Detece -> RE: kakšno službo izbrati (26.2.2008 20:35:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarka hvala za odgovore. Nočem povedati točno za kaj gre, ker ni še nič 100%, ampak ne gre za UE, so mi povedali, da so vikendi prosti. Ja, in na žalost je na banki vmes ena ura prosta za kosilo, zato tudi se potem dela do petih. Sem pa bila na razgovoru tudi še na eni drugi banki, kjer lahko začneš delati ob 7.30 in potem 8 ur, oziroma da vse narediš (baje). Samo od tam še nisem dobila odgovora. Torej je verjetno vse odvisno tudi od banke. Tudi jaz se vse bolj nagibam k JU, sicer imam pa še enkrat razgovor, da točno izvem, za kakšno delovno mesto gre in se bom potem mogoče lažje odločila. No rada bi samo povedala, da je težko soditi samo po tem ali banka ali JU. Vem, večina ima mnenje, da je JU full fajn, se nič ne dela, hitro si doma...itd. No ni vedno tako, vsaj ve večini primerov ne (se najdejo tudi takšni). Delam v JU in naj povem, da bi bila kakšen dan zelo vesela če bi imeli eno uro vmes prosto za malico, kajti veliko dni zaradi obsega dela in obremenjenosti sploh ne malicam. delavnik je res do 16h, moje delavno mesto zahteva da je delo opravljeno, in če to ni opravljeno delaš dokler ga ne opraviš. Tudi do 17h. S tem da večino tega časa ki ga delaš preko dovoljenega se sploh ne prizna (delaš zastonj), da o plačah ne govorimo....verjetno ima kje kakšna trgovka enako ali celo večjo... Odvisno je kakšno bo delovno mesto,....Pozanimaj se pri osebah ki so temu delovnem mestu najbližje, naj ti povedo izkušnje.... In verjemi kmalu bodo ljudje spoznali da v JU ni več tako luštno kot je bilo, ampak ravno nasprotno..
|
|
|
|