Nemirno spanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


anita4 -> Nemirno spanje (26.2.2008 10:39:56)

Danes ponoči je naš 2,5 mesečni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] zelo nemirno spla.
Zvečer normalno kopanje, hranjenje in spat ob po devetih.Po polnoči se je pa začelo v spanju jok,v spanju jamranje,ter v spanju premetavanje.In to je trajalo uro dve nakar eno uro mirnega spanje in potem spet isto jamranje, jokanje,premetavanje.Ne vem kaj naj bi to bilo.
A se je pri kateri isto dogajalo??[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
lp
Anita




Anonimen -> RE: Nemirno spanje (26.2.2008 11:31:17)

Jaz ga v takem primeru samo obrnem iz trebuščka (spi na trebuhu) na hrbet in spi dalje, ker mu pač položaj ne odgovarja več, sam pa se še ne zna obrnit. In mirno spi dalje.




bsasab -> RE: Nemirno spanje (26.2.2008 11:34:40)

Tudi pri nas se podobno dogaja, kak dan, jaz si pac recem, da majo tudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] vsacih kak tek dan, ko pac nemirno spijo, tako kot odrasli....., ne vem, moje mnenje...




jaša2 -> RE: Nemirno spanje (26.2.2008 11:47:52)

pride kdaj taka noč. se jim mogoče tud kaj sanja? pravijo, da dojenčki ponoči "premlevajo", kaj se jim je čez dan zanimivega zgodilo, kaj novega so dosegli...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  dokler se to zgodi vsake tolk časa, ni nič narobe - saj mi tud včasih bolj slabo spimo in se kar prmetavamo sem in tja.
naša je bla navajena na boku zaspat in se je pol na hrbet obrnila v spanju. če je začela cvendrat, sem jo spet na bok obrnla in malo po ritki. to je funkcioniralo v prvih 4m. od takrat pa itak slabo spimo - se zbujamo na vsako uro, kr zgubi dudo....ne bom zdaj o tem.

v glavnem, nič ni to takega. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




december06 -> RE: Nemirno spanje (27.2.2008 23:19:08)

Ja, tudi pri nas se je to dogajalo, pa kar več kot kakšen dan. Ma, se mi zdi da kr kakšna dva tedna. Ah, kako hitro pozabiš. Zdaj pa ponoči stoka.




Stran: [1]