Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tiščanje navzdol v 27. tednu? 25.2.2008 19:33:27
|
|
|
|
žanai
|
Pozdravljene! Se v 27. tednu nosečnosti in me že nekaj tednov občasno tišči navzdol. Občutek je tak, kot da mi bo tam spodaj vsak čas nekaj ven padlo. To je moja 2. nosečnost, v prvi nosečnosti teh težav sploh nisem imela. Zanima me, če je še katera izmed vas pri naslednjih nosečnostih, ko je tam spodaj že vse bolj raztegnjejo, imela občasno tak občutek ali ne? Je pa res, da se mi to ponavadi pojavi zvečer, če sem ta dan veliko hodila ali bila malo bolj aktivna. Jutri imam pregled, kjer mi bo ginekologinja izmerila dolžino materničnega vratu, tako da vidimo, če je vse ok. Hvala za odgovore in lep pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: Tiščanje navzdol v 27. tednu? 25.2.2008 19:38:18
|
|
|
|
valentina2006
|
žanai: Tud jest sem v 27 tednu... V prvi nisem mela težav s tiščanjme dol... Zdej pa tišči dol že ene 4 tedne in vedno G meri MV in je OK, se ne krajša...tko, da ni bojazni...je pa zoprn občutek, tud jest mam občutek, da bo vsak čas neki vn padl...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?