khurde -> RE: povišana nuhalna svetlina (2.9.2008 13:19:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajek Po dolgem času sem spet pogledala na ta forum. Khurde, mislim, da ni panike in da ja ta rezultat ok. Sem pa v tem času dosti razmišljala o tej nuhalni svetlini in sem se odločila, da ko naslednjič zanosim, na ta pregled ne grem. Kar bo pač bo. Ker v večini primerov, kjer ugotovijo povišano NS je vse v redu, jaz pa nočem več doživljat teh groznih psihoz. Ugotavljam tudi, da je okrog mene čedalje več ss in kakšnih komplikacij v nosečnosti in tudi povišanin NS. Vsem nosečkam iz srca želim vse dobro in lepo nosečnost !!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ja, jaz sem tudi rekla, da naslednjič verjetno ne grem na NS ... sva se z mojim takrat pogovarjala in verjetno ne bi šla na nadaljnje preiskave, če bi bile potrebne, ampak bi obdržala otroka, ne glede na to, kaj bi bilo. Na srečo, je bil test krvi boljši, je pokazal možnost 1:19000 pa še nekaj, samo itak nikoli ne moreš biti 100%. Naslednjič tudi jaz najverjetneje ne grem, ker se mi zdi (po mojem mnenju) malo grdo, da bi ga/jo "dala stran", ker je nekaj šlo narobe ... ne vem, če bi bilo treba, bi sprejela bitjece kakršno je. Ta nuhalna nama je takrat prinesla samo strah, dvom itd.
|
|
|
|