Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
S Tomom sva doma - izkušnja s spinalno 28.1.2005 23:39:38
|
|
|
|
žogica marogica
|
No pa sem tudi jaz iz porodnišnice - s čudovitim fantkom 3780/50. Kot nekatere veste sem se odpravila v porodnišnico PO kjer sem bila 19.1. dogovorjena za CR. Odločila sem se za spinalno in ker mi ni bilo čisto jasno kako to izgleda, če si buden med operacijo, sem se počutila malo nenavadno. Za vse, ki razmišljate o tem toplo priporočam - same operacije ne čutiš, od prsi navzgor čutiš normalno in kar je najvažnejše - otroka začutiš ko ga stisnejo k tebi in ga slišiš, ko prvič zajoka ... in Tom je bil zelo glasen. Nekje 3 ure po operaciji, sem lahko noge že normalno premikala - v postelji seveda, brez kakršnegakoli mravljinčenja. Nekatere pravijo, da naj bi rana po spinalni bolj bolela kot pri splošni anesteziji. Jaz sem poskusila obe in mislim, da na tem ni kaj dosti resnice. Imela sem srečo, da je Tom v porodnišnici lepo spal in sva imela svojo sobo, tako, da sem res lahko precej počivala in spala. Šesti dan sva šla domov, kjer so naju že nestrpno pričakovali. Upam, da boste tudi ostale čim lažje dočakale svoje sončke. Pa pozdravćek do prihodnjič
|
|
|
|
S Tomom sva doma - izkušnja s spinalno 28.1.2005 23:45:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke!!!!:bravo::bravo::bravo: Lp,:fis:
|
|
|
|
S Tomom sva doma - izkušnja s spinalno 28.1.2005 23:54:46
|
|
|
|
Annny
|
Iskrene čestitke:rozica::rozica::rozica: Izbrala si res lepo ime:love:
|
|
|
|
S Tomom sva doma - izkušnja s spinalno 29.1.2005 7:29:05
|
|
|
|
monka
|
Čestitke!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
S Tomom sva doma - izkušnja s spinalno 29.1.2005 8:20:52
|
|
|
|
ZARA
|
UUUUUUUUU zogica marogica,kako je tole hitro minil...ja cestitke ob srecnem dogodku in seveda cimvec veselja... :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
S Tomom sva doma - izkušnja s spinalno 29.1.2005 9:33:39
|
|
|
|
barby*
|
:sloncek::sloncek::sloncek:čestitke:bravo::bravo::bravo: pa seveda veliko crkljanja9nebesa
|
|
|
|
S Tomom sva doma - izkušnja s spinalno 29.1.2005 9:44:39
|
|
|
|
kimi
|
Žogica marogica...iskrene čestitke:bravo:
|
|
|
|
S Tomom sva doma - izkušnja s spinalno 29.1.2005 11:16:33
|
|
|
|
beba76
|
:sloncek::sloncek::sloncek: Iskrene čestitke! :bravo::duda::bravo::duda:
|
|
|
|
S Tomom sva doma - izkušnja s spinalno 29.1.2005 11:24:39
|
|
|
|
nita
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Iskrene čestitke!!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
S Tomom sva doma - izkušnja s spinalno 29.1.2005 13:41:00
|
|
|
|
Erika 1
|
Zanima me kdaj se lahko naročiš na CR oz. če ga glede na prejšnji porod naročiš?
|
|
|
|
S Tomom sva doma - izkušnja s spinalno 29.1.2005 13:44:53
|
|
|
|
žogica marogica
|
Brez razloga ti ne deljao CR. Če si ga enkrat imela, ni nujno, da bo tudi drugič. Če pa je npr. otrok zelo velik, če ni pravilno obrnjen, če imaš večjo dioptrijo,... potem pa je drugače. Jaz sem imela že 2x CR, tako da tretjič sploh ni bilo vprašanje.
|
|
|
|
S Tomom sva doma - izkušnja s spinalno 29.1.2005 15:43:15
|
|
|
|
Mirna
|
:bravo::bravo:cestitke!:bravo::bravo:
|
|
|
|
S Tomom sva doma - izkušnja s spinalno 29.1.2005 20:19:26
|
|
|
|
Pupica
|
:bravo::bravo::bravo:čestitke mladi družinici:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
S Tomom sva doma - izkušnja s spinalno 30.1.2005 19:33:23
|
|
|
|
Tina26
|
čESTITKE :bravo: :bravo: :bravo:
|
|
|
|
S Tomom sva doma - izkušnja s spinalno 30.1.2005 21:35:33
|
|
|
|
Mina1
|
:bravo:mami, :bravo:ati in :bravo: za malega junačka Toma (kilce so taprave;) Jaz imam šele 14.2. (5 dni pred rokom) merjenje PDCja - za carski rez, ali ga bom imela tudi sedaj v drugo. Sedaj bi res najrajši videla, da imam ponovno CR. Torej, mladi družinici želim vse najlepše in radi se imejte;) pa-pa Mina1 37t 1/7:nosecka:
|
|
|
|
S Tomom sva doma - izkušnja s spinalno 31.1.2005 10:31:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Iskrene čestitke!!!!:bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?