbolj ti priporoča dolge sprhode in rekreacijo v naravi. Pritisk se meri po kosilu in ne takrat ko se zbudiš, baje mora biti telo že nekaj časa v pogonu. :rozica: Uživaj, bolj je kritično, če imaš previsokega kot pa nizkega!!!!!!! :rozica:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2005 14:23:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?