Anonimen -> RE: je treba šparat (1.3.2008 21:24:00)
|
Vidim pa da še vedno dosti ljudem ni jasno da bodo čez 40 let penzije minimalne. Tud če boš mel stanovanje ne boš mogu s tistim preživet. Aja, saj nekatere bodo drugi preživljali Ne samo, da z enim ubogim stanovanjem ne boš mogel preživeti (ker mošnjiček se hitro sprazni), vedno več bo ljudi, ki bodo bankrotirali in svojim potomcem pustili ogromne dolgove (aja, to nas ne briga, kajne). Pa se bodo še potomci odpovedali dediščini bomo pa davkoplačevalci skrbeli za tiste, ki so celo življenje živeli lagodno. Kako preprosto. Kakšen avion pa tank manj se bo kupil, pa bo. Domovi so polni, starih in bolnih se že zdaj otepajo, že zdaj je v zdravstvu tako, da prej crkneš, preden dobiš kar ti pripada (kaj šele, da bi po defaultu skrbeli zate). Primer-moj tast. Komisija mu je odobrila najmanjši znesek za nego in postrežbo izključno zaradi tega, ker lahko drži žlico v rokah (o tem koliko hrane dejansko pristane v ustih, jih ne zanima). Nataša pol mi pa povej, če tvoj tast v vseh letih ni nič ustvaril Pa še odgovor Janci. Ja, ustvaril. Ker je šparal. Ampak on je hudo šparal. Pa če mu vse kar ima prodamo in s tem denarjem doplačujemo dom, bo to za nekaj let. Kaj pa potem? A sva midva dolžna z njega plačevat? A naj se mu odpoveva? Odpoveva kot človeku, ne materialno (midva imava zase več kot dovolj, sem že napisala). Mah... kam gre ta svet...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|