|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mlajši plod?!
25.2.2008 10:01:49   
pikica36
danes sem bila pri G , po zm naj bi bila user posted image 9 tednov.na UZ se vidi plodek velik 4 mm , kar ustreza točno 6 tednov.ginekolog mi je rekel da je možno da sem zanosila kasneje ali pa je kaj narobe z nosečnostjouser posted image srček se še ni videl. punce a ima katera  izmed vas tako izkušnjo  in kako se je izteklo?
ponovni UZ imam čez en teden in takrat bi se utripi že mogli pojavit.
vsakega nasveta oz odgovora bom zelo vesela
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mlajši plod?!
25.2.2008 10:08:03   
sanca
tudi jaz sem kasneje zanosla in mi šteje tedne po velikosti ploda ne po zaostali menstruaciji. vse bo vredu. boš vidla. ne se sekirat.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2008 10:34:50   
bskrle
TO je precej običajen pojav, verjetno si se prezgodaj naročila na pregled.
Se pa to pogosto dogaja v 1. nosečnosti, potem že veš, da se nikamor ne mudi s prvim pregledom. Verjetno bi vse o.k.

(odgovor članu sanca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2008 11:07:03   
pikica36
glede na  to,da bi naj bila 9 tednov noseča verjetno ni prehitro za pregled in to je moja 3. nosečnost in vsakič sem šla na pregled okoli 9 tedna, tako da se mi ni nikamor mudilouser posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2008 11:35:04   
košuta
Najbrž si res kasneje zanosila - se pač zgodi. In glede na ocenjeno starost (velikost) ploda še tudi ni mogoče zaznati srčka. Se bo pa drug teden že videl. Brez panike! Tudi jaz sem imela podobno situacijo.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2008 23:12:10   
caligula
meni zaostaja en teden v rasti, pa je rekla da je vse ok, sem v 10. tednu, plod pa je velik za 9 tednov. Ne se sekirat. 

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2008 23:16:01   
pety78
Seveda je možno, da je plod manjši, da je prišlo kasneje do oploditve. Čeprav mi je razlika 3 tedne kar velika. Malo še preveri na forumu, če ima še katera take izkušnje.
Držim pesti, da bo naslednji teden vse ok. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
23.4.2008 23:43:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 7:00:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.4.2008 7:12:49   
srki
Tudi meni so v 20. tednu prestavili  PDP iz 25. avgusta na 10. september. Že na prvem pregledu mi je G rekla, da po ZM je 25. avgust, po velikosti pa 6. september. No, pa se je izkazalo, da je še kasneje. Res pa je, da se je srček videl takoj.

Boš videla, da bo vse OK. Držim pesti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.4.2008 9:17:06   
Maja T.
Najbrž si res kasneje zanosila - se pač zgodi. In glede na ocenjeno starost (velikost) ploda še tudi ni mogoče zaznati srčka. Se bo pa drug teden že videl. Brez panike! Tudi jaz sem imela podobno situacijo.

Tudi jaz sem imela čisto isto situacijo in na vseh UZ (NS, MOR., 3D) je ostala starost user posted image , zmerjena po prvem UZ in ne po zadnji menstruaciji.

Ne se sekirat, vse je ok user posted image user posted image user posted image user posted image .

Na koliko časa pa imaš ovulacijo, ker če jo imaš več kot na 28 dni, potem je to popolnoma logični pojav...

Lepo nosečnost ti želim  user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......