Peli
|
IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna Ufff, ta fraza, bo že jedel ko bo lačen pa men kar pokrovko dvigne,!!!...naša bi tud spala oz. spi po 10-12 ur ponoči v kosu, (stara je dobre 4mesce in to traja že skoraj) pa jo vseen morm zujat oz. je ne zbujam ji kar v spanju dam mleko za pit,( ker se redi čist na spodnji meji oz. še pod njo),.... Je samo ko spi! ko je budna ni govora,... Tako je pač pri nas,...ji morm med spanjem podturit obroke, ker drugače ne poje nič,...pa tud če je 8 ur al pa še več odkar je jedla,...poje pa na obrok max 120 ml, pa še to bl malokrat, največkrat 90-100 ml, pol pa obrača glavo stran, tudi v spanju,..... Ima katera kak nasvet???? DR. je rekla, da prvič sliši za kaj takega,....pol se pa sam znajdi lp Tole mi je pa znano, pri mojem 1. sinu sm imela isto težavo, to se je začel dogajat pri treh mesecih in pol, kakšen mesec sm ga še uspela v spanju nahrant, poskušala sm vsemogoče od menjave stekleničk, mleka..., v budnem stanju bi mi pa popil po celo flaško (nesladkanega)čaja, pri štirih mesecih in pol pa je pri mleku čist zablokiral, samo da je okusil - tud v spanju se je jokal ko . Patronažna mi je rekla bo že jedel ko bo lačen. - ja seveda , po treh dneh na čaju, sm ga peljala k pediatru, on mi je rekel naj mu dam jest kar hoče jest, ponudim pa naj mu čimveč mlečnih izdelkov, ker mleko še potrebuje. Tako smo prav zgodaj pristali na juhicah, kašicah in jogurtih.
|