Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Boma raje kar sedaj šla, ker se res ne ve, kaj bo potem. Edino sedaj mi je malo smotano to, ker bom najverjetneje več ali manj mogla sama hodit tja, ker ima moj fant tako službo,da dela samo popoldne. Pa mi res ne diši, da bom sama
. In po možnosti bodo tam vse punce imele s sabo moža ali fanta,....
.
Tut js sm iz postojne! Vidm,d si že na tekočem za materinsko šolo. Jaz pa zmer pozabim pogledat.
Povej mi,kdaj se začne? ker tut jaz bi šla rada.
. no pol se pa še srečava,...šola se začne danes ob 4 popoldne. ampak danes ne vem če bo dost zanimivo, ker je nosečnost,...pa take zadeve,..ampak grem vseeno pogledat. danes gre moj z mano,..drugič v četrtek pa bom sama. v četrtek je tud ob 4h. - v zdravstvenem domu. v katerem tednu si??
V četrtek pa pol mislim,da bom lahko šla. se bomo zmenle jutri. Ker morem še videt če bo avto že v voznem stanju in še neke druge stvari so. tko da sej se kej jutri tle dobimo