zimska vreča (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

belka -> zimska vreča (25.2.2008 10:59:30)

Ali še uporabljate zimsko vrečo za voziček? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je stara 8 mesecev in je bila zadnja 2 tedna bolna, zunaj sije sonček in je 15 stopinj. Zdi se mi, da jo bo samo v vozičku zeblo, ker gre še vedno hladno od zemlje navzgor.
Mnenja??
Hvala in LP!
belka

felicia -> RE: zimska vreča (25.2.2008 12:23:46)

Jaz sem dala stran zimsko vrečo vendar je on oblečen v pajaca tako da ga ne zebe.

Naja30 -> RE: zimska vreča (25.2.2008 12:51:06)

Če ima še pajaca oblečenega, ne rabiš vreče. Vsaj pri 15 stopinjah ne.

ThinkPink -> RE: zimska vreča (25.2.2008 13:15:52)

To sem se ravno danes spraševala, ko sem hodila veni na 17 stopinjah. Sem jo sicer še imela v vreči, mislim pa, da jo bom (ob tej temperaturi) kmalu dala stran. Bundica, topli spodnji del, podložene hlačke in žabice ali pa pajacek je čisto dovolj. Mogoče bom imela za ziher kako dekico zraven, če bi pihnilo. Saj tudi meni je bilo vroče,pa sem bila pol manj oblečena kot mala.

katra55 -> RE: zimska vreča (25.2.2008 14:04:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Če ima še pajaca oblečenega, ne rabiš vreče. Vsaj pri 15 stopinjah ne.

Pri tej temperaturi tudi pajaca ne rabi.

Lantea -> RE: zimska vreča (25.2.2008 14:14:31)

Naša je stara 9m in gremo v tem lepem vremenu ven oblečeni...v bodi na kratek rokav, mikica, žabe, hlače (ne ne vem kako debele), nogavičke, čevlji, bundica in kapa. Kadar pa je bolj turobno, jo pokrijem s kako dekico. Odvisno je, kak je otrok, a mu je hitr toplo, al je bolj zmrzljive sorte.

Stran: [1]