praznovanje rd (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja

Sporočilo

mojcapr -> praznovanje rd (26.2.2008 16:24:41)

kako vaši šolarčki praznujejo rd? Ali povabijo vse sošolce? In kam greste? 

ona -> RE: praznovanje rd (26.2.2008 17:58:10)

Naš 9-letnik je imel vedno doma fešto in to sredi zime,kar je res mučno!Ponavadi je povabil kakšnih 8 sošolcev in na koncu je bil tak kažin iz praznovanja,da so ga prav v slabo voljo spravili!Letos februarja pa je praznoval 9.rd in se je sam odločil,da bo samo enega fantka povabil in tako je bilo!Sta pač gledala tv,prišli so še starši s katerimi smo pa mi prav lepo klepetali in sin je bil zelo zadovoljen,ker je bil v miru!
Po moje ni treba cele šole vabit,naj povabi le ene par s katerimi se razume in se bodo na koncu imeli prav lepo!

Laubica -> RE: praznovanje rd (26.2.2008 18:06:27)

Moj je septembra praznoval v planetu Tuš v igralnici 8rd. povabil je pa tiste ki so njega -tak da je to skoraj cel razred

lelaval -> RE: praznovanje rd (26.2.2008 21:15:34)

Mojadva sta včasih tudi cel razred povabila - praznovali smo doma, pa jih je res preveč. Smo se dogovorili, da naj povabita le tiste, s katerimi sta si blizu, še kakšnega prijatelja z vasi, pa je to dovolj.

Vrtnica79 -> RE: praznovanje rd (26.2.2008 22:22:49)

Moja je praznovala v McDonaldu in je povabila vsega skupaj 10 sošolk - celi razred pa bi bil absolutno preveč.

mojcapr -> RE: praznovanje rd (27.2.2008 15:15:16)

Moj sine bi jih rad povabil  cca 15 sošolcev, kar je za doma preveč. Imamo možnost preko DPM v domu, kar mi je kar všeč, najverjetneje se bomo odločili za to.

Stran: [1]