žiža -> Še ni bilo hujšega... (28.1.2005 21:47:22)
|
Lep pozdravček, končno zopet v mojem imenu. za mano je najhujših 14 dni kar sem jih kdaj prestala. Po tistem mastitisu, ki se je kar vlekel in vlekel sem v ponedeljek pristala na ultrazvoku in nato na operacijski mizi. Sploh ni bil mastitis ampak absces. :zmeden: Iz dojke so mi sčistili pol litra gnoja. :(( Je bilo tolk grozno, da ne morem povedat. Sploh ne moreš verjeti da lahko kakšna stvar tako boli. In potem ko rodiš si rečeš da je najhuje za tabo... Sicer je pa ta absces tako redka zadeva, da mi niti eden ni znal svetovati kako naprej z dojenjem. Z odprto rano na joški človek mal težko doji, še težje je stiskati mleko. Ampak vsak dan je boljš. Zdej ko so mi drenažo ven vzeli mi še iz rane mleko ven teče. Ha ha sej zdej ko ne boli več tako hudo je kr mal smešno vse skupaj. Patronažna sestra je celo rekla, da imaš skoraj več možnosti sedmico zadet, kot pa tale absces stakniti. V glavnem punce, tegale ne privoščim čist nobeni. vam želim eno prijetno dojenje pa čim manj takšnih al drugačnih težavic LP Žiža
|
|
|
|