|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   seneni nahod in nosečnost
26.2.2008 13:46:23   
mate0ja
Pozdravljni,

Zanima me, če se (se je) katera že spopadala s senemim nahodom (alergija na cvetni prah) med nosečnostjo. Imam blažjo obliko in do sedaj sm čist OK preživela cvetočo pomlad s tableti Flunidan, ki so v prosti prodaji. Niso pa primerni za nosečnice.

Ko sem težavo omenila ginekologinji, je rekla, da letos verjetno ne bom imela težav s tem. Ni pa seveda 100 % zagotovila, da jih ne bo user posted image .  Splošni zdravnik pa je rekel, da bomo pač dali prednost mami in ne user posted image . Mislim HALO.

Zdej pa ne vem kaj naj naredim. Ne bi rada čakala do dneva, ko bo prepozno.

Če ima katera nasvet se ji z veseljem oddolžim s user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: seneni nahod in nosečnost
26.2.2008 13:51:46   
Naja30
Malo nižje imaš že isto temo odprto.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2008 15:33:09   
dskubin
Med obema nosečnostima sem alergijo prenašala bolje - oz. ni se pojavila v tako hudi obliki. Pa drugače jem tablete, ki niso v prosti prodaji (pa kapljice, pa pršilo), ampak sem se vsemu med nosečnostjo odpovedala. Če bi bilo res hudo, bi se pa posvetovala in se še bolj pozanimala vse okoli, seveda bi naredila vse, samo da ne škoduješ otročku.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2008 15:41:04   
biga
Enako kot dskubin, le da sem imela prvo nosečnost.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2008 15:44:49   
šnucika
moja alergija pa je bila ravno v nosečnosti najhujša v mojem življenju....user posted image
Še moj G ni mogel verjeti,zato sem jemala flonidan,kasneje pa claritine...ker drugače ni šlo.

moderatorji združite ti dve temi o senenem nahodu pod eno!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2008 16:02:41   
CMRLA 84
Zdravo!

Tud jaz imam alergijo na cvetni prah in me je kr groza, ker se bo spet kmal začela ta mora. Kaj a vse samo tablete jeste, ker jz imam še poleg tablet flonidan kapljice za oči in nekaj za nos?!
Vem pa, da v nosečnosti naj ne bi jedle teh tablet, ampak če ne moreš zdržati brez tablet, jih vzemi. Ne preostane ti drugega, razen če rajši trpiš ali pa da nimaš tako močne alergije. Počakaj še malo pa boš vidla, kako boš letos prenašala cvetni prah.user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2008 17:06:53   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: CMRLA 84

Zdravo!

Tud jaz imam alergijo na cvetni prah in me je kr groza, ker se bo spet kmal začela ta mora. Kaj a vse samo tablete jeste, ker jz imam še poleg tablet flonidan kapljice za oči in nekaj za nos?!
Vem pa, da v nosečnosti naj ne bi jedle teh tablet, ampak če ne moreš zdržati brez tablet, jih vzemi. Ne preostane ti drugega, razen če rajši trpiš ali pa da nimaš tako močne alergije. Počakaj še malo pa boš vidla, kako boš letos prenašala cvetni prah.user posted image

ja..imam še flixonase spraj za nos,livostin kapljice za oči in trenutno tablete ****al.Pa za astmo ventolin in flixotide.
V nosečnosti sem opustila vse,razen flonidana,ko je bilo res nevzdržno.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2008 21:10:22   
lex
jaz sem opustil tablete pa je bilo med nosečnostjo OK

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?